Nadulka 03.09.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witaj Saro:) Wrzucaj więcej zdjęć,choć popatrzę na te cuda.....Szkoła się zaczęła,więc obowiązki,jak syn zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.09.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nadulko,Tolu- dziękuję bardzo, wrzosy pięknie zaczynają kwitnąć, przód domu nabiera koloru...... kalpataru-dziękuję za pochwały, nie powiem bardzo to miłe....a co do zdolności " nasadzeniowych" - to nie wiem czy je mam....latam z roslinami wkoło domu, niekiedy 5 razy przesadzam jedno..., a jak widzę wnetrze innych to chętnie bym w domu zmieniała wszystko. Dostałam od babci mojego męża....pięknie popakowane cebulki róznych liliowcó, tulipanów, żonkili z jej ogródka. Chyba przyszła pora , żeby pomyslec gdzie to wszystko umieścić w ziemi...znowu będę latać. Z cebulkami nie mam wogóle doświadczenia...tak samo jak z różami. Czy sa jakieś specjalne zasady co do takich roslinek??Czy wystarczy dobrą stroną włozyc do ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.09.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nadulko, syn średnio zadowolony z rozpoczęcia roku szkolengo, wczoraj juz pierwsze zadanie, czytanie....po dwóch miesiącach luzu to chyba dla niego taki mały szok...Doszło obowiązku i jemu i mamusi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 No tak,my też musimy czasem w tym uczestniczyć A co do cebulek to ja w ogóle nic nie wiem,wkładam cebulki gdzie chcę na wiosnę kolorowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 03.09.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Saro - przy tak wspaniałym efekcie to można i z 10 razy przesadzać, bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.09.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 dziękuję bardzo............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaama 07.09.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 C U D O !! C U D O !! C U D O !! C U D O !! piękny ogród ! Pewnie sporo przy nim pracy:rolleyes: Ja uwielbiam grzebanie w ziemii, ale póki co mało czasu mam na to, za to jak dzieci podrosną to wtedy poszaleję Ale masz przystojniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Cudowne wrzosy ...ach,ja też takie chcę .Gdzie je kupiłaś? ....chłopaki to są miodzio..uściskaj ich ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witaj Saro,wpadłam się przywitać,bo ostatnio u mnie z czasem kiepsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.09.2010 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kaama dzięki bardzo, ja tez uwielbiam grzebanie w ziemi, ale nie zawsze jest na to czas, a przy maluchach Twoich to się nie dziwię, że czasu brak ( pamiętam jak to było).........z moimi przystojniakami to już można odetchnąć i się zrelaksować przesadzając lub wyrywając chwaściorki. Pozdrawiam i czekam na Twoje nowe fotki. Alu wrzosy też mnie zachwycają teraz, codziennie je oglądam, a kupowałam je różnie.........w kilku miejscach......u okolicznych sprzedawców....a chłopaki wyściskane...... Nadulko witam Cię, cierpisz tak jak 90% kobiet na chroniczny brak czasu......doskonale to znam, a jak pomyślę że już niedługo o 16 bedzie ciemno to, aż się płakać chce za latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykuj78 09.09.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witaj SARO, dom prezentuje się rewelacyjnie, że nie wspomnę o ogrodzie:welcome: ....ale w REALU jest jeszcze piękniej:wiggle:!!! co do chłopaków to młodszy zarezerwowany dla mojej córci;) niezłego zięcia będę miała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.09.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Hej Gwiazda, no jak Ty mnie tu znalazłaś?? A już mi nie słodź tak, bo syna już dawno masz zaklepanego, więc spoko.....Wpadaj lepiej na jakąś kawkę , pobujamy się na huśtawce i może poopalamy trochę buziole przy ostatnich promykach słońca. Bużka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.09.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 W domu nic się nie zmienia, więc dalej cykam zdjecia ogrodowe:http://images39.fotosik.pl/334/b970e4e801f27717med.jpghttp://images48.fotosik.pl/310/6f2529ad68d40459med.jpghttp://images39.fotosik.pl/334/8eef733e300aceb2med.jpghttp://images41.fotosik.pl/334/dfad1f2ca8f4a7a1med.jpghttp://images45.fotosik.pl/339/7709db20e9ec408dmed.jpghttp://images42.fotosik.pl/222/f050277c0f39f92dmed.jpghttp://images45.fotosik.pl/339/dcdda48b2ac434a4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witaj saro;) Zdjęcia super,ja dzisiaj też sadziłam moje wrzosy,które tydzień temu kupiłam,wsadziłam je do doniczek na tarasie,mam nadzieję,że nic im nie będzie.. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.09.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 HEJ NADULKA.....wstawiaj zdjęcia swoich wrzosów....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 13.09.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Saro jak pięknie u Ciebie:) Gratujuję. Pracowita babka z Ciebie. Taki duży ogród to pożeracz czasu...coś o tym wiem. Będę podglądała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 PIĘKNIE no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.09.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Pola08, AKA....dzięki bardzo....w sobotę tak sobie dałam w kość, że nie mogłam się wyprostawać, ale ja głupia- bardzo to lubię. Do późniego wieczora przycinałam, plewiłam, "skubałam" gdzie się da, a co najważniejsze doprowadziłam w końcu warzywniak do jako takiego stanu, pogoda mi przeszkadzała wcześniej i chwaściory tam straszne urosły. Dziewczyny doradźcie co zrobić na wiosnę z tym prostokątem za domem. Na pewno ma być tam jakieś mini oczko i ładnie zrobione miejsce pod basen......a co z resztą....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaama 13.09.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Mówisz o tym kawałku za hustawką ? Ja bym go zostawiła - jak już zrobisz mini oczko i basen to część tej przestnie się wypełni i wg mnie będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.09.2010 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Tak, chodzi o ten wielki prostokąt trawy za huśtawką......nic tam się nie dzieje.....byłam ostatnio skoncentrowana na przodzie domu i nasadzeniami wkoło.......myślę, ze na wiosnę nie wytrzymam i cos będę chciała tam robić...bo przecież nie usiedzę w miejscu, coś będę musiała sadzić i przesadzać. Za drewnem, wzdłuż choinek jest warzywniak i tak to zostanie, a przed tymi choinkami chciałabym jakąś rabatę z nasadzeniami....w formie może jakiejś "fali" i na jakimś większym cypelku zrobić tam oczko. Miejsce na basen okrągły tez musi być, bo na razie wyglada to u nas jak po lądowaniu ufo....-wielkie koło wypalonej trawy. Chyba z zagospodarowaniem tego terenu będę musiała poradzić się specjalisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts