Alunek 27.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ..ja też lubię ćwiczyć choć przyznaję ,że miewam okresy bezruchu....ale jak już zacznę... to nawet lubię zakwasy. Przynajmniej wiem,że mam mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja zakwasy poczuję zapewne, jak tylko wiosna przyjdzie i ruszę z grabiami, rydlem na ogród.. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.01.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witajcie.... oznajmiam, iż w końcu pojeździam na nartach!! Pogoda była dzisiaj wyśmienita, piękne słońce, lekki mrozić, pełno śniegu= rewelacja. Powiem Wam, ze miałam okropnego pietra, jeździłam 6 lat temu, ale faktycznie, tego się niezapomina, tak jak jazda na rowerze. Na początku delikatnie, a później już szusowałam. Jutro to na pewno poczuję nogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ale szalejesz, będzie forma na wiosnę doskonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.01.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Forma mam nadzieję, że się poprawi po ćwiczeniach i takich narciarskich niedzielach, bo jak wrócilismy, wykąpałam się i prawie dwie godzinki spałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Super,że wreszcie udało się pozjeżdzać.Czy u Ciebie też tak mroźno?Jak ja mam dość już tej zimy wrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 31.01.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nadulko nareszcie- ciężko coś nam było się wybrać,ale w końcu się udało. W niedzielę była cudna pogoda, góry całe w sniegu, pełne słońce, aż oczy bolały od blasku. Taką zimę to ja kocham, mogłaby jeszcze trochę potrwać-tylko że w takim wydaniu!!!U nas ferie zaczynają się dopiero od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ło, jak późno... To u nas już będzie po. A od weekendu ma być odwilż, to dzieci u was na ferie wiosnę już będą miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam poniedziałkowo Saro u mnie dziś super słoneczna pogoda od rana,zero wiatru... Myślę ,że u Ciebie podobnie,nie mieszkamy tak daleko od siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 U mnie też podobnie, prawdziwa wiosna się robi. Tylko, że za tydzień znów mają być mrozy i to będzie szok dla roślin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Tak masz rację, zeszłej zimy właśnie na koniec wymroziło mi kilka fajnych roślin.Chyba będzie powtórka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.02.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Słyszałam właśnie, że ma być zimno znowu od piątku......a co ze śniegiem??.......bo jak śnieg jest na roślinach to mróz nie straszny. Nadulko a gdzie Ty mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A śniegu raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.02.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No to może być problem........mam nadzieję, że moje nowo posadzone krzaczki to przetrzymają......... Dario.....a kiedy zaczynacie remont?? Ja postanowiłam, że moje podadsze też będzie szare....jasno szare- takie jak ROKOKO korytarz........Chyba że za 5 lat bedzie w modzie coś innego....hahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Słyszałam właśnie, że ma być zimno znowu od piątku......a co ze śniegiem??.......bo jak śnieg jest na roślinach to mróz nie straszny. Nadulko a gdzie Ty mieszkasz?? Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Najpóźniej zaczynamy w weekend majowy, ale będziemy się starali zacząć wcześniej. Problem ma mąż z wolnym. Szkoda tylko, że farba, jaką Rokoko ma w korytarzu u nas jest niedostępna , ciężko będzie dobrać podobny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 11.02.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 To fakt ROKOKO nie mieszka w Polsce....może cos się jednak znajdzie podobnego.Czekam bardzo na Twoje przemiany domowe Aniu......W weekend majowy jedziemy z pracy na wycieczkę do Budapesztu ...więc jak tylko wrócę będę lukać do Ciebie. Miłego weekendu życzę wszystkim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Saro, a zdjęcia z nart? nie daj się prosić.Ja po powrocie od poniedziałku codziennie na siłowni i dziś miałam jakiś kryzys.Strasznie cięzko mi było. Chyba potrzebna przerwa sobotnio-niedzielna.Dziś w prognozie pogody usłyszałam, że u nas w poniedziałek ma być -18 stopni w dzień.A wierzba Iwa ma malutkie bazie...szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 W dzień?? To niemożliwe Saro, szukam podobnego, ale boje się, że na ścianie wyjdzie mimo wszystko inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Saro co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts