Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

Hej dziewczyny, widzę że zdarzają sie sytuacje różne i trzeba dzialać. Szymon mówi że też boi się kolegi, bo ten jest nieobliczalny. Atakuje ot tak, bo mu się zachciało. Nie wiem jak to z rodzicami jego jest naprawdę......ich jest w domu sporo podobno 7 -bieda, a ojciec alkoholik. Dlatego mam mozna powiedzieć wyrzuty sumienia, no ale moje dziecko jest najważniejsze dla mnie. Ciekawe tylko , czy mama nie blefowała z tymi badaniami i bedzie cos robić z tym dzieckiem. Zapowiedziałam dyrektorce, że tematu nie odpuszczę.

Weekend jak na ta chwilę bez deszczu.........ale ponuro.....pozdrawiam....

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej ,hej :)

Ja to już z rana się u Ciebie rozpisałam :)

Byłam na zakupach i teraz kawa i FM,o matko to już jakiś nałóg czy co? ;)

Moja córcia dzisiaj idzie do koleżanki na urodziny,więc musiałam jeszcze dokupić słodyczy do prezentu,a tak na marginesie to już idzie na 4 urodziny w tym miesiącu :D a matka tylko trzyma się za portfel :yes::yes::yes:

Cześć dziewczyny

my dzisiaj też mamy wychodne ( urodziny mojego brata), a syn idzie do kolegi z klasy.Generalnie listopad i grudzień to istna masakra dla mnie jeśli chodzi o finanse. W mojej rodzine aż osiem osób ma urodziny, do tego mikołaj i świeta i na koniec grudnia mam echo w portfelu:bash:

Edytowane przez Alunek

witajcie koleżanki....

juz jestem........szkoliłam się dwa dni.....a dzisiaj nadrabiam zaległości w pracy...więc na forum mało czasu.........

co do imprez urodzinowych..........w sobotę byliśmy u siostrzenicy, w tą niedzielę dzieci idą do kolegi- sąsiada, a za dwa tygodznie u nas impreza- urodziny Szymona- chyba z 20 dzieci będzie w różnym wieku.

nie wiem jak będa wygladały czyściutkie ściany w moim salonie po tej inwazji..........

witaj Alu

jako, że jestem księgową.....pierwszy dzień szkolenia był o zmianach w ustawie, wieczorem szkolilismy się w grze w kręgle i w wygibasach na parkiecie.....drugi dzień to były warsztaty z radzenia sobie ze stresem.....

tak więc przyda mi się to i w pracy i w domu......

też bym takie chciała:stereo:

a tak na marginesie witaj koleżanko po fachu:yes:

WITAJCIE

Nie tylko Zakopane śniegiem zasypane, ale i południe kraju....pługi nie nadążają z tym śniegiem.....masakra.....ale co zrobić....ZIMA PRZYSZŁA i tyle.

Dzisiaj siedzialam w domu, bo u nas w okolicy panuje jakis wirus......pokolei jak głuchy telefon.....zarażają się dzieciaki i wymiotują. Dominik z piątku na sobotę....a Szymon od poniedzialku rana....dzisiaj już po chorobie nie ma sladu..łobuzują jak zwykle. Lepiej jak łobuzują niz chorują. Jutro juz idę do pracy i juz sie boję tego co na drogach i minusowej temperetury.

Byleby do wiosny...................