Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa....bardzo poprawiają one humor.

diana_ teresa witaj u mnie poraz pierwszy.....i dziękuje za pochwały.......co do podłogi to może na zdjęciach ładnie wygląda, bo w uzytkowaniu jest okropna. Jakbym mogła to bym ją szybciutko wymieniła.Natomiast kuchnia podoba mi sie teraz bardziej bo w końcu ma odpowiednie firany.

Ten tydzień zaczyna sie bardzo ciekawie.

Po powrocie z pracy stwierdziłam, że Szymon ma ospę.....tylko czekam, aż wysypie Dominika. Z jednej strony dobrze, że w końcu ich to dopadnie, ale 30.05. Szymon miał wyjazd na zielona szkołę, nie wiem czy uda mu się wykurować. Śpi biedaczek cały w bialych kropkach.Posiedzi sobie teraz dwa tygodnie pod kocykiem.

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doroto zegar się przykleja do ściany...tzn. cyferki się przyklejają-taśma chyba dwustronna...a "środek" chyba sie przywierca. W środku- w tym kółku ze wskazówkami jest też bateria. Pozdrawiam

tu jest link do pojemników-tylko, że ja mam 9 w zestawie, ale takiech teraz nie znalazłam

http://allegro.pl/pojemniki-na-przyprawy-zestaw-stojak-fru459-i1596548204.html

a naklejki to można tu

http://allegro.pl/naklejki-na-przyprawy-pojemniki-sloiki-40-i1600951284.html#gallery

To super, mam nadzieję, że dzięki temu będziesz miała krócej. Jakby u młodego sie zaczęło to pamietaj ze mozesz dac 80mg/kg /dobę z podziałem na 4 dawki w ciagu dnia

Wszystko mam juz wyliczone...dla mlodszego też...tylko czekam, aż u niego się pojawi.Chciałabym, żeby teraz u niego wyszła ospa, bo za miesiąc jedziemy na wakacje, martwię się, żeby nie dostał ospy przed samym wyjazdem.

Wyplewiłam dziś warzywniaczek.....jest fajna ziemia...pulchna i mokra...więc można plewić. Mam chorobowe na dzieci więc wykorzystam je również w ogródku..

Spełniłam wszystkie zachcianki kulinarne chorego -zupa ogórkowa i naleśniki z dżemem-słodko- kwaśnie.......:rolleyes:

a to biedronka= taka odmiana południowa...mina mówi wszystko za siebie

http://img28.imageshack.us/img28/719/1002816h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Witaj Saro :)

...zaczęłam czytać wczoraj wieczorem.....myślałam, że dziś uda mi się skończyć.......ale szczęka mi opadła.........masz piękny ogród..........dom równie gustowny.....:)

próbowałam się zorientowac jak duża jest Twoja działka.........masz taki ogród.........trawnik.........lasek.........przed domem tyle przestrzeni.........pogubiłam się już !!!

ale wszystko bardzo mi sie podoba.......i będe zaglądać częściej..........jeśli pozwolisz;)

Witaj Kala u mnie i dziękuję za pochwały za dom i ogród......a działka faktycznie-można się pogubić...a nawet zgubić:welcome: Będzie mi bardzo miło jak bedziesz do mnie zagladać częściej.

Ja to własnie "poznałam" się z Alą, przez to, że mamy domy według tych samych projektów......

Bogumil...no taki biedaczek.....trochę mu to doskwiera, dzisiaj miał jeszcze nowe wykwity....jakoś to przeżyjemy......A za nim pewnie Dominika zaczniemy kropkować!!!