Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dopioni, dziękuję za pochwały,ja po przeglądaniu domów innych mam ochotę zrywac i przerabiać wszystko:rolleyes:,a ręce to nawet mam dwie o roslinności, ja uwielbiam sadzić, przesadzać.......

aka z Inato ja jeszcze musze sobie sprawić dziewuszkę, chłopcy moi bardzo by chcieli małą siostrzyczkę;)

Mala Mi tam nie tylko wizualny nieporządek, tam wiecznie coś się "dzieje", więc firanki tam się wpasowały idealnie:jawdrop:

Witaj droga waderko Twój wątek przeczytałam jednym tchem......masz zdolności do pisania, a Twoje larwy 3 to piękne panny, szczególnie te zdjęcia kąpielowe mnie rozczuliły..A co do domku mojego i ogrodu.....dom każdy urządza po swojemu, miło że komuś się jeszcze podoba, a kwiaty kocham, to z pewnością mam po mamie, która ma wielkie zamiłowanie do roslinek.

Dziękuję i zapraszam do mnie częściej.

dopioni, dziękuję za pochwały,ja po przeglądaniu domów innych mam ochotę zrywac i przerabiać wszystko:rolleyes:,a ręce to nawet mam dwie o roslinności, ja uwielbiam sadzić, przesadzać.......

aka z Inato ja jeszcze musze sobie sprawić dziewuszkę, chłopcy moi bardzo by chcieli małą siostrzyczkę;)

Mala Mi tam nie tylko wizualny nieporządek, tam wiecznie coś się "dzieje", więc firanki tam się wpasowały idealnie:jawdrop:

Witaj droga waderko Twój wątek przeczytałam jednym tchem......masz zdolności do pisania, a Twoje larwy 3 to piękne panny, szczególnie te zdjęcia kąpielowe mnie rozczuliły..A co do domku mojego i ogrodu.....dom każdy urządza po swojemu, miło że komuś się jeszcze podoba, a kwiaty kocham, to z pewnością mam po mamie, która ma wielkie zamiłowanie do roslinek.

Dziękuję i zapraszam do mnie częściej.

Hej.Wpadłam się przywitać.

Śliczny domek i przepiękny ogród…:))))) I jaki duży....:))))

Mamy dzieci w tym samym wieku.

Serdecznie pozdrawiam.

sara_78

Bardzo milutko w Twoim domku, dzieciaczki - śliczne chłopczyki :) Gratuluję!

Ogród aż miło popatrzeć, tyle pięknych zakątków, wszystko ładnie rośnie :) Tylko mężowi się nie dziwię z tym koszeniem ;) mój lubi kosić ale trawki chyba mniej, zdaję sobie sprawę ile trudu Was wszystko kosztowało . Ale za to teraz aż miło odpoczywać w takim pięknym ogrodzie :)

Pozdrawiam:)

kropkqdziekuję za odwiedziny i tyle ciepłych słów:), a co do koszenia to zajmuje to średnio 6 godz. raz w tygodniu, więc pół dnia przy kosiarce.......

Kaama wrzosy to taka miłośc którą odkryłam w tamtym roku i posadziłam około 100sztuk...głównie z przodu domu. Trochę mi padło sadzonek...ale własnie nie po zimie.....tylko teraz jak juz pięknie puściły nowe przyrosty. Nie wiem, ale nasz piesio lubi się wylegiwac na korze między wrzosami.Cieszę się że podoba Ci się mój domek.....a ja czekam na więcej zdjęć Twojego domu.....

Pozdrawiam Was dziewczyny i zapraszam .....