sara_78 31.03.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nadulko bez obaw, tylko faceci nie widzą takich problemów. Mąż stwierdził, że wymyślam, a kolażanki którym pokazałam stwierdziły że za krótkie. Więc wszytko ok. Alu salon zrobił się bardzo delikatny i przytulny...w końcu zaczyna mi się w nim podobać. Jeszcze ściana nad toaletką i kończę z nim.Co do ścieżki to na trawie po kamykami nie ma włókniny. Wymyśliłam, że trawa bedzie mi wypełniać "fugi", a teraz biedna wycinam ją ręcznie. Pod ścieżką poza trawą jest włóknina a w fugach kamyczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek78 31.03.2011 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dziewczyny dziekuje wam bardzo za cenne uwagi na pewno wezme je pod uwage!Ale wam troszke zazdroszcze jak ogladam wasze zdjecia, sa super, mam nadzieje ze i mi uda sie wkleic jakies swoje zdjecia z domku, a narazie musze czekac hehe, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 01.04.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Jak tylko bedziesz miała jakieś foty to wklejaj, chętnie zobaczę kolejną realizację. Na stronie Archonu tez jest parę fotek rozmaryna, w tym naszego Alunka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ..czekamy na kolejnego Rozmaryna Saro, co słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Hallo, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.04.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witajcie forumowe koleżanki.... u mnie zmian wielkich nie ma.......jedynie pare ozób świątecznych się pojawiło.....posiałam warzywa.......i na razie tyle..... Wybieram się w następnym tygodniu do skółki po korę, płożoce jakieś jałowce i znająć mnie jeszcze kilka nieplanowanych sztuk przywiozę ze sobą. Poza tym szykuję się do wyjazdu w majowy weekend. Jedziemy na wycieczkę z pracy do Budapesztu na 4 dni...... Spełniłam tez marzenie starszego syna i zapisałam go na naukę gry na perkusji. Podobno Szymon ma talent.......po paru lekcjach facet jest zaskoczony, że tak mu dobrze idzie.....Dziadek z tatusiem....z tego zachwytu kupują mu perkusję( mój mąż w podstawówce grał na perkusji w zepole)!!! I gdzie ja ją postawię......?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No to masz teraz zagwozdkę z tą perkusją.U mnie są trzy gitary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.04.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 I gdzie ja ją postawię......?? ..w garażu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.04.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Jedyne jej miejsce jak na razie to garaż....innej opcji nie ma......jak się okazało perkusja już w drodze...jutro ma być w domu. Muszę zainwestować jeszcze w słuchawki dla całej rodziny. Zapomniałam jeszcze napisać , że dzisiaj odbieram zasłony do salonu.....i okna mogę uznać za skończone.... U nas od wczoraj paskudna pogoda...nie można się pocieszyć wiosną. Zimno, brzydko, pada...ciemno jak w listopadzie....brr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.04.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://lisiesprawy.blox.pl/resource/3323_Wielkanoc_2007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.04.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://1.1.1.2/bmi/www.kartki.tv/kartki/10/9/d/98.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.04.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=53566&d=1303452146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.04.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.lubin.pl/files/demo_images/kwiecien/wielkanoc_07.jpg Z okazji Świąt Wielkiej Nocy: dużo uśmiechu, wiosennego nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie najbliższych.Życzy Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 spóźnione http://www.kartki.lagata.pl/kartki/19/1/d/12291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 26.04.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Sara_78 chciałam zapytać, gdzie nabyłaś zegar w kuchni ten stalowy?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.04.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witaj Doroto- zegar z allegrohttp://allegro.pl/zegar-scienny-extender-70-cm-2-kolory-exitodesign-i1515624531.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.04.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witajcie dziewczyny poświątecznie....dziękuję wszystkim za życzenia.Święta mają to do siebie, że szybko mijają. Moje nie były do konca radosne, ponieważ wczoraj umarł mój wujek. Wiadomo było, ze kiedyś to nastąpi.........ale zawsze jest przykro i żal. Poza tym święta były jak zwykle u nas rodzinne i gwarne. A w piatek jadę na parę dni do Budapesztu na wycieczkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.04.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witaj Saro, bardzo mi przykro z powodu wujka ..a Budapesztu ci troszeczkę zazdroszę,bo byłam 10 lat temu właśnie w weekend majowy i było cudnie. Piękne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.04.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witaj Alu.....ja nie byłam jeszcze nigdy w Budapeszcie, więc jestem bardzo ciekawa- plan wycieczki jest napięty..........ale mam nadzieję, że damy radę.A jak Ty się czujesz po świętach?Ja dzisiaj pędzę na siłownię trochę się popocić i wypocić świąteczne smakołyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Przykro mi z powodu wujka, w tym świątecznym czasie nikt nie powinien umierać Taka wycieczka .. Ale masz dobrze, rób dużo zdjęć na pamiątkę My w sobotę bierzemy się za klatkę schodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts