Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Długo namawiałyśmy z córką (teraz 17 lat)męża, żeby pójść całą rodzinką na ten film. W końcu się udało. Jakże był zdziwiony mój drogi ślubny, kiedy zobaczył w kinie widownię znacznie wyrośniętą. Ubawiliśmy się "po pachy". Kiedy film ukazał się w sprzedaży mój mąż chyba jako pierwszy był przy kasie. Oglądamy dość często na zmianę z Rejsem.

Pozdrawiam

Shrek jest bardzo lubiany przez forumowiczow... ogladalismy go (emems, agacka i ja) przy sniadanku u emems przed wyjazdem na spotknie forumowe 21 lutego...

pozdrawiam

to tak z okazji dzisiejszego święta

kandydatka nr 1 to, chora psychicznie dziewczynka....

kandydatka nr 2 .... ucałuj jej zimne usta, a zobaczysz jaka jest gorąca...

kandydatka nr 3 ... lubi drinki z palemką i malować paznokcie.....

wybieraj panie.....

• 1 month później...

Trwają juz pracę nad udźwiekowiem polskiej wersji drugiej części Shreka... oczywiście głos podkłądają te same osoby, nie wiem jak w polsce.. ale premiera na świecie 21 maja 2004

pozdrawiam

na święta puścili w tv, więc sobie oglądałam przez kolejne 2 dni, a co!

pasujące do budowy:

"... no nie, ja po czymś takim, będę musiał poddać się jakiejś terapii..." :p

Ja też oglądałam :D i już nie mogę się doczekać na 2 część :D A u nas jak zwykle z duuuuuuuuuuuuuużym opóźnieniem bo chyba dopiero z tego co pamiętam to w sierpniu :cry:
  • 1 month później...

Obejrzałem Shreka 2.. i powiem ze troche mnie zaskoczył, ogladalem co prawda wersje angielską i nie zlapalem wszystkich gierek slownych, ale uwazam że jesli będzie bardzo dobre polskie tlumaczenie to film ma szanse powtórzyc sukces pierwszej części. Aczkolwiek jesli mialbym ustawic je w kolejność.. to jednak pierwsza czesc byla lepsza.

od 2 lipca w kinach polska wersja

pozdrawiam

• 2 weeks później...

"...USTALMY FAKTY. BĘDZIESZ SIĘ TŁUKŁ ZE SMOKIEM I UGANIAŁ ZA JAKĄŚ LALĄ, ŻEBY FARQUAD ODDAŁ CI ZIEMIĘ, KTÓRĄ STRACIŁEŚ BO ON ZESŁAŁ TAM STADO PRZECIĘTNYCH INACZEJ. ..."

http://shrek.land.w.interia.pl/shrek2/zdjecie3_male.jpg

też czekam i czekam :lol:

• 3 weeks później...

Muszę skorzystać z propozycji Maksia i obejrzeć w oryginale, bo tego jeszcze nie robiłem. Choć boję się, że po tekstach w wykonaniu Stuhra, to polska wersja okaże się oryginałem :D

Kumple już byli na dwójce i mówią, że jeszcze lepsza. Też muszę się przejść.

Moja 3-ltenia córka oglądała S. jak jeszcze 3 lat nie miała. największy problem był ze smoczycą, ale jak kochała osiłka i byli kolegmi to nawet w nocy nie był kłopotów. To chyba najlepiej świadczy o profesjonaliźmie , dzieciaka się nie oszuka.

Była już w kinie na Ranczo i trochę się wynudziała, a SII na pewno najpierw zobaczy w kinie.