Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakieś przyciaganie czy co??

Te poduchy ciemnie są ciemno brązowe.......przytargałam z sypialni, a do sypialni poszły z salonu. Chcę do tych poduszek jeszcze jakieś z dodatkiem czerwonym z jakimś wzorem....na ściane nie wiem..może i jakis obraz bedzie.

Okna na razie zostają bez firan- muszę sie zastanowić nad tym co chcę tam na spokojnie....jedynie do kuchni zamówic muszę rolety-firanki o których od dawna już myślę.

ale to zostawiam na póxniej, bo dostanę rozdwojenia jaźni......a nie mam czasu żeby ganiac codziennie po sklepach......najbardziej zalezy mi na tej toaletce a ona sporo kosztuje.....no i fotel....tez do tanich nienależy.....ale dzięki i podrzucaj jak znajdziesz coś ciekawego dla mnie.......

Witajcie:

Nadulko dzisiaj nic nie dumałam, bo w pracy ciężki dzień....dopiero złapałam chwilkę oddechu.......ale wrzucajcie kobietki Wasze pomysły.......

DORBI witaj u mnie, jak na razie na obrazie się nie skupiam.....ale dzięki za podpowiedzi i proszę o więcej...

Anjazzielonego witaj u mnie i zapraszam częściej......co do mebli kupiłam je w salonie AGATA we Wrocławiu, byłam tam w ten weekend, ale ich juz nie widziałam. Wklejałam wyżej linki też z allegro, gdzie można kupic takie meble. A mebelki są naprawdę piękne. Poduszki mówisz glamour??

Alu dziękujęto faktycznie takie duperelki-ale one nadają chyba najbardziej wyrazu. Ja bardzo lubię takie duperele, nie wiem czy umiem je kupować czy też nie, ale kupuję. Tylko że teraz zastanawiam się dłużej przed zakupem, coby nie żałować za chwilę.

Weekend to mam nadzieję,że będzie bardzo fajny i na pewno intensywny. Jedziemy na wycieczkę z pracy do naszej "pięknej stolicy'. Będziemy zwiedzać, łykac troche kultury, obejrzymy przedstawienie w teatrze...i poimprezujemy.......a ja coś przeziębiona jestem....idę do wanny się wygrzać a później pod kocyk...

Weekend to mam nadzieję,że będzie bardzo fajny i na pewno intensywny. Jedziemy na wycieczkę z pracy do naszej "pięknej stolicy'. Będziemy zwiedzać, łykac troche kultury, obejrzymy przedstawienie w teatrze...i poimprezujemy.......a ja coś przeziębiona jestem....idę do wanny się wygrzać a później pod kocyk...

To baw się dobrze,odpoczywaj ile się da !

:)

DarioAS witaj u mnie , cieszę się że mnie odwiedziłaś. Zmiany muszą być, jakiś cel do zrealizowania. Widzę też że u Ciebie planujesz zrobić małą rewolucję w domku.

Powiem tak, z wyborem kolorów to nie jest tak łatwo.....trzeba to dobrze przemyśleć, zrobić sobie jakąś wizualizację. U Ciebie jeszcze są skosy, więc musisz to sobie dobrze obmyśleć.

U mnie ponad dwa lata był kolor zielony- dość intensywny.....na poczatku bardzo sie nam podobał.....ale jak doszedł elegancki marmur na kominku to okropnie ta zieleń gryzła nas w oczy. Teraz postawiłam na stonowane beże i jako dodatkowy kolor- czerwień, ale tylko w "duperelach". PEWNIE ZA DWA LATA NIE BĘDĘ MOGŁA PATRZEĆ NA BEŻE.:)

Witam też resztę forumowych koleżanek.

Weekend w naszej pięknej Warszawie zleciał błyskawicznie.Stare miasto, Krakowskie Przedmieście, kamienice , wybrukowane uliczki- piękne, jeszcze pogoda nam super dopisała.

Polecam również Muzeum Powstania Warszawskiego-imponujące, Muzeum Chopina-wyjazd odfajkowuję jako bardzo udany.

Pozdrawiam i życzę udanego tygodnia.