bogumil 09.02.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja bardzo się napaliłam na zrobienie góry już w zeszłym roku...i nie wyszło przez moją chorobę No i do tego teraz trochę stopują nas dzieci,....a po co? a już macie wolne pokoje! a nie macie na co kasy wydawać?...itp:) A że na dole mamy 4 pokoje plus salon i reszta czyli łazienka , kuchnia, gospodarczy...to nam się nie spieszy! I chcemy i się namyślamy czy w ogóle warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.02.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 To masz trochę inną sytuację niż ja....bo moje dzieciaczki jeszcze małe i na dole brakuje mi miejsce...szczególnie na ciuchy...brak mi gardeoby...u nas na dole są 3 pokoje + salon , łazienka, kuchnia. Twoje dzieciaki pewnie niedługo wyfruną całkowicie z domu i dodatkowe metry pewnie nie będzą Wam już potrzebne. Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na podróże i jakieś swoje przyjemności...... A jak Twoje zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.02.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 zdjęć jeszcze nie zrobiłam, bo do końca jeszcze nie posprzątane, ale wyszlifowane belki juz są i pięknie pachną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Saro...mój najstarszy syn mieszka w Szczecinie, tam pracuje i rzadko jest w domu...drugi jest również w Szczecinie ale na I roku studiów i jest częstszym gościem w domu. Z nami jest moja córa i będzie jeszcze co najmniej dwa lata:) No i nie wiem czy dzieci nie mają racji? I chciałabym i nie wiem czy warto ładować tam kasę? Jak patrzę na domy forumowiczów...to bardzo mi się chce:) A ze zdrowiem? Różnie...ale chyba nie jest dobrze:( No cóż...nie ma co biadolić! Aby do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pozdrawiam walentynkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jestem bardzo ciekawa twojej góry wklej kilka zdjęć...plisss:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Saro......czy wiosna zawitala juz do Twojego ogródka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.03.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam ponownie bo dłuże nieobecności....czas leci nieubłaganie... Bogumił mam nadzieję że z Twoim zdrowiem będzie juz tylko lepiej. Moje poddasze czeka na dalsze zainteresowanie. Zrobione są stelaże pod regipsy...teraz mąż będzie sam robił okablowanie i podprowadzenia wody. Nie wiem kompletnie co gdzie ma byc, jakie oświetlenie zrobić....gdzie poprowadzić kable. Z resztą nie mam do tego zupełnie głowy odkąd zrobiło się cieplej. Szaleję z sekatorem, robię porządki. Kalu u mnie w ogrodzie już wiosna. W oczach widać jak pąki rosną. Wyrzuciłam parę sztuk wrzosów. Tracę do nich cierpliowść mimo że kocham miłością wielką.Padł mi chyba tez modrzew szczepiony.... A to poglądowe zdjęcia "surowego" poddasza pokój rekreacyjny http://img705.imageshack.us/img705/97/obraz1844.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img812.imageshack.us/img812/4572/obraz1843.jpg Uploaded with ImageShack.us sypialnia w tym "rombie' bedzie stalo łóżko....obok jest komin, który bedzie obłożony cegłąhttp://img832.imageshack.us/img832/7922/obraz1845n.jpg Uploaded with ImageShack.us w sypialni w skosach będą zrobione przesuwane drzwi i w ten sposób powstanie garderowa na tej calej "L"http://img41.imageshack.us/img41/6170/obraz1846.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) No i po co ja tutaj z buciorami wlazłam??????? saro...stan surowy poddasza miodzio...strasznie mi się podoba:) Już mężowi pokazałam....my jesteśmy na trochę podobnym etapie:) Przepraszam...nie całkiem, bo u ciebie czyściutko...a u nas jest tam wszystko....stoły , krzesła, szafeczki z naczyniami, które używam raz kiedyś, od święta....itp....Ale na razie tak zostanie:) Edytowane 22 Marca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.03.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zagraconej części nie pokazałam!!! ale sprzatalismy faktycznie ze 2 dni, aż sie pochorowałam po tym.....najbardziej jestem jak na razie zadowolona z belek, które będą na "wierzchu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Te beleczki to najfajniejsza sprawa...kurde...no i nie będę mogła spać, bo już widzę swoją górę....cholera!!!!! No i co to forum robi z człowiekiem:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.03.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Forum bardzo miesza w głowie, daje dużo wiedzy i inspiracji, ale może też doprowadzic do depresji;) Ja bym bardzo dużo zmieniła u siebie jakbym tylko miała fundusze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.03.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Wiosna na południu, że aż miło. Pąki się pokazują...robi się coraz bardziej zielono. Część prac w ogrodzie za mną....muszę rozglądnąć się za nawożeniem....W niedzielę była impreza urodzinowa mojego młodszego synka....przepraszam już kawalera- 7 lat to nie przelewki. Muszę się jeszcze pochwalić bardzo radosną dla nas wiadomością. Mój starszy syn został wylosowany do "dzięcięcej eskorty na euro 2012". Na razie do półfinału- 22 kwietnia we Wrocławiu. Niestety po szale rodości nastąpił smutek bo finał eliminacji jest w Warszawie 13 maja, a Szymon ma tego dnia komunię.Zobaczymy czy przejdzie półfinał......to i tak już wielka dla niego przygoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Poddasze już wygląda super!!! Widzę ,że schody wychodzą u was przy skośnej ścianie garażu... u góry planujesz pokój + garderobę,czy jeszcze dodatkowa łazienkę? P.S. Gratulacje dla Szymona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.03.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Alu...schody idą wzdłuż garażu. Na górze będzie pokój rekreacyjny, wypoczynkowy....tam gdzie wychodzą schody.....nad salonem i kuchnią będzie sypialnia ( w skosach za belakmi zamontujemy jedynie drzwi przesuwne i tak powstanie garderoba) i mała łazienka. Będzie jeszcze mały stryszek w skosach i planujemy jeszcze kiedyś 2 osobową saunę. Fajnie że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Pełnych miłości, radości i zdrowia oraz Wesołych Świąt Wielkiej Nocy, bogatego zajączka życzy Beata:) http://img69.imageshack.us/img69/7131/dsc00466yg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.04.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Pełnych ciepła i radości Świąt Wielkanocnych życzy tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.04.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.04.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=110515&d=1333863295 Bogatego zajączka! Mokrego dyngusa! Nadulka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 09.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Najpiękniejszych Świąt życzymy http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=110584&d=1333957967 asia z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts