ziaba 28.06.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Perfidnie podejrzałam 2. Ale zawstydzona czekam na dubbing. No i właśnie zostałam pokonana przez słowo w obrazie a nie odwrotnie Osioł na Prezydenta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
próchno 01.07.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Przypomnijcie mi kto jest autorem polskich tekstów. Zapomniałam jego nazwiska. Facio jest thebest. Ciekawe jakie jeszcze tekstyvtłumaczy. Kto to wogóle jest i dlaczego tak o nim cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.07.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bartosz Wierzbięta - dialogista data urodzenia: 2 grudnia 1974miejsce urodzenia: Warszawaznak zodiaku: Strzelecwykształcenie: Instytut Lingwistyki Stosowanej UW Wybrana filmografia: Mali agenci - 2002 ..... Dialogista Asterix i Obelix : Misja Kleopatra - 2002 ..... Dialogista Lilo i Stich - 2002 ..... Dialogista Potwory i Spółka - 2001 ..... Dialogista Shrek - 2001 ..... Dialogista Uciekające Kurczaki - 2000 ..... Dialogista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.07.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Widziałam Super extra!!! Zaskakująca jak pierwsza. Idę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 ja też byłam z rodziną w sobotę. po prostu super. teraz muszę zdobyć na płytce i znów pooglądać tyle razy do część pierwszą niech żyje shrek i jego towarzysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Ja byłam wczoraj. Uśmiałam się prawie jak przy jedynce. Masz rację czupurku, teraz trzeba zdobyć ten film na płycie i odkrywać szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Podejrzewam ze jeszcze chwilka.. jeszcze momecik.. i bedzie Shrek2 z polskim dubbingiem na plytkach... bo wersja z napisami jest juz od 2 miesiecy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 tak jeden raz oglądać to, za mało. zostało mi tylko w pamięci: - ale mieszańców spłodziłem (czy jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 a mnie kilka fragmentów: 1. karoca, droga do rodziców, osioł ciągle pyta jak długo jeszcze a na końcu robi puk 2. melodia z mission impassible jak uwalniają shreka, osła i kota po zaaresztowaniu 3. wizyta wróżki w czymś a`la macdonalds i dodatek gratis a tekst to tylko jeden zapamiętałam - ten zielony pasztet to nasza córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 12.07.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Byłem, widziałem, zapamiętałem. Inna sprawa, to że jesteśmy świdkami rodzenia się nowego kina. Kina bez aktorów, w wirtualnym animowanym świecie, w którym wszystko, powtarzam wszystko jest możliwe. to dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 12.07.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Daleko jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Byłam, ryczałam ze śmiechu, kot jest reeeeeeeeeeeewelacyjny :D Pan Bartosz zrobił niezłe tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Byłem na 2 Książę z Bajki fajowy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 19.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 po obejrzeniu dwójki stwierdzam że jedynka bardziej mi się podobała, chociaż duet kot & osioł jest super serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 20.07.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 druga szęść ma pewną trudność do pokonania - część pierwszą Moje zaskoczenie tym co oglądałem w jedynce jest nie do przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master14 31.07.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Osioł wymiata,świetny dubbing i tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 02.08.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 mnie się podobał bardziej niż 1, mocniejsze teksty, ciekawsza, bardziej skomplikowana intryga, dużo aluzji, odniesień i odwołan. smiałam sie do rozpuku, cała sala wyła ze smiechu, baaardzo wesoło było!Z rzeczy, które mi utkwiły po obejżeniu filmu po raz pierwszy:-scena w ktorej Fiona nokałtuje Syrenkę , która lezy na Shreku-rewelacyjny Kot w Butach, który po brawurowej akcji z szablą i pazurami na Shreka dostaje ataku kaszlu i mówi zawstydzony:" eee, kłaczek" -pinokio noszący damską bieliznę-stringi-komoda mówiąca do Shreka: zaraz ci zajebie szufladą-kot liżacy się po jajeczkach (jak każdy kot), mruczący i robiący słodkie oczki-przyrodnia siostra Kopciuszka-transwestyta z dubbingiem Wojciecha Mana, co zostalo wykorzystane w tekscie kota przy barze: "Polej Wojtek!"-kot przy którym policja-psy znajduje torebkę z maryśką mówiący: to lekarstwo dla mojej mamy, -król-żaba, mówiący do żony, "czy ujdzie mi to płazem"wogóle dialogi to perełki, no i fajne, czytelne aluzje do Hollywood.Całość-rewelacja, i moim zdaniem, zupełnie nie dla dzieci. Nie mogę się doczekać, zeby zobaczyc to jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.08.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Całość-rewelacja, i moim zdaniem, zupełnie nie dla dzieci. Bo Shrek nie jest filmem dla dzieci tylko dla dorosłych I tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 03.08.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Oglądałem wczoraj kolejny raz po dłuższej przerwie Shreka 1 z moim dzieckiem i powalił mnie tekst Osła, który wypisz wymaluj pasuje do stanu inwestorów budujących domy: - "Nie no, ja po tym będę się musiał poddać jakiejś terapi!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 07.08.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Może podpadnę ale dla mnie Shrek II to naciągana komercha rodem z Holywood, Owszem jedyneczka jest super, ale dwójka - robiona na siłę, akcja kuleje, kilka dobrych momentów nie zastąpi całego filmu. Jestem rozczarowany - czekam na Garfielda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts