szczeniakos 12.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam serdecznie, Jestem na ostatniej prostej z duzym remontem w calym mieszkaniu i zastanawiam się jak wykończyć poszczególne miejsca przy suficie . Mam problem z przedpokojem bo na scianach chce położyć relief a sufit pomalować na biało - jak wykończyć sciane przy suficie, poprostu dojechać tynkiem do sufitu ??? W sypialni na scianie gdzie będzie stalo łóżko będzie tapeta, reszta scian farba ?? jak wykończyć narożniki, zostawić czy macie jakieś pomysły ? w drugim pokoju będzie tapeta na 2 scianach ..... jak radzicie wykończyć naroża, bo na początku chciałem zastosować listyw styropianowe ale zastanawiam się jak to będzie w połączenie z tynkiem, tapetą . Proszę o poradę oraz sugestię jak to u was wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 12.08.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Zajrzyj do mnie na stronę tam jest parę rozwiązań z wykończeniami szkuterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 13.08.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Zrób to co widziałem ostatnio w rzeszowskim hotelu. Na suficie była przyklejona fototapeta zakrywająca całą powierzchnię. Jakość zdjęcia maksymalna, leżąc na łóżku robiło to piorunujące wrażenie. Naprawdę ciekawe podejście do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts