Nadulka 14.09.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Hej:)Pewnie coś fajnego wymyślisz,masz taką dużą przestrzeń,więc i pole do popisu dużo większe....Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 14.09.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 haloow:)ja bym go zostawiła takim jaki jest....tylko trawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.09.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 zostawić mówicie!!!! nie wiem nie wiem....wprawdzie mniej kłopotów bym miała.....mam całą zimę na wymyślanie.....i czekam mimo wszystko na jakieś wizje i propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.09.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Tak, chodzi o ten wielki prostokąt trawy za huśtawką......nic tam się nie dzieje.....byłam ostatnio skoncentrowana na przodzie domu i nasadzeniami wkoło.......myślę, ze na wiosnę nie wytrzymam i cos będę chciała tam robić...bo przecież nie usiedzę w miejscu, coś będę musiała sadzić i przesadzać. Za drewnem, wzdłuż choinek jest warzywniak i tak to zostanie, a przed tymi choinkami chciałabym jakąś rabatę z nasadzeniami....w formie może jakiejś "fali" i na jakimś większym cypelku zrobić tam oczko. Miejsce na basen okrągły tez musi być, bo na razie wyglada to u nas jak po lądowaniu ufo....-wielkie koło wypalonej trawy. Chyba z zagospodarowaniem tego terenu będę musiała poradzić się specjalisty... I TAK TRZYMAJ! ja lubię zmiany i dużo roślinności, więc jestem jak najbardziej za nowymi nasadzeniami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witaj Saro:)po lewej stronie w głębi ogrodu ja zrobiłabym duże oczko o nieregularnym kształcie, do którego wpadałby płytki strumyk z początkem na tym wzgórzu. Hustawkę przeniosłabym w okolice oczka, aby można było delektować się uspakającym szmerem wody. Basen sezonowy osłoniłabym kilkoma sosnami, aby go nieeksponować od strony tarasu i raczej umieściłabym go w innym miejscu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.09.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 aka.....no jak baba nie ma co robic to sobie na pewno coś wymyśli......ja właśnie wymyślam coby nie nudzić się zbytnio na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.09.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Alu, huśtawka tak sobie na razie "lata" po ogrodzie, była przy basenie - jak dzieci się kąpały to ja sobie opalałam łydki- (gdzieś to przeczytałam o tych łydkach i bardzo mi się spodobało). Widzisz, dobrą masz wizję z tą górką...żeby zrobić tam taki mały "wodospadzik", coś odgapię od szanownej naszej Toli, bo jej strumyk bardzo mi się podoba. Ja to w pierwszej wersji widziałam koło tych choineczek moich, ale Twój pomysł jest lepszy. No i ten brzydki, niebieski basen faktycznie można gdzies schować, przestawić, a ja jakoś uparcie stwierdziłam,że skoro tam jest to kółko to tak musi zostać. Dziękuję dobra kobieto. Pisz jak jeszcze coś Ci wpadnie do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 poszukam dla ciebie tego strumyka... powinnam mieć jakieś fotki z netu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.09.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 poszukam dla ciebie tego strumyka... powinnam mieć jakieś fotki z netu:) i mi się przyda, bo narazie mam w oczach tylko Tolusiny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.09.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 W oczach tez mam Tolusiny.....ale nowe pomysły tez się przydadzą....dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witaj, po raz pierwszy tu trafiłam, nie wiem czemu tak późno... Zachwycił mnie twój ogród - jest super. Tez o takim marzę, mam sto pomysłów na minutę, tylko coś się zebrać nie mogę żeby wszystko zrobić jak trzeba. A, i synków masz świetnych - moi są rok starsi od Twoich: 6 i 9 lat I tuż pod Opolem mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.09.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.09.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Alu, dziekuję bardzo za zdjecia, 4 i 5 to mój faworyt, własnie o cos takiego mi chodziło, żeby był mały wodosad a później oczko. Miejsca tam mam sporo, więc oczko może być i większe. Dzięki za poświęcony mi czas. aniahubi witaj u mnie, nie mogłaś do mnie wczesniej trafić, bo ja od niedawna posiadam własny wątek. Miło mi, ze podoba Ci się mój ogród i moje dzieciaki. Ja nie wiem czy u mnie jest zrobione wszystko jak trzeba, nie jestem jakimś tam znawcą ogrodowym. Podgladam innych poczynania, małpuję i liczę tez na siebie, więc tym bardziej mi miło, że podoba Ci się mój ogród. A my mieszkamy tuż przy granicy czeskiej między Nysą a Kłodzkiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.09.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Saro, cała przyjemność po mojej stronie:rolleyes: W drodze do Chorwacji mieliśmy nocleg w Kłodzku. Widzę,że byłam blisko ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 20.09.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Alu, byłaś bardzo blisko, dosłownie rzut beretem......jak następnym razem będziesz w tej okolicy to zapraszam na kawę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 20.09.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 a teraz jedno zdjęcie z typu" porządek musi być":wiggle:, strasznie męczyły mnie porozwalane w szufladzie przyprawy....... http://images36.fotosik.pl/201/f64d23ddc766e41emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ja też lubię jak wszystko poukładane;) Kupiłam wczoraj latarenki,pózniej wrzucę zdjęcie,bo chyba muszę je przemalować Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.09.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ja też lubię jak jest porządek......nie zawsze się da utrzymać ład przy dwójce małych dzieci, ale ta szuflada wyjątkowo mnie wnerwiała. Wiecznie coś się rozsypywało. A teraz otwieram ją z uśmiechem. Mała i głupia rzecz, a jak cieszy;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.09.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 A skąd słoiczki na przyprawy, Ikea może? Też by mi się takie przydały.... Bo koszyk na torebki z przyprawami to już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.09.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 aniahubi słoiczki z podstawką kupiłam na allegro, one mają spód magnetyczny, więc nie latają po szufladzie, mozna tez to postawić na blacie w kuchni, bo jest podpórka. Zamówiłam też na allegro naklejki z nazwą przyprawy, coby wiedziec co tam nasypałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts