magi 24.02.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 będzie dopiero w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.02.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Mój ulubiony tekst: "Znajdę te schody i skopię im poręcz, tak, że nie będą wiedziały, którędy na górę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Długo namawiałyśmy z córką (teraz 17 lat)męża, żeby pójść całą rodzinką na ten film. W końcu się udało. Jakże był zdziwiony mój drogi ślubny, kiedy zobaczył w kinie widownię znacznie wyrośniętą. Ubawiliśmy się "po pachy". Kiedy film ukazał się w sprzedaży mój mąż chyba jako pierwszy był przy kasie. Oglądamy dość często na zmianę z Rejsem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.03.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Shrek jest bardzo lubiany przez forumowiczow... ogladalismy go (emems, agacka i ja) przy sniadanku u emems przed wyjazdem na spotknie forumowe 21 lutego...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 05.03.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 O tak, tak ".... jazda mi z tą denatką ze stołu...." i jeszcze to ".... i wtedy zapada taka niezręczna cisza....." znoszę nawet Shrekowe świeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 to tak z okazji dzisiejszego święta kandydatka nr 1 to, chora psychicznie dziewczynka....kandydatka nr 2 .... ucałuj jej zimne usta, a zobaczysz jaka jest gorąca...kandydatka nr 3 ... lubi drinki z palemką i malować paznokcie..... wybieraj panie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.03.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jeszuuuuuu jak ja lubię Shreka Cytacik: 'Mam smoka i nie zawaham się go użyć" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.04.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Trwają juz pracę nad udźwiekowiem polskiej wersji drugiej części Shreka... oczywiście głos podkłądają te same osoby, nie wiem jak w polsce.. ale premiera na świecie 21 maja 2004pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.04.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 ...z moim mózgiem i twoim gabarytem cała droga nasza!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.04.2004 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 na święta puścili w tv, więc sobie oglądałam przez kolejne 2 dni, a co! pasujące do budowy: "... no nie, ja po czymś takim, będę musiał poddać się jakiejś terapii..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Ja też oglądałam i już nie mogę się doczekać na 2 część A u nas jak zwykle z duuuuuuuuuuuuuużym opóźnieniem bo chyba dopiero z tego co pamiętam to w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 23.04.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Proszę mnie wpisać na listę tego klubu. A właściwie całą moją rodzinkę 4 osoby. Proponuję kremówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Obejrzałem Shreka 2.. i powiem ze troche mnie zaskoczył, ogladalem co prawda wersje angielską i nie zlapalem wszystkich gierek slownych, ale uwazam że jesli będzie bardzo dobre polskie tlumaczenie to film ma szanse powtórzyc sukces pierwszej części. Aczkolwiek jesli mialbym ustawic je w kolejność.. to jednak pierwsza czesc byla lepsza. od 2 lipca w kinach polska wersjapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.05.2004 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 czekam na lipiec z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 "...USTALMY FAKTY. BĘDZIESZ SIĘ TŁUKŁ ZE SMOKIEM I UGANIAŁ ZA JAKĄŚ LALĄ, ŻEBY FARQUAD ODDAŁ CI ZIEMIĘ, KTÓRĄ STRACIŁEŚ BO ON ZESŁAŁ TAM STADO PRZECIĘTNYCH INACZEJ. ..." http://shrek.land.w.interia.pl/shrek2/zdjecie3_male.jpg też czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.06.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Jeno tydzień, ale jak zobaczycie jasność to nie idźcie w stronę światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.06.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Muszę skorzystać z propozycji Maksia i obejrzeć w oryginale, bo tego jeszcze nie robiłem. Choć boję się, że po tekstach w wykonaniu Stuhra, to polska wersja okaże się oryginałem Kumple już byli na dwójce i mówią, że jeszcze lepsza. Też muszę się przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 jeszcze 4 dni, a potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.06.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Moja 3-ltenia córka oglądała S. jak jeszcze 3 lat nie miała. największy problem był ze smoczycą, ale jak kochała osiłka i byli kolegmi to nawet w nocy nie był kłopotów. To chyba najlepiej świadczy o profesjonaliźmie , dzieciaka się nie oszuka.Była już w kinie na Ranczo i trochę się wynudziała, a SII na pewno najpierw zobaczy w kinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.06.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Sorkikochała osiołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts