anbama 26.05.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 dzięki...to śliwy szczepione-bardzo je lubię....dodaja koloru Fakt bardzo ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.05.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Kaluś- zwróciłaś uwagę ,że Sary dom i mój to ten sam projekt? nieeee, dopiero jak mi powiedziałyście to na to zwróciłam uwage:) Sara.....a w jakiej częsci kraju Ty budujesz?? gdzieś blisko nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.05.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 gapa ze mnie......powinnam napisać: zbudowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.05.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ja to za górami, za lasami mieszkam......przy samej granicy czeskiej......koło takich miast jak Nysa, Kłodzko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 no kochana.......to tylko patrzeć jak na początku lipca zajadę do Ciebie .....zawsze jadąc do Chorwacji przekraczamy granice właśnie w Boboszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.05.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Kala zapraszam.....Boboszów to można powiedzieć rzut beretem do mnie......a ja własnie wrócę z wakacji....i już się zastanawiam jak mój ogród będzie wygladał...czarno to widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 a dokąd sie wybierasz na wakacje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.05.2011 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 w tym roku do Bułgarii-Złote Piaski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.05.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 uuu Saro-udanego wypoczynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.05.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 dziękuję Aka, chociaż jak pisałam wyżej, jestem w stresie bo mały może dostać ospy, czekam z ustęsknieniem na nią, żeby do wyjazdu się wykurować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.05.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 uff...uff.uff.....ospa do nas zawitała ponownie....dziwne to, ale cieszę się że dziecko moje zachorowało......jak wyrodna matka normalnie.......ma dosłownie z 10 pryszczyków i lekki stan podgorączkowy.........bedzie dobrze.....do wyjazdu bedziemy zdrowi jak rybki...Jutro żegnam starszaka...jedzie na zieloną szkołę- pierwszy raz sam bez rodziców na 6 dni...nie wiem jak ja to przeżyję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 No i fajnie, zaraz bedziecie po ospie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ja też tęskniłam strasznie jak moje dzieci gdzieś wyjeżdżały.....wtedy były małe:) teraz córka jest na studiach.....i też tęsknie z tego sie chyba nie wyrasta:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.05.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no kochana.......to tylko patrzeć jak na początku lipca zajadę do Ciebie .....zawsze jadąc do Chorwacji przekraczamy granice właśnie w Boboszowie. ja też .. w "Byczym Rogu" to nawet nocowaliśmy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 też tam zajechalismy kiedys.....jakieś 7 lat temu......nie było wolnych miejsc:(nocowaliśmy na kwaterach prywatnych wtedy w Boboszowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.05.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hej Saro;) A jednak młodszego też ospa nawiedziała,ale dobrze że teraz.Ja też martwiłam się jak mój starszak jechał na zieloną szkołę,tylko mój był dwa tygodnie,za rok moja córka też jedzie na dwa tygodnie:) Już chyba odliczasz do urlopu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 31.05.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witajcie......cieszę się, że ospa nas nawiedziła i że będziemy mieć to z głowy. Nadulko o urlopie juz zaczynam myśleć, chociaż nie miałam czasu, bo duzo się działo. Bardziej przygotowywałam siebie i syna na zieloną szkołę. Jak wróci to będziemy się szykowac już na wczasy.Właśnie dokupiłam sobie parę kwiatów na taras i wiciokrzew japoński " purpurea". Wsadzę go do doniczki bedzie się pnął po kratce z wikliny.Jak posadzę wszystko to oczywiście zrobię foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 31.05.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ja też tęskniłam strasznie jak moje dzieci gdzieś wyjeżdżały.....wtedy były małe:) teraz córka jest na studiach.....i też tęsknie z tego sie chyba nie wyrasta:):) A ty masz juz córę na studiach?? A sama wygladasz jak nastolatka!!!Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ja nadal nie posadziłam mojej krzewuszki i karagany.Dziś mam zamiar popracować w ogródku ale i tak nie wiem gdzie to posadzić.Może przy płocie przed tujami? co myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 31.05.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Wklej jakąś fotkę......bo dawno nic nie wklejałaś i nie wiem gdzie dokładnie to ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts