Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufff udalo mi sie! Chcialem sie pochwalic i tak jak obiecalem wkleic zdjecia i narobilem takiego zamieszania, ze wkleiłem zdjecia Mojego rozmarynka, na Twoim forum, ale juz wykasowalem i wkleilem do swoiego albumu w profilu, tylko jakies mi sie male zrobily te zdjecia, ehhh, mam nadzieje ze cos tam widac. Moze nastepne jak bede wklejal to mam nadzieje ze uda mi sie ze by byly wieksze, Przepraszam jesli kogos wprowadzilem w blad, ale ja dopiero tu "raczkuje" na forum, ok pozdrawiam.

Witaj Radku.....wklejaj zdjęcia u mnie, nie ma problemu.....mozesz założyć też swój wątek, bo juz coś widać. Cieszy to prawda??

Wprowadziliście jakies zmiany w projekcie?? Na kiedy macie zaplanowaną przeprowadzkę??

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w budowaniu.

piękne naklejki i sypialnia klimatyczna. Narzuta szara i biała pasowałaby...cena powalająca.

Wkopuj wrzosy i pokazuj:)))))))))

dziękuję za miłe słowa......narzuta własnie myslę, żeby była jakaś jasna, bo juz szare są wszystkie ściany.....szukam dalej.......wrzosy jeszcze nie wkopane:(

Leć do lasu po ściółkę (ale tak potajemnie) i podsyp swoja ziemię nią i wsadzaj te piękności:)

Asiulku Ty dajesz tylko taką ziemię z lasu...czy kupujesz jeszcze taką typowo do wrzosów w workach??

Ja jak sadziłam te wrzosy przed domem to dawałam właśnie taką ściółkę z lasu, ale sypałam też taką kupowaną. Mimo takich kombinacji niektóre wrzosy brązowiały i teraz też brązowieją. Ale niektóre za to sie pięknie rozrosły, chyba zalezy też dużo od gatunku wrzosa.

Kurcze jak zobaczyłam Twoje kwitnące wrzosy, to pierwsza myśli jak mi przyszła do głowy, że cudniaście masz i muszę u siebie wrzosów dokupić koniecznie :D

Pokoje chłopaków też super wyszły mój młodszy też fan motoryzacji mozesz zdradzić gdzie zamawiałaś naklejkę i jaki jest jej koszt?

Kurcze jak zobaczyłam Twoje kwitnące wrzosy, to pierwsza myśli jak mi przyszła do głowy, że cudniaście masz i muszę u siebie wrzosów dokupić koniecznie :D

Pokoje chłopaków też super wyszły mój młodszy też fan motoryzacji mozesz zdradzić gdzie zamawiałaś naklejkę i jaki jest jej koszt?

Witaj anbama.......sadź wrzosy, sadź, bo warto....

Co do naklejki jej wzór zgapiłam z aukcji

http://allegro.pl/naklejka-na-sciane-f1-formula-samochod-autoxxl-i1758461715.html

a robiła mi ją znajoma z firmy reklamowej....pozdrawiam

Witaj anbama.......sadź wrzosy, sadź, bo warto....

Co do naklejki jej wzór zgapiłam z aukcji

http://allegro.pl/naklejka-na-sciane-f1-formula-samochod-autoxxl-i1758461715.html

a robiła mi ją znajoma z firmy reklamowej....pozdrawiam

dzięki saroza namiary na naklejki coś mi się wydaje ze mój mały moto maniak by się z niej ucieszył;)

Witaj Alu...wieki Cię nie było......

a ja pracowałam jak pszczółka....utyrałam się przy malowaniu ale teraz juz wszedzie jest czysto....pomalowaliśmy jeszcze korytarz- lniany z nobilesa i wstawki szare i wiatrołap oczywiście tez szary - intuicja.

Narzuta tez myślę, że biała by dobrze wyglądała. Myślisz że ta z ikea by była dobra??

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...646#/10162643/

Nie znikaj juz na tak długo.....:)

link nie działa..ale jeśli biała, którą wcześniej pokazywałaś to fajna:yes:

Ty sama tę półeczkę... o cholipka zdolna z ciebie kobitka:cool:

Postaram się nadrobić zaległości ( a nazbierało się) i nie ginąć na tak długo...ale może to być trudne bo dla mnie doba powinna trwać troszeczkę dłużej,aby wszystko ogarnąć :D

link nie działa..ale jeśli biała, którą wcześniej pokazywałaś to fajna:yes:

Ty sama tę półeczkę... o cholipka zdolna z ciebie kobitka:cool:

Postaram się nadrobić zaległości ( a nazbierało się) i nie ginąć na tak długo...ale może to być trudne bo dla mnie doba powinna trwać troszeczkę dłużej,aby wszystko ogarnąć :D

Witaj Alu.....tak chodzi o tą białą narzutę z ikea. Muszę to przemyśleć i odbudować finanse po malowaniu i weselu w rodzinie.

Zdolna aż tak nie jestem, żeby zmajstrować taką półeczkę nad łóżkiem. Ja tylko pokazałam zdjęcie fachowcom i podałam wymiary jak to ma wyglać.

Pozdrawiam.