sara_78 20.11.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Hej dziewczyny, widzę że zdarzają sie sytuacje różne i trzeba dzialać. Szymon mówi że też boi się kolegi, bo ten jest nieobliczalny. Atakuje ot tak, bo mu się zachciało. Nie wiem jak to z rodzicami jego jest naprawdę......ich jest w domu sporo podobno 7 -bieda, a ojciec alkoholik. Dlatego mam mozna powiedzieć wyrzuty sumienia, no ale moje dziecko jest najważniejsze dla mnie. Ciekawe tylko , czy mama nie blefowała z tymi badaniami i bedzie cos robić z tym dzieckiem. Zapowiedziałam dyrektorce, że tematu nie odpuszczę. Weekend jak na ta chwilę bez deszczu.........ale ponuro.....pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.11.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Hej ,hej Ja to już z rana się u Ciebie rozpisałam Byłam na zakupach i teraz kawa i FM,o matko to już jakiś nałóg czy co? Moja córcia dzisiaj idzie do koleżanki na urodziny,więc musiałam jeszcze dokupić słodyczy do prezentu,a tak na marginesie to już idzie na 4 urodziny w tym miesiącu a matka tylko trzyma się za portfel :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.11.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) Cześć dziewczyny my dzisiaj też mamy wychodne ( urodziny mojego brata), a syn idzie do kolegi z klasy.Generalnie listopad i grudzień to istna masakra dla mnie jeśli chodzi o finanse. W mojej rodzine aż osiem osób ma urodziny, do tego mikołaj i świeta i na koniec grudnia mam echo w portfelu:bash: Edytowane 24 Listopada 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Na koniec grudnia to chyba większość odczuwa braki w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.11.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hallo, hallo ,gdzie Ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 24.11.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 witajcie koleżanki.... juz jestem........szkoliłam się dwa dni.....a dzisiaj nadrabiam zaległości w pracy...więc na forum mało czasu......... co do imprez urodzinowych..........w sobotę byliśmy u siostrzenicy, w tą niedzielę dzieci idą do kolegi- sąsiada, a za dwa tygodznie u nas impreza- urodziny Szymona- chyba z 20 dzieci będzie w różnym wieku. nie wiem jak będa wygladały czyściutkie ściany w moim salonie po tej inwazji.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 witaj Saro:) a w czym szkoliłaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 24.11.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 witaj Alu jako, że jestem księgową.....pierwszy dzień szkolenia był o zmianach w ustawie, wieczorem szkolilismy się w grze w kręgle i w wygibasach na parkiecie.....drugi dzień to były warsztaty z radzenia sobie ze stresem..... tak więc przyda mi się to i w pracy i w domu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.11.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 witaj Alu jako, że jestem księgową.....pierwszy dzień szkolenia był o zmianach w ustawie, wieczorem szkolilismy się w grze w kręgle i w wygibasach na parkiecie.....drugi dzień to były warsztaty z radzenia sobie ze stresem..... tak więc przyda mi się to i w pracy i w domu...... też bym takie chciała:stereo: a tak na marginesie witaj koleżanko po fachu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 25.11.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Aka witaj............koleżanko po fachu.....czy nie masz ochoty niekiedy tej roboty rzucić w ciorty.....a szczególnie teraz jak zbliża się koniec roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 cześć wieczorowo:) fajne szkolenie... zwłaszcza jego druga i trzecia część ale roboty nie zazdraszczam.. słyszałyście może o jakiś szkoleniach w temacie zakładowego funduszu socjalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 25.11.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 o szkoleniu na ten temat nie słyszałam....ale własnie dzisiaj naliczłam odpis na fundusz, a raczej jego korektę końcoworoczną................ a Alu o jaki fundusz Ci chodzi.....firmy czy np. w szkole.........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 25.11.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 bo ja to jestem księgowa budżetowa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 o fundusz firmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 25.11.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 ups.....to mało wiem na ten temat, więc się niewypowiadam....... a masz jakiś kłopot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.11.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 chciałabym doszkolić się Znajoma podesłała mi namiary na firmę, która ma w swojej ofercie między innymi takie szkolenie,ale niestety miejsca szkoleń są trochę za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Fajne takie szkolenie Pomijając tą pierwszą część . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.11.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 WITAJCIE Nie tylko Zakopane śniegiem zasypane, ale i południe kraju....pługi nie nadążają z tym śniegiem.....masakra.....ale co zrobić....ZIMA PRZYSZŁA i tyle.Dzisiaj siedzialam w domu, bo u nas w okolicy panuje jakis wirus......pokolei jak głuchy telefon.....zarażają się dzieciaki i wymiotują. Dominik z piątku na sobotę....a Szymon od poniedzialku rana....dzisiaj już po chorobie nie ma sladu..łobuzują jak zwykle. Lepiej jak łobuzują niz chorują. Jutro juz idę do pracy i juz sie boję tego co na drogach i minusowej temperetury. Byleby do wiosny................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jeszcze tylko miesiące przy dobrym obrocie Dobrze, że wirus szybko minął, niewdzięczna choroba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.11.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Choroba paskudna, męcząca...dobrze że szybko sobie poszła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts