Nadulka 09.11.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Super te duperele Wiesz jednak czarno-czerwone dodatki Może obraz też w tych barwach ? A co do na okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 jakieś przyciaganie czy co?? Te poduchy ciemnie są ciemno brązowe.......przytargałam z sypialni, a do sypialni poszły z salonu. Chcę do tych poduszek jeszcze jakieś z dodatkiem czerwonym z jakimś wzorem....na ściane nie wiem..może i jakis obraz bedzie. Okna na razie zostają bez firan- muszę sie zastanowić nad tym co chcę tam na spokojnie....jedynie do kuchni zamówic muszę rolety-firanki o których od dawna już myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Może coś takiego ? http://allegro.onet.pl/new-art-abstrakcja-obrazy-na-plotnie-150x100cm-i1299507579.htmlhttp://allegro.onet.pl/obraz-obrazy-dekoracje-komplety-4-czesciowe-i1281876218.htmlhttp://allegro.onet.pl/nowy-wzor-obrazy-na-plotnie-dzielone-129-100-i1307512810.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ten trzeci jest super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 no ten 3 najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ale to zostawiam na póxniej, bo dostanę rozdwojenia jaźni......a nie mam czasu żeby ganiac codziennie po sklepach......najbardziej zalezy mi na tej toaletce a ona sporo kosztuje.....no i fotel....tez do tanich nienależy.....ale dzięki i podrzucaj jak znajdziesz coś ciekawego dla mnie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Sara a co teraz tanie Ja obraz kupiłam na allegro , jeszcze jak dom był w stanie surowym , bo wiedziałam,że taki chcę i koniec Oj my baby........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A mi sie ten pierwszy podoba. fajne zestawienie kolorow - bez, czerwien i ciemny braz.Ten drugi jest za bardzo pstrokaty, trzeci tez ok, ale stawiam na pierwszy. Ale te w stylu impresjonizmu i tak geometrycznie podzielone kompletnie mi nie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.11.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cześć chciałam powiedzieć Ty pewnie dalej rozmyślasz i kobinujesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.11.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Sara, jestem u Ciebie pierwszy raz, ogromnie, ogromnie, ogromnie mi się podobają Twoje meble kolonialne, cudowne....Też planuję u siebie takowy stół i stolik. Czy pisałaś wyżej, gdzie je kupiłaś? I poduszki z BRW są takie glamour! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Saro, fajne 'duperele" kupiłaś U mnie w domu wciąż brakuje dodatków... ja po prostu nie mam do tego głowy /czytaj nie umiem tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.11.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witajcie:Nadulko dzisiaj nic nie dumałam, bo w pracy ciężki dzień....dopiero złapałam chwilkę oddechu.......ale wrzucajcie kobietki Wasze pomysły....... DORBI witaj u mnie, jak na razie na obrazie się nie skupiam.....ale dzięki za podpowiedzi i proszę o więcej... Anjazzielonego witaj u mnie i zapraszam częściej......co do mebli kupiłam je w salonie AGATA we Wrocławiu, byłam tam w ten weekend, ale ich juz nie widziałam. Wklejałam wyżej linki też z allegro, gdzie można kupic takie meble. A mebelki są naprawdę piękne. Poduszki mówisz glamour?? Alu dziękujęto faktycznie takie duperelki-ale one nadają chyba najbardziej wyrazu. Ja bardzo lubię takie duperele, nie wiem czy umiem je kupować czy też nie, ale kupuję. Tylko że teraz zastanawiam się dłużej przed zakupem, coby nie żałować za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.11.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ale teraz długi weekend się zaczyna,więc będziesz miała chwilkę wytchnienia,czego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.11.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Weekend to mam nadzieję,że będzie bardzo fajny i na pewno intensywny. Jedziemy na wycieczkę z pracy do naszej "pięknej stolicy'. Będziemy zwiedzać, łykac troche kultury, obejrzymy przedstawienie w teatrze...i poimprezujemy.......a ja coś przeziębiona jestem....idę do wanny się wygrzać a później pod kocyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.11.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Saro,ależ fajny plan, teatr....No to zdrowiej szybko pod tym kocem!! A poduszki są bardzo bardzo stylowe; ja chyba pod wpływem Twoich kupiłam dziś 3 szare, welurowe, z pomponikami, w LM. I jeszcze mam na oku te z kwiatem z BRW, tyle że czarne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.11.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ANJAZZIELONEGO -to fakt poduszki bardzo eleganckie....takie szare też mi sie podobają, a jeszcze w BRW są fajne tagie długie prostokątne z 3 kwiatami. Jak bylam na zakupach to były tylko zielone, więc mi nie pasowaly wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.11.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Weekend to mam nadzieję,że będzie bardzo fajny i na pewno intensywny. Jedziemy na wycieczkę z pracy do naszej "pięknej stolicy'. Będziemy zwiedzać, łykac troche kultury, obejrzymy przedstawienie w teatrze...i poimprezujemy.......a ja coś przeziębiona jestem....idę do wanny się wygrzać a później pod kocyk... To baw się dobrze,odpoczywaj ile się da ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 12.11.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dzięki bardzo koleżanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Dawno nie zaglądałam a tu wszędzie tyle zmian. I to jakich Bardzo mi się podobają te dodatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.11.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 DarioAS witaj u mnie , cieszę się że mnie odwiedziłaś. Zmiany muszą być, jakiś cel do zrealizowania. Widzę też że u Ciebie planujesz zrobić małą rewolucję w domku. Powiem tak, z wyborem kolorów to nie jest tak łatwo.....trzeba to dobrze przemyśleć, zrobić sobie jakąś wizualizację. U Ciebie jeszcze są skosy, więc musisz to sobie dobrze obmyśleć. U mnie ponad dwa lata był kolor zielony- dość intensywny.....na poczatku bardzo sie nam podobał.....ale jak doszedł elegancki marmur na kominku to okropnie ta zieleń gryzła nas w oczy. Teraz postawiłam na stonowane beże i jako dodatkowy kolor- czerwień, ale tylko w "duperelach". PEWNIE ZA DWA LATA NIE BĘDĘ MOGŁA PATRZEĆ NA BEŻE. Witam też resztę forumowych koleżanek. Weekend w naszej pięknej Warszawie zleciał błyskawicznie.Stare miasto, Krakowskie Przedmieście, kamienice , wybrukowane uliczki- piękne, jeszcze pogoda nam super dopisała. Polecam również Muzeum Powstania Warszawskiego-imponujące, Muzeum Chopina-wyjazd odfajkowuję jako bardzo udany. Pozdrawiam i życzę udanego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts