Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w rozmarynie 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 999
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Saro,

Przyszłam przywitać się .

Fajny miałaś pomyśł z tymi słoiczkami.

Też lubię porządek i staram sie to dzieciakom wpajać. Łatwo nie jest, ale i tak lepiej niż z małżem. Na jego wyszkolenie to już za późno niestety ;)

Co się tyczy odwiedzin, to dopiero za rok,ale już teraz bardzo dziękuję ci za zaproszenie :rolleyes:

Alu, zaproszenie aktualne nawet za rok:rolleyes:.

Też staram się wpoić moim chlopakom zamiłowanie do porządku. Mają juz wpojone pewne zasady typu sprzątania po zabawie.....wiedzą, że nie ma zmiłuj...Ale to jeszcze muszę nad nimi pracować.

U nas od niedzieli paskudnie, chyba tak jak w całej Polsce. Siedzę w pracy i robię plan finansowy na 2011r. nie lubię tego ale jak mus to mus.

W weekend jedziemy do Czech do "SAFARI ZOO", rezerwację mamy w hotelu w samym centrum safari, mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo jak na tą chwilę to nic się nie chce.

Nadulko witam witam..i o zdrówko pytam:wiggle:

aniuhubi- miałas rację - wyjazd można odfajkowac jako bardzo udany.

Witam wszystkich w piękny, słoneczny, prawdziwie jesienny poniedziałek.

Weekend zleciał bardzo szybko. Polecam wszystkim to miejsce i hotel. Wprawdzie mam dzisiaj zakwasy i każdy mięsień mnie boli, bo zaliczyliśmy jeszcze w drodze powrotnej "skalne miasteczko" w ADRSPACH.

Pogoda nam tez bardzo dopisała, było słonecznie i jak na tą porę ciepło ( szwagier nawet zażywał o 22godz. kąpieli w basenie na "dziedzińcu" hotelowym).

Dzieciaczki pooglądały różne zwierzaczki, wyszalały się . Były bardzo zadowolone.

Szkoda że takie wypady tak szybko się kończą. Fajnie tak się zrelaksować ze znajomymi.....................

Wklejam jeszcze jedno zdjęcie, kóre nie ma nic wspólnego z budownictwem....czy urządzaniem wnętrz....a co tam......piszemy tu u wszystkim......

We wrześniu moi rodzice obchodzili 40 rocznicę ślubu, była piękna uroczystość. Wszyscy zebralismy się razem, a naprawdę cięzko jest nas wszystkich tak złapać bo niezła z nas gromadka....

http://images35.fotosik.pl/185/3d3bc50dc115344dmed.jpg

trzy pokolenia: moi rodzice, my - jako ich dzieci + drugie połówki, oraz 11 wnucząt.......cięzko było pstryknąc to zdjęcie.........ale się udało....;)