Nadulka 07.11.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Udanych zakupów życzę Tylko jak wrócisz to się pochwal coś fajnego kupiła ,bom bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.11.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Bardzo ładnie wyszło I udalo Ci się coś kupić? Jak dla mnie to dodatki mogą być albo czerwone albo fioletowe... Zresztą, zbliża się Boże Narodzenie, udekoruj dom na czerwono - świątecznie i zobacz, czy taka kolorystyka sprawdzi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.11.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witajcie Aniahubi dziękuję i fajnie, że Ci się podoba. Co do dodatków decyzja zapadła- będzie .....a nawet już jest kolor czerwony...taka głęboka czerwień.Zbytnio wczoraj nieposzalałam.......ale kupiłam dwie poduchy bardzo fajne na narożnik, jakieś świeczniki i wazony w kolorze czerwonym. Nie chcę też przedobrzyć z tymi dodatkami, żeby nie wyszło przesadziście. Chcę dokupić jeszcze dwie poduszki z jakimś akcentem czerwonym, bo teraz mam jednokolorowe poduchy, filcowe, z takim naszytym z tego samego materiału kwiatem. Ogólnie to byłam w kilku sklepach i nie mogłam wybrać poduszek........wyobraźcie sobie miny mojego męża!! Dywanu czerwonego nie będzie to juz postanowione. Nie zamówiłam też tej toaletki do kompletu, bo nie było we Wrocławiu w Agacie tej serii. Musze wybrać się do Opola, albo jeszcze gdzies poszukać. No i powstał jeszcze jeden pomysł. Zamawiamy taki skórzany fotel - czerwony. Moja siostra ma taki i mój mąż stwierdził że musi taki mieć-jest bardzo wygodny. Tak więc salon przeszedł metamorfozę. Podoba nam się w takich kolorach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To może jakaś fotka z dodatkami?A fotel możesz pokazać - jakieś zdjęcie z netu? Jak będziesz do Opola jechać, to daj znać, na kawę się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.11.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Saro - salon po metamorfozie wygląda SUPER. Ciekawa jestem tych dodatków. Będą zdjęcia? Miłego tygodnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.11.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Aniahubi dam znać jak będę jechać, tylko nie wiem jeszcze kiedy. A zdjęcia dodatków zrobię tylko tak szczerze mówiąc zbytnio tego nie widać, bo to takie duperelki.a to podusia, tylko w rzeczywistości jest taka bardziej czerwona:http://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=product_info&page=2&products_id=873021a to fotel- tylko że ma być czerwonyhttp://agatameble.pl/pl/produkty/typy-mebli/meble-tapicerowane/fotele/nierozkladane-2/fotel-64 Alu witaj, fajnie, że Ci się podoba. Zdjęcia będą, ale trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.11.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Saro, ależ Ty masz piękne meble. Stół, krzesła, stolik kawowy, stolik TV...cudo. Uwielbiam taką prostą formę pięknego drewna. Czy to jest palisander, czy orzech amerykański, czy jeszcze coś innego? Ten wyraźny rysunek słojów, przeprzepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.11.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dziekuję-Tolu w tych meblach to ja się zakochałam jak mieliśmy zrobione fundamenty domu, wiedziałam że będą u mnie w salonie....to jest drewno sheesham z rodziny palisandrów.Planuję na tą pusta ścinanę jak wchodzi się do salonu taka jeszcze toaletkę-stoliczekhttp://allegro.pl/stolik-toaletka-z-drewna-sheesham-meble-i1305319052.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.11.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To tez mi się podoba, zamianst tych donic z bananowca z jysk, postawic tam takie półeczki-te dwie mniejsze a na to kwiaty. A ta najwięszą półkę dać koło narożnika od strony stołu. Co Wy na to? http://allegro.pl/zestaw-stolikow-tree-z-drewna-sheesham-meble-i1294338945.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.11.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Nie wiem dlaczego, ale czułam, że taki fotel masz na myśli. Też przypadł mi do gustu, już prawie rok namawiam męża, żeby taki czerwony sobie sprawić.. Mebelki też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.11.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No widzisz a u nas odwrotnie...mąż się uparł......a ja trochę się obowiam bo taki fotel to spory wydatek, a ten kolor narzuca już pewien wystrój.Poduszki, wazony mozna schować, wymienic na inny kolor, a taki fotel to juz jest problem. Powiem Ci że zestanawiałam się nad fioletem w dodatkach....no ale fotel męża wygryzł ten pomysł. Cóż, muszą być kompromisy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No to fajnie się zapowiada.Tylko nie boisz się postawić czerwonego fotela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 hmm..no własnie nie wiem czy się boję czy nie. Wczoraj jeszcze była dyskusja, że ewentualnie mógłby być fotel - ciemna czekolada, wtedy bedzie można zmieniach dodatkami kolory w salonie, bo z czerwonym fotelem może byc problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Problem to może nie , tylko myśłałam,że jak macie jasny narożnik ,to może czerwony fotel za mocno by się rzucał w oczy. Dodatki zawsze można zmienić ,a z fotelem już nie jest to takie łatwe. Wiesz ale ja mówie co myślę,więc się tym nie sugeruj , w końcu to Wam musi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Problem może być z fotelem czerwonym jak znudzi sie kolor czerwony i będe chciała miec np. fiolet w salonie..........bo wiesz jak to jest .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No doskonale wiem , dlatego zapytałam czy musi ten fotel być czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Planuję na tą pusta ścinanę jak wchodzi się do salonu taka jeszcze toaletkę-stoliczek http://allegro.pl/stolik-toaletka-z-drewna-sheesham-meble-i1305319052.html o, taki stolik pasował by mi w górnym holu, na razie stoi tam jedynie wysoka wiązka wikliny. dzięki za ten link Saro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nadulko, nie musi być czerwony ........ale musi być ten fotel- słowa mojego męża. Więc żeby niw stresowac w przyszłości zmiennością moich wyborów, będę się upierała przy brązie. Tolu - proszę bardzo.....zobacz tam jeszcze jakie fajne są tam rozwiązania i rózne ciekawe meble z tej serii. Podobaja mi się jeszcze takie trzy stoliczki- zrobiłabym z nich kwietniki u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Sara , a gdzie zdjęcia tego co już kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nadulko.....no dodatków zbytnio nie mam. Na razie kupione duperele. W planach fotel i toaletka. Trzeba coś jeszcze na ściane nad narożnik a to duperelehttp://images49.fotosik.pl/368/9fc9f1b604ba9f10med.jpghttp://images43.fotosik.pl/368/c0ae4b53b957071fmed.jpghttp://images47.fotosik.pl/368/0fcfa3b29c10c79dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts