Juszczakówka 02.06.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 sara jaki Ty masz piękny ogród na pewno jakaś inspiracja zostanie podprowadzona ...pięknie....a biedroneczki bardzo biedronkowe mam nadzieje, że ospa poszła sobie w siną dal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.06.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Juszczakówka dzięki.........nie wiem czy jest cos w moim ogrodzie do inspirowania się.....ale jak masz ochote to zapraszam....... Ospa jeszcze jest u młodszego.....ale dzięki Bogu za chwilę będziemy miec to juz za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.06.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 co jeden to przystojniejszy:yes: ładna byłaby z nich para... ON blondyn...ONA blondynka ...ale dopiero za kilka lat ma się rozumieć:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.06.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Alu musimy zrobić pierwsze " zmówiny"!!! Ja mam dzieci podzielone...starszy całkiem do taty podobny , a Dominik do mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ale fajny ten tygrysek, z kropkami mu było do twarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.06.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Aniu kropki juz zeszły .....ku uciesze Dominika....który nie wie za co się łapać na dworze po takiej kwarantannie..Szymon wrócił z zielonej szkoły.......zadowolony....ale powiedział, że tęsknił...my za nim też bardzo. Myślę, że takie wyjazdy to doskonała nauka samodzielności. Stwierdził, że za rok też jedzie. W ogrodzie przekwitły irysy.....i niektóre płożące kwiaty. Zabrałam się wczoraj za przyciniane i pielenie....żeby po powrocie z urlopu się nie zszokować za bardzo. U nas bardzo sucho, codziennie podlewamy kwiaty. Spryskałam trawę przeciw chwastom......wogóle jakas mizerna się zrobiła. Po kuracji odchwaszczania zrobię kurację ponownego nawożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 u mnie też trawnik nieciekawie wygląda, nawet pomimo podlewania Po części to moja wina,bo nierówno go zasiliłam nawozem. Robiłam to ręcznie, bo siewnik definitywnie rozleciał się.Muszę zainwestować w nowy, lepszy... Masz siewnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.06.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Alu nie mam siewnika......ale muszę kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej:) Oo to syn już wrócił? U nas zielona szkoła jest w trzeciej klasie na dwa tygodnie,moja córcia za rok jedzie:) No to ospa już za wami,teraz możecie się na urlop szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 chciałabym kupić siewnik ze sprawdzonej firmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.06.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witaj Nadulko.....syn pojechał na 6 dni. Jak na pierwszy raz myślę, że wystarczy. Dłużej by chyba nie wytrzymał.Do urlopu został tydzień.....więc juz zaczynam się stresować i układać w głowie co mam zabrać.Jutro jadę do Krasiejowa z Dominikiem...na wycieczkę przedszkolną. Pozdrowić od Was dinusie wszystkie?? Alu w sprawie siewnika Ci nie pomogę.......ogólnie to ja mam za duzo tej trawy.....daję nawóz tylko na przód domu...a tam mam mało. Ogólnie to mam kompleksy jak widze te wasze trawniki takie zadbane. U mnie chwaścici są. Trochę ciężko dbac o 30arów trawy. Cięzko to kosić, więc nie mówię tu juz o jakiś innych zabiegach.Alu a Ty kiedy będziesz w moich stronach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.06.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Aluś-sprawdzona dla mnie to jest tylko Gardena.....ale czy siewniki mają?ja kupiłam w sklepiku ogrodniczym i na razie mi służy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.06.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ciekawa jestem czy Gardena ma taki siewnik z rozrzutem Saro - wygląda,że 11/ 12 lipca a potem 23/24 lipca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.06.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A ja nie mam siewnika ...bo nawet trawy nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ja mam zwykły z możliwością częstotliwości wysypywania nawozu!ale idzie równo nawożeni, wysiewanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.06.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 ja mam zwykły z możliwością częstotliwości wysypywania nawozu!ale idzie równo nawożeni, wysiewanie... i o to chodzi w siewniku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.06.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja juz jedną nogą na wczasach.....a druga nie chce jeszcze dziadówka z pracy wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.06.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 kiedy wyjeżdżacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.06.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Alu jedziemy w środę rano.....juz zaczynam sie denerować czy wszystko dobrze spakuję. A lili moich chyba nie zobaczę w tym roku.........bo dopiero zaczynają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No to już prawie urlop Ja też zawsze mam stres,czy wszystko się zmieści i czy nie zapomnę czegoś hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts