sara_78 13.10.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nadulka właśie dlatego się zastanawiam.......mam jeszcze parę dni......Panowie właśnie działają.....a ja tam zerkam na ten swój nieszczęsny kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Jest aż tak zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.10.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nie że jakoś źle teraz, ogólnie jak pisałam wyżej nie lubię mojego kominka ze względu na jego wielkość. Jak budowaliśmy dom miałam całkiem inną jego wizję.Wkład z płaszczem wodnym jest duży, przez co nie można było zrobić obudowy jaką miałam w głowie, dlatego nie darzę tego "mebla" zbytnio.Powiem Wam, że jak teraz przyłożyli płytę to całkiem fajnie....może mi się w głowie całkiem zmieni jak będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Będzie super zobaczysz,teraz się przyzwyczaiłaś do tego jak jest.Jak będzie już obudowa,to pewnie zyska na wyglądzie i to sporo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.10.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Pokaż jakąś fotkę z kominkiem w obecnej chwili, będzie łatwiej. Ale myślę, że brąz będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.10.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) Witajcie dziewczyny!!!Kominek skończony przez kamieniarzy, jeszcze dzisiaj postaramy się załatwić kogoś kto nam ładnie wyszpachluje płytę, a malowac będziemy już sami.Powiem....tak, z tym kamieniem kominek nawet całkiem fajnie wygląda ( chyba się nie spodziewałam). Salon zrobił się elegancki, dlatego też znika definitywnie kolor zielony ze ścian i tapeta- ja jej chyba nie pokazywałam na forum.Decyzja co do kolorów ścian już zapadła, będą ciepłe beże i brązy. Zastanawiamy się teraz nad jakimś akcentem kolorowym w salonie, żeby nie było za mdło. Chyba przychylę się do męża wizji i będzie " głęboka czerwień"- żeby ożywić te beże. Zdjęć na razie nie wklejam bo trzeba to zgrać razem, żeby był jakis efekt.Oby do przodu...!!! Edytowane 14 Października 2010 przez sara_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 A widzisz ,mówiłam że jak będzie gotowy,to dopiero będzie efekt. No nie było zdjęcia z tapetą i kominka też nie. Wrzuć jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 18.10.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 witam poniedziałkowo!!!Nadulko zdjęcia wstawię przed i po.....ale tych " po " to jeszcze nie ma i tak szybko jeszcze nie będą. Chyba malowanie zaczniemy dopiero w następnym tygodniu..ale i tak się cieszę, że w końcu temat się ruszył. W sobotę robiłam jeszcze porządki na dworze, w warzywniaku pusto, muszę jeszcze wykopać kany, bo już nie miałam w sobotę siły na to. Ogólnie to czuć już zimę.....chociaż kwiaty niektóre jeszcze kwitną, wrzosy teraz są najpiękniejsze, niektóre gatunki już przekwitły. Pozdrawiam w ten mokry i pochmurny dzień..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.10.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 witaj Saro! miłego tygodnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 18.10.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 witaj Alu.......dzięki i wzajemnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 U mnie kanny jeszcze kwitną, mróz ich nie zwarzył, więc nie wykopuję na razie. Ale dalie tydzień temu musiałam wykopać... Udanego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.10.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Hej aniahubi.U mnie kanny zbrązowiały i już przekwitły. Muszę je jeszcze wykopać. Ogólnie to już dopadło mnie lenistwo ogrodowe.Teraz myslę o malowaniu salonu i kuchni.....Życzę również udanego tygodnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 U mnie kanny jeszcze kwitną, mróz ich nie zwarzył, więc nie wykopuję na razie. Ale dalie tydzień temu musiałam wykopać... Udanego tygodnia Hej! u mnie kanny liście już pomarznięte maja...dzisiaj musze je wykopac..tzn nie ja tylko mąż miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 19.10.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Moje rosną przy samym budynku, może dlatego przetrwały i cały czas kwitną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Cześć Saro Ostatnio zalatana jestem i to bardzo. Remont zrobicie i znowu będzie inaczej,ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 20.10.2010 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 hej Nadulko, gdzie tak latasz?? Remont trwa...dzisiaj pan skończy nam szpachlowanie i zamontuje nowe kratki, a od następnego tygodnia malujemy.....a później sprzątanie.....okropność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.10.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Cześć przyszłam powiedzieć A latam bo ostatnio dużo pracy mam,ale to dobrze;) To życzę szybkiego skończenia remontu,no i oczywiście fotek !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.10.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witaj ...szybko to to nie będzie...już to wiem, bo mąż ma problemy z urlopem w pracy.....i może trzeba bedzie poczekać dodatkowo jeszcze parę dni. Szukam jakiegoś pomysłu, żeby zapełnić ścianę, którą mam teraz w większości w tapecie, nad która jest taka lampka do poświetlenia. Alunek bedzie wiedział - to ta ściana gdzie mamy te poświetlone półeczki- " w drodze do kuchni". Znalazłam sobie taki stoliczek w to miejsce z tej samej serii co mam meble w salonie: http://allegro.pl/stolik-toaletka-z-drewna-sheesham-meble-i1263322842.htmltylko cena trochę mnie zniechęca:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.10.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Saro - stoliczek - rewelacja,ale cena rzeczywiście ... On chyba jest cały z drewna litego, to miałoby jakieś uzasadnienie dla ceny. Przy "naszej" ścianie ustawiłam teraz trzy donice z kwiatami i jest tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.10.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Alu meble faktycznie są całe z drewna ale stół w jadalni kosztował około 1tys., a tu taki "przypierdzielnik" w takiej cenie.....Powiem tak, że jak się uprę to kupię...ale muszę nazbierać na to....tylko właśnie chodzi mi o to, żeby się niepotykać w przejściu. Z tego co pamiętam to Latarnik miał na tej ścianie komodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts