Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[b]Shrek[/b] - :"ty nie możesz umrzeć Shrek"

czupurek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Długo namawiałyśmy z córką (teraz 17 lat)męża, żeby pójść całą rodzinką na ten film. W końcu się udało. Jakże był zdziwiony mój drogi ślubny, kiedy zobaczył w kinie widownię znacznie wyrośniętą. Ubawiliśmy się "po pachy". Kiedy film ukazał się w sprzedaży mój mąż chyba jako pierwszy był przy kasie. Oglądamy dość często na zmianę z Rejsem.

Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 1 month później...

Obejrzałem Shreka 2.. i powiem ze troche mnie zaskoczył, ogladalem co prawda wersje angielską i nie zlapalem wszystkich gierek slownych, ale uwazam że jesli będzie bardzo dobre polskie tlumaczenie to film ma szanse powtórzyc sukces pierwszej części. Aczkolwiek jesli mialbym ustawic je w kolejność.. to jednak pierwsza czesc byla lepsza.

od 2 lipca w kinach polska wersja

pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Muszę skorzystać z propozycji Maksia i obejrzeć w oryginale, bo tego jeszcze nie robiłem. Choć boję się, że po tekstach w wykonaniu Stuhra, to polska wersja okaże się oryginałem :D

Kumple już byli na dwójce i mówią, że jeszcze lepsza. Też muszę się przejść.

Moja 3-ltenia córka oglądała S. jak jeszcze 3 lat nie miała. największy problem był ze smoczycą, ale jak kochała osiłka i byli kolegmi to nawet w nocy nie był kłopotów. To chyba najlepiej świadczy o profesjonaliźmie , dzieciaka się nie oszuka.

Była już w kinie na Ranczo i trochę się wynudziała, a SII na pewno najpierw zobaczy w kinie.