Alunek 29.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Saro, pięknie u ciebie. Tyle koloru..cudnie!!! Jeśli będziesz potrzebowała mojej pomocy, to z przyjemnością pomogę U nas na północy też pięknie i ciepło, jak na nasz klimat....a ja jestem przeziębiona .Mam katar i ogólnie wszystko mnie boli Niestety siedzę w robocie,bo nie mogę pozwolić sobie teraz na żaden urlop,albo zwolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.09.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Alu na pewno będę potrzebowała pomocy......ale na wiosnę. Teraz już nie będę nic dosadzać.... Ja w tamtym tygodniu byłam przeziebiona.....katar, zatkany nos....ogólne zmęczenie.....teraz jest już znacznie lepiej i tez chodziłam do pracy. Musisz się szybko czymś podleczyć, żeby Cię bardziej nie rozłożyło. A teraz z innej beczki. Przeskoczyłam z moim synem od razu z 2 klasy podstawówki na studia.Zapisałam mojego 9 latka na studia-- Dziecięca Politechnika Opolska. Syn bardzo podekscytowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.09.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 oooo...taki zdolny:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.09.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Alu to raczej będzie w formie zabawy, rozwinięcia zainteresowań, jakaś nowość. W tamtym roku....był mój siostrzeniec i był bardzo zadowolony. Jest różna tematyka, dziecko otrzymuje indeks, dyplom. a tu linkhttp://www.dpo.po.opole.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.09.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Świetna decyzja Saro:) Syn na pewno nie będzie się nudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Fajna sprawa!!! Ja zapisałam Julkę do grupy wokalno-tanecznej w naszym centrum kultury , a w szkole będzie chodziła na zajęcia kółka plastycznego i przyrodniczego. Trzeba pomagać dzieciom rozwijać ich zainteresowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.09.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Jednym skutkiem rozwijania zainteresowań moich dzieci jest na pół garazu rozłożona perkusja.....zbliżają się mrozy i ciekawe gdzie ja będę trzymac samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.09.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 trzeba w dzieciach rozwijać zainteresowania.......w różnych kierunkach.....na pewno im to nie zaszkodzi, a w przyszłości może zaprocentować....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.09.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Szymon w tamtym roku chodził na kółko teatralne w szkole.....a teraz chce jeszcze żeby oprócz języka angielskiego, lekcji perkusji, tych "studiów" zapisac go do "młodzików"- chce byc jak jego idol LEO MESSI.....czyli nalepszy piłkarz świata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.09.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 to widzę,że ma skrajnie różne zainteresowania...ciekawe co z tego ostatecznie go wciągnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.09.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja chcę rozwinąć w nim umiejętności językowe......bez angielskiego w tych czasach będzie mu bardzo ciężko.....mąż rozwija go muzycznie......wpaja miłość...do europe, guns and roses,......a piłka nozna to już jego pasja:rotfl: a co z tego wyjdzie.....to zobaczymy.... młodszy natomiast siedzi po cichaczu i wszystko odgapia od starszego brata....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 U mnie Kuba tez zafascynowany AC DC i Metalica. To taka moda chyba. Ja jestem za. Jak jednego wieczoru poprzypominalismy sobie muzyke z czasów liceum to było fajnie:-)A mlody tez zgapia po starszym - judo, basen, piłka nożna i wszystkie sporty świata:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 sara..........piękna jesień w Twoim ogódku !!ile lat mają Twoje wrzosy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.10.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witaj dorbie....widzę , że twoi synowi stawiają na sport...i bardzo dobrze.....w czasach komputerów, gier.....dzieciom to na pewno wyjdzie na zdrowie. Kala moje wrzosy mają 3 sezon i bardzo , bardzo urosły. Oglądałam ostatnio stare zdjęcia i sama jestem w szoku jakie one już wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.10.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Wszyscy mają w swoich domach dynie...więc i ja przytargałam parę sztuk do siebie i zrobiło sie jesiennie...chociaż temperetury u nas wyższe niż w lipcu. http://img853.imageshack.us/img853/8853/dscf3002f.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img14.imageshack.us/img14/673/dscf3004z.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img196.imageshack.us/img196/4503/dscf3003j.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img14.imageshack.us/img14/4268/dscf3005c.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img80.imageshack.us/img80/6982/dscf3006d.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 cudne dekoracje !!!piękne dynie, wrzosy, orzeszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.10.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 cudne dekoracje !!! piękne dynie, wrzosy, orzeszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Saruniu...piękne dekoracje...JESIEŃ na całego:) Tak sobie oglądam te cudne wasze dekoracje i sobie pomyślałam, że ani się nie obejrzymy, i już będziemy robić dekoracje świąteczne! ZA szybko ten czas biegnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Saro-komp0leksow się można przez ciebie nabawić:cool:Cudnie u Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.10.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ta....kompleksów.....Ty patrz na Ali ogród.....ile tam różnorodności..... ale mimo wszystko dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts