Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

Witacie ba-sia3 i anutka2:)

Ba-sia3- dziękuję za miłe słowa co do toaletki- to fakt- jest piękna w rzeczywistości może i ładniejsza niż na foto. Też kocham kolor orzech.

Dziewczyny, a co do podłogi to zwykłe panele firmy Kronopol, z tego co pamietam to chyba " dąb palony". Ja się tak nimi nie zachwycam bo trzeba przy nich latac często ze szmatą.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lustro odpada bo w moim "holu" jest lustro. zaraz przy wejściu do salonu....więc głupio by to wygladało....

rozgladałam się za obrazem....ale wszędzie są tryptyki........ja to bym chciala coś w tym stylu...co mam meble....może jakaś drewniana płaskorzeźba.....wiesz taki styl indonezyjski czy jak to nazwać...

Witajcie ........

DarioAS rzeżba , płaskorzeźba....też mi się wydaje że by tam pasowała....rozgladam się na spokojnie....bo teraz ani czasu na intensywne szukanie nie mam, ani dingów na to....

Przygotowania do świąt u mnie rozpoczęte...bigos ugotowany i zamrożony, podobno taki najlepszy. W sobote piekę ciasteczka i pierniczki. Prezenty kupione i zapakowane. Choinkę wczoraj kupiliśmy i oczywiście musielismy ją ubrać, bo dzieciaki bardzo chciały. Okna w kuchni przystrojone, przyszły mi te ozdoby z Allegro, jestem nimi zachwycona . W sobotę też robię porządki i trzeba utroic przed domem w swiatełka choineczki. Pstryknę zdjęcia i wstawię nasz tegoroczny nastrój świateczny....

aaaaaaa.......u nas bardzo mroźnie, dzisiaj rano -17,5....brrrr...............

Witajcie babeczki.....

właśnie skończyłam piec pierniczki.....wyszło mi bardzo dużo...część ozdobiłam.....a reszta jutro bo podam. Chłopcy mi oczywiście pomagali, a może raczej przeszkadzali, ale w końcu to dla nich się to robi.

Powiesilam wieniec na drzwi-jutro będzie fotka.

Święta się zbliżają......bardzo lubię ten czas.

Nadulko świecznik bardzo fajny....i za takie pieniądze....a reniferki już są w drodze do mnie....

jeszcze kilka zdjęć

http://images40.fotosik.pl/459/2a458b3306b1cc7emed.jpg

http://images38.fotosik.pl/469/a47cb66a3cfb3186med.jpg

http://images46.fotosik.pl/456/35887ad64f505e5dmed.jpg

Święta tuż tuż, a mnie dopada jakieś choróbsko. Kuruję się i chyba mi już trochę lepiej, ale jutro niestety rano do pracy.

Pozdrawiam.