aniahubi 01.12.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Moi chłopcy mieli coś takiego z miesiąc temu, widocznie przez ten czas doszło do was Jak sytuacja na drogach? W samym Opolu już wczoraj było ok, ale na obrzeżach - 100% lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 01.12.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 WITAJ ANIAHUBI Choróbsko odczepiło się od dzieci, ale przeszło na tatusia, jedynia mamusia się jakoś jeszcze trzyma. Drogi główne całkiem fajne......jadąc dzisiaj do pracy byłam zaskoczona- droga czarna i sucha, ale na bocznych drogach masakra...koleiny śniegowe i ślizko jak cholera. Trzeba bardzo uważać. Przez tą pogodę odwlekam cały czas wyjaz do sklepu, żeby zamówić toaletkę do salonu.....nie wspomnę już o wyjeździe po fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ...a u mnie tylko zimno -15 rano. Śniegu spadło może 5-10 cm w niedzielę i to na tyle.Niestety prognozy dzisiejsze zapowiadają na jutro opady śniegu i u nas ......dobrze mówisz byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.12.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 .......u nas też zimno -11 było dzisiaj rano. Wczoraj pochwaliłam drogi, a dzisiaj jechałam z sercem na ramieniu..jest u nas silny wiatr i nawiało z pól na drogę. W mieście jeszcze gorzej.....koleiny jak u mnie na wsi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Cześć dziewczyny Nie było mnie kilka dni,więc nadrabiam zaległości. Co do zimy to wolę się nie wypowiadać , teraz u mnie jest -15 stopni Byliśmy dzisiaj na imprezie Barbórkowej,jak wracaliśmy wieczorem to na drodze szklanka,już myślałam że nie dojade,jak ja nie lubię zimy wrrrr..... Co się u Ciebie pozmieniało? Pewnie już szykujesz dom na święta co? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.12.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 hej....u mnie teraz jest -20 stopni!!!! okropność..........też nie lubię zimy..... zmian u mnie nie ma jak na razie żadnych...zamówiłam jedynie toaletkę do salonu..ma być do dwóch tygodni....więc do świąt powinna być na miejscu.... do świąt się przygotowuję jak narazie wymyślając co będę gotować i szykować dla gości....i obmyślam prezenty...muszę zacząć kupować już w nstępnym tygodniu. Jutro mam nalot też gości, bo robimy urodzinki dla Szymona...bedzie pełen dom gości, gwarno i wesoło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Oj to nie takie nic...toaletka zamówiona więc jednak są zmiany.To życzę udanej imprezy urodzinowej, no i Wszystkiego Najlepszego dla synusia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.12.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Właśnie dostałam telefon....toaletka już jest na sklepie i dzisiaj będzie już u mnie w domu. Bardzo się cieszę i zaskoczona jestem szybkością realizacji. Wymyślam juz ozdoby świąteczne....zastanawiam się co mam jeszcze kupić. Na pewno chcę jakiś nowy wieniec na drzwi weściowe i pare duperelek do salonu w kolorze oczywiście czerwonym.Dzisiaj zakupiłam na allegro taki o to zestaw:http://allegro.pl/srebrny-zestaw-swiecznikow-swiateczny-okazja-i1344065991.htmlmyslę tez o takim reniferku w nowoczesnym wydaniu:http://allegro.pl/renifer-swiateczny-i1352342079.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.12.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 No to super wieści Pamiętaj o fotkach Ja też dzisiaj dostałam fajną wiadomość,że już wieczorem będą moje zasłony,więc na szybko umyłam okno A u mnie pada , zrobiła się taka chlapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.12.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Fotki będą jak toaletka zostanie złożona, bo ona w pudełku przyszła. Mąż już mnie zna i wie że mu tego dzisiaj nie odpuszczę, więc pewnie jest przygotowany na skręcanie. Na foty firan też czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.12.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 też czekam na fotorelację ... a mój pan stolarz to chyba zapomniał o mnie. W weekend miał odezwać się z wyceną garderoby , a tu cisza... Mam nadzieję ,że nie zabije mnie ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.12.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 czekam na wieści o Twojej garderobie......bo też mnie to kiedyś czeka. Toaletka jest-przyszła w jednym kawałku, ku uciesze męża , stoi na swoim miejscu. Pierwsze wrażenie było takie, że jest duża, za duża.......ale to kwestia przyzwyczajenia myślę.Prezentuje się tak:http://images35.fotosik.pl/282/643b6d1c9506b251med.jpghttp://images38.fotosik.pl/440/647f989570d6bc8bmed.jpghttp://images47.fotosik.pl/447/b7c0d4cea6c2c6ebmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Sara, cudeńko. Na zdjęciach nie wygląda na za dużą. Tyle jeszcze wolnej ściany nad nią. Bardzo mi się podoba. Urodzinowe uściski Szymonowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.12.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jest przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.12.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.12.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Toaletka bardzo ładnie pasuje ...i sporo jeszcze miejsca jest wokól. U nas to miejsce jest zarezerwowane dla choinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.12.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Witam....cieszę się, że nie tylko mi się toaletka podoba. Muszę coś tam na nią wymyśleć jeszcze. Alu u nas choinka stoi po drugiej stronie. Może macie jakieś propozycje co zawiesić nad nią i na ścianę nad narożnikiem. Edytowane 8 Grudnia 2010 przez sara_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 08.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Toaletka miód, malina, cudo, boska, wspaniała....i już brak mi innych określeń, ale chyba to co napisałam oddaje moje odczucia doskonale. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 08.12.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Przeglądałam Twój wątek i jeszcze jedno pytanko co to za piękna podłoga w salonie???....może gdzieś pisałaś ale nie doczytałam.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 10.12.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 też zwróciłam uwagę na podłogę zachwyciła mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts