Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu kropki juz zeszły .....ku uciesze Dominika....który nie wie za co się łapać na dworze po takiej kwarantannie..

Szymon wrócił z zielonej szkoły.......zadowolony....ale powiedział, że tęsknił...my za nim też bardzo. Myślę, że takie wyjazdy to doskonała nauka samodzielności. Stwierdził, że za rok też jedzie.

W ogrodzie przekwitły irysy.....i niektóre płożące kwiaty. Zabrałam się wczoraj za przyciniane i pielenie....żeby po powrocie z urlopu się nie zszokować za bardzo. U nas bardzo sucho, codziennie podlewamy kwiaty. Spryskałam trawę przeciw chwastom......wogóle jakas mizerna się zrobiła. Po kuracji odchwaszczania zrobię kurację ponownego nawożenia.

Witaj Nadulko.....syn pojechał na 6 dni. Jak na pierwszy raz myślę, że wystarczy. Dłużej by chyba nie wytrzymał.

Do urlopu został tydzień.....więc juz zaczynam się stresować i układać w głowie co mam zabrać.

Jutro jadę do Krasiejowa z Dominikiem...na wycieczkę przedszkolną. Pozdrowić od Was dinusie wszystkie??

Alu w sprawie siewnika Ci nie pomogę.......ogólnie to ja mam za duzo tej trawy.....daję nawóz tylko na przód domu...a tam mam mało. Ogólnie to mam kompleksy jak widze te wasze trawniki takie zadbane. U mnie chwaścici są. Trochę ciężko dbac o 30arów trawy. Cięzko to kosić, więc nie mówię tu juz o jakiś innych zabiegach.

Alu a Ty kiedy będziesz w moich stronach??