sara_78 16.05.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa....bardzo poprawiają one humor.diana_ teresa witaj u mnie poraz pierwszy.....i dziękuje za pochwały.......co do podłogi to może na zdjęciach ładnie wygląda, bo w uzytkowaniu jest okropna. Jakbym mogła to bym ją szybciutko wymieniła.Natomiast kuchnia podoba mi sie teraz bardziej bo w końcu ma odpowiednie firany. Ten tydzień zaczyna sie bardzo ciekawie. Po powrocie z pracy stwierdziłam, że Szymon ma ospę.....tylko czekam, aż wysypie Dominika. Z jednej strony dobrze, że w końcu ich to dopadnie, ale 30.05. Szymon miał wyjazd na zielona szkołę, nie wiem czy uda mu się wykurować. Śpi biedaczek cały w bialych kropkach.Posiedzi sobie teraz dwa tygodnie pod kocykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 A może w tydzień się wykuruje...Masz dla niego Heviran? przyspieszy wyzdrowienie. Zdrowy będzie jak odpadną mu wszystkie suche strupki. U mnie trwało to u kazdego syna tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.05.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Heviran nie mam....własnie czytam o ospie....to coś ma przyśpieszyć zakończenie choroby?? A można to kupić bez recepty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 17.05.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witaj Saro!Chciałam zapytać jak sie montuje ten zegar w kuchni na ścianie na kleju ? i gdzie mieszczą się baterie do niego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Doroto zegar się przykleja do ściany...tzn. cyferki się przyklejają-taśma chyba dwustronna...a "środek" chyba sie przywierca. W środku- w tym kółku ze wskazówkami jest też bateria. Pozdrawiam tu jest link do pojemników-tylko, że ja mam 9 w zestawie, ale takiech teraz nie znalazłamhttp://allegro.pl/pojemniki-na-przyprawy-zestaw-stojak-fru459-i1596548204.htmla naklejki to można tuhttp://allegro.pl/naklejki-na-przyprawy-pojemniki-sloiki-40-i1600951284.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ospa u nas stwierdzona, jak na razie u straszaka...cały jest w kropeczkach.....dostałam też Heviran...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.05.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 To super, mam nadzieję, że dzięki temu będziesz miała krócej. Jakby u młodego sie zaczęło to pamietaj ze mozesz dac 80mg/kg /dobę z podziałem na 4 dawki w ciagu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.05.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) moja Julka w ubiegłym roku przechodziła ospę...niestety został jej jeden ślad koło oczka Edytowane 17 Maja 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 17.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Sara dziękuje za linki.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 To super, mam nadzieję, że dzięki temu będziesz miała krócej. Jakby u młodego sie zaczęło to pamietaj ze mozesz dac 80mg/kg /dobę z podziałem na 4 dawki w ciagu dnia Wszystko mam juz wyliczone...dla mlodszego też...tylko czekam, aż u niego się pojawi.Chciałabym, żeby teraz u niego wyszła ospa, bo za miesiąc jedziemy na wakacje, martwię się, żeby nie dostał ospy przed samym wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 moja Julka w ubiegłym roku przechodziła ospę...niestety zosta jej jeden ślad koło oczka Niestety moga zaostac pamiątki......ja tez mam po swojej ospie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dorota bardzo proszę i polecam sie na przyszłość.. Salamandrra witam i dziękuję bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wyplewiłam dziś warzywniaczek.....jest fajna ziemia...pulchna i mokra...więc można plewić. Mam chorobowe na dzieci więc wykorzystam je również w ogródku.. Spełniłam wszystkie zachcianki kulinarne chorego -zupa ogórkowa i naleśniki z dżemem-słodko- kwaśnie....... a to biedronka= taka odmiana południowa...mina mówi wszystko za siebie http://img28.imageshack.us/img28/719/1002816h.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Przystojna ta Twoja biedronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 i jakaś chuda jak na biedronkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.05.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witaj Saro ...zaczęłam czytać wczoraj wieczorem.....myślałam, że dziś uda mi się skończyć.......ale szczęka mi opadła.........masz piękny ogród..........dom równie gustowny..... próbowałam się zorientowac jak duża jest Twoja działka.........masz taki ogród.........trawnik.........lasek.........przed domem tyle przestrzeni.........pogubiłam się już !!! ale wszystko bardzo mi sie podoba.......i będe zaglądać częściej..........jeśli pozwolisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kaluś- zwróciłaś uwagę ,że Sary dom i mój to ten sam projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Łooo Matko Bosko...jaki biedaczek:) Jak bym widziała swojego syneczka...tylko ładnych ...lat temu:):) Pozdrowienia dla Szymonka!!! Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.05.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witaj Kala u mnie i dziękuję za pochwały za dom i ogród......a działka faktycznie-można się pogubić...a nawet zgubić Będzie mi bardzo miło jak bedziesz do mnie zagladać częściej. Ja to własnie "poznałam" się z Alą, przez to, że mamy domy według tych samych projektów...... Bogumil...no taki biedaczek.....trochę mu to doskwiera, dzisiaj miał jeszcze nowe wykwity....jakoś to przeżyjemy......A za nim pewnie Dominika zaczniemy kropkować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 uroczy biedroneczek i taki sam "dorodny" jak moje najmłodsze;)Zdrówka dla niego -dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts