Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

Nadulko bez obaw, tylko faceci nie widzą takich problemów. Mąż stwierdził, że wymyślam, a kolażanki którym pokazałam stwierdziły że za krótkie. Więc wszytko ok.

Alu salon zrobił się bardzo delikatny i przytulny...w końcu zaczyna mi się w nim podobać. Jeszcze ściana nad toaletką i kończę z nim.

Co do ścieżki to na trawie po kamykami nie ma włókniny. Wymyśliłam, że trawa bedzie mi wypełniać "fugi", a teraz biedna wycinam ją ręcznie. Pod ścieżką poza trawą jest włóknina a w fugach kamyczki..

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny dziekuje wam bardzo za cenne uwagi na pewno wezme je pod uwage!

Ale wam troszke zazdroszcze jak ogladam wasze zdjecia, sa super, mam nadzieje ze i mi uda sie wkleic jakies swoje zdjecia z domku, a narazie musze czekac hehe, pozdrawiam.

• 2 weeks później...

Witajcie forumowe koleżanki....

u mnie zmian wielkich nie ma.......jedynie pare ozób świątecznych się pojawiło.....posiałam warzywa.......i na razie tyle.....

Wybieram się w następnym tygodniu do skółki po korę, płożoce jakieś jałowce i znająć mnie jeszcze kilka nieplanowanych sztuk przywiozę ze sobą.

Poza tym szykuję się do wyjazdu w majowy weekend. Jedziemy na wycieczkę z pracy do Budapesztu na 4 dni......

Spełniłam tez marzenie starszego syna i zapisałam go na naukę gry na perkusji. Podobno Szymon ma talent.......po paru lekcjach facet jest zaskoczony, że tak mu dobrze idzie.....Dziadek z tatusiem....z tego zachwytu kupują mu perkusję( mój mąż w podstawówce grał na perkusji w zepole)!!! I gdzie ja ją postawię......??:jawdrop:

:)

Jedyne jej miejsce jak na razie to garaż....innej opcji nie ma......jak się okazało perkusja już w drodze...jutro ma być w domu. Muszę zainwestować jeszcze w słuchawki dla całej rodziny.:rolleyes:

Zapomniałam jeszcze napisać , że dzisiaj odbieram zasłony do salonu.....i okna mogę uznać za skończone....

U nas od wczoraj paskudna pogoda...nie można się pocieszyć wiosną. Zimno, brzydko, pada...ciemno jak w listopadzie....brr...

Witajcie dziewczyny poświątecznie....dziękuję wszystkim za życzenia.

Święta mają to do siebie, że szybko mijają. Moje nie były do konca radosne, ponieważ wczoraj umarł mój wujek. Wiadomo było, ze kiedyś to nastąpi.........ale zawsze jest przykro i żal.

Poza tym święta były jak zwykle u nas rodzinne i gwarne. A w piatek jadę na parę dni do Budapesztu na wycieczkę.

Pozdrawiam