Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wyciągam swój wątek z dalekich stron.......

południe Polski zasypane bialym, czyściutkim śniegiem.......dzieciaki moje od rana szykują sie na sanki...

wczoraj spędziłam pól dnia w przedszkolu, były występy, jasełka i inne wierszyki z okazji Dnia Babci i Dziadka, Dominik był Józefem, wzruszam sie bardzo w takich chwilach, było bardzo sympatycznie...

dzisiaj mamy jeszcze występy w klubie i tam tez występuje Szymon......

po ćwiczeniach wtorkowych i czwartkowych boli mnie chyba każdy mięsień, nie wiedziałam już czy to zakwasy czy grypa mnie jakaś bierze......ale dzisiaj jest juz troche lepiej....

dopijam kawke i lecę sprzątac...

Pozdrawiam wszystkich weekendowo...

I moj Hubert tez nie pojdzie do zerowki jako 5latek, tym bardziej ze w tej szkole gdzie jest Kuba jest 7 zerowek i niektorzy lekcje koncza o 17.10 - tylko zerowki tak dlugo. Ale pojdzie od przyszlego roku do zerowki szkolnej, bedzie mial 6,5 roku, da sobie rade. Dalby i w tym roku, ale po co skracac mu dziecinstwo. A jak zerwoki koncza o 17.10 to o ktorej zaczynaja, chyba ok 13.00 i jak ja jestem w pracy, to moje dziecko byloby w swietlicy od 8.00 - jeden wielki koszmar

dorbie my mamy jeszcze wybór, możemy dzieci przytrzymać w przedszkolach czy zerówkach rok dłużej......ale kolejne roczniki już muszą iśc po nowemu..

U nas zerówka jest w przedszkolu, tam gdzie chodzi teraz Dominik, przedszkole jest czynne od 6,30 do 15......jest mała grupa dzieci, z dala od szkoły, więc u mnie jest trochę inaczej. Niech się synek jeszcze wybawi póki może.

Mój Hubi w styczniu skonczyl 6 lat, Kuba w lipcu skonczy 11lat.

Dziewczynki, mamy dzieci mniej wiecej w tym samym wieku:-)

A u Huberta w przedszkolu sa grupy łączone, w jego grupie jest ok 20 5latkow czyli rocznik 2005 i ok 8 6-ciolatkow, czyli 2004, nie chce by Hubi chodzil drugi rok do takiej grupy, o takim rozkladzie dzieci. Ale fakt ze moze tak trafic w szkole. Ale szczerze mowiac wolalabym ich miec razem w szkole, bo do przedszkola musze nadrabiac jakies 10-15km. Ale nie mialam sumienia pchac go juz w tym roku do zerowki szkolnej. Nauczyciele mowia ze duzo dzieci 5letnich nie jest psychicznie gotowych do szkoly, przeraza ich gmach szkoly, czuja sie zagubione. Ale bedzie koszmar dla rocznika 2007jak wszyscy pojda do szkoly i dzieci 5 i 6 letnie do zerowek

witaj Alu...zakwasy mam, na udach dzisiaj głównie i trochę brzuch czuję........ale to pewnie dlatego, że wczoraj sama cwiczyłam jeszcze w domu, nie zapamiętałam jeszcze wszystkich cwiczeń po kolei, ale coś tam poćwiczyłam

dzisiaj na 19 znowu idę....ja zawsze lubiłam ćwiczyć, przy budowie sobie odpuszczałam bo nie miałam czasu ani siły, teraz dzieci starsze, budowa można powiedziec "zakończona" więc biorę się za siebie, coby sie trochę ujędrnić no i wizja wakacji mnie mobilizuje....hihi