Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Saro:)

Ale super zmiany u Ciebie,pokoje chłopaków wyszły świetnie,naklejki dużo uroku dodają.

Sypialnia też super.

Piękny masz ten ogród,wrzosy bardzo mi się podobają.Ja też kupiłam kilka sztuk w Auchan,tylko nie mam kiedy posadzić,bo musze przygotować odpowiednie podłoże.....

Witaj Nadulko.....gdzies Ty przepadła na tak długo. Dziękuję za pochwały. Trochę było roboty i bałaganu....ale teraz już jest czyściutko i po kłopocie.

Wrzosy teraz wygladają zabójczo.....ale czuć juz jesień bardzo w ogrodzie.

Tobie również miłego weekendu.....a słyszałam, że ma byc słoneczny....więc pewnie bedziesz szalec w ogrodzie.

Ja mam plan zrobic jesienny porządek w warzywniaku. Zrobic buraczki w occie do mojej ulubionej sałatki....i trochę poczyścić w kwiatach. W tym roku nic nie będę juz raczej kupowac roślinkowego.

Tobie również miłego weekendu.....a słyszałam, że ma byc słoneczny....więc pewnie bedziesz szalec w ogrodzie.

Ja mam plan zrobic jesienny porządek w warzywniaku. Zrobic buraczki w occie do mojej ulubionej sałatki....i trochę poczyścić w kwiatach. W tym roku nic nie będę juz raczej kupowac roślinkowego.

jak po wekendzie??

udało Ci się zrobic to co zaplanowalaś???":)

Witaj Saro,

Przywędrowałam tutaj z wątku o szarościach. Zauroczyła mnie Twoja sypialnia, a zwłaszcza meble. Co to za łóżko, z jakiego drewna, przepieknie się komponuje z tymi szarościami.

Gratuluję ślicznego domku i ogrodu też.

Pozdrawiam

Nikuś witaj u mnie .....dziękuję że wpadłaś i zostawiłaś miły ślad..

co do mebli to zakupione na allegro , na odległość.....nie są specjalnie dobrej jakości....ale też były tanie....więc nie mam co teraz narzekać. Meble nie są drewniane...to jakaś płyta.

Pozdrawiam i zapraszam częściej.

Witaj Kala.....przeziębienie jeszcze trzyma......wczoraj obudziłam się z bólem gardła i mega nerwami.......nos zatkany, gardło boli.....ale nie ma się co dziwić.....jak latałam w sobotę z krótkim rękawkiem w ogrodzie, bo było tak pieknie, ciepło i słonecznie u nas. Później pojechałam z chłopakami rowerami na boiko sportowe i grałam z nimi w nogę ( przebiegłam 3 razy boisko i padłam- nie mam wogóle kondycji...pomimo, że chodzę na siłownię:confused:)

zdjęcia porobiłam aktualnego ogrodu.....dzisiaj wieczorkiem wstawię....

Saruniu...ogród cudo:) Wrzosy zapierają dech w piersiach!!! Kolory przepiękne w ogrodzie:) Masz świetnie dobrane roślinki...no i cały teren, który widać (którego ci zazdraszczam:)) pięknie zagospodarowany:)

Jednym słowem....nic tylko upajać się urokami jesieni:)

Bogumił dziękuję za tak miłe słowa. Nie jestem znawcą ogrodowym.....dosadzam, przesadzam i uczę się na błędach. Teren jest trochę za duży, jak na nasz styl życia.....trzeba by było miec ogrodnika na etacie...żeby wszystko było porządnie zadbane. Pozdrawiam ze słonecznego południa.