Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chwilkę nie zaglądałam a tu takie kwiatki nie zazdroszczę jak zobaczyłam zdjęcie Twojego synka od razu sobie przypomniałam jak moje chłopaki miały ospę też mi nie było do śmiechu. Starszy miał wtedy 6 lat a młodszy tylko pół roku kiepsko to zniósł a blizny niestety zostały ale to nie był wiek na takie choróbsko.

Dobrze że u Was już znacznie lepiej, zdrówka życzę :)

Witaj Nadulko...cos żadko bywasz ostatnio na forum......

Ospa jak na razie u starszaka...jestem cała w stresie, bo jedziemy 15.06. na wczasy i boję się, że młodszy dostanie na wyjeżdzie....Mam jeszcze 3tyg. do wyjazdu. Dominik dostanie teraz, albo juz przy następnym wysypie....mam taką nadzieję i tego się trzymam.

Witaj Nadulko...cos żadko bywasz ostatnio na forum......

Ospa jak na razie u starszaka...jestem cała w stresie, bo jedziemy 15.06. na wczasy i boję się, że młodszy dostanie na wyjeżdzie....Mam jeszcze 3tyg. do wyjazdu. Dominik dostanie teraz, albo juz przy następnym wysypie....mam taką nadzieję i tego się trzymam.

Nie było mnie kilka dni,najpierw komunia, niespełna tydzień po komunii wyjazd do mojej siostry do Niemiec.

No i tak ten czas nieubłagalnie szybko leci.

Wczoraj cały dzień na ogródku,mąż kosił chwaściory bo przed te parę dni co nas nie było,urosły strasznie.

A i rozkładaliśmy wczoraj trampolinę,którą córka na komunie dostała,super rzecz,a ile wszyscy mieli radości:)

Młodszy może wcale nie dostać ospy,tak było u mnie.