aha26 28.11.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 zaczerwieniłam się chyba troszeczke .Teraz będę śledzić prace wykończeniowe w Twoim domu i szczerze powiem,ze nie mogę się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.11.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Monique,a domek budujesz w W-wie czy w Sosnowcu? Jesli nawet w W-wie, to i tak sprawdż u nich ceny, bo może się okazać, że nawet z transportem jest dużo taniej. Na płytki czeka się ok. dwóch tygodni, bo muszą sprowadzić.Pamiętaj żeby wszystko dokładnie policzyć i przeliczyć, bo jak zabraknie, to moze się okazać, że te dokupione będą z innej serii i będą inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 28.11.2005 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Sonika dom budujemy pod Warszawą do Pałacu Kultury mamy jakieś 20-22km. mam nadzieję, że o tym pomyslala już moja Pani architekt. Właśnie dziś przesłała mi zestawienie płytek do wszystkich trzech łazienek uwzględniając w nim różne wypadki jakby co, znaczy się jakiś tam zapasik. Akurat w ten weekend wracam do domu to podskocze do tej firmy i zobaczymy co i jak. dzięki Sonika za rady i oczywiście liczę na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.11.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ale wielgachny domek i tempo prac też zabójcze! Wielgachne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 28.11.2005 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Joanna Janusz wielkie dzięki. Wszyscy piszą, że duzy dom nawet wielgachny ale jak patrzę na wnętrza to chyba nie są wcale takie wielkie. Mnóstwo w takim domu miejsca odchodzi na komunikację, hole, klatkę schodową. No sama nie wiem napszcie proszę jaki macie metraż pokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Joanna Janusz wielkie dzięki. Wszyscy piszą, że duzy dom nawet wielgachny ale jak patrzę na wnętrza to chyba nie są wcale takie wielkie. Mnóstwo w takim domu miejsca odchodzi na komunikację, hole, klatkę schodową. No sama nie wiem napszcie proszę jaki macie metraż pokoi? Już ty nas tu nie oszukuj, Moniko. Wystarczy spojrzeć na zdjęcie domu i od razu widać, że duży. No co ty... A hol, czy korytarz, czy cos tam jeszcze tez w domu być musi i właśnie dobrze, ze tez nie mały, bo nie będziesz musiała się przeciskać z meblami.. Ładny ten piaskowiec na ogrodzenie, cokół i śmietnik... widać, że wszystko będzie dopasowane... Czekami na kolejne zdjęcia i gratulujemy osiągnięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.11.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A jakie będziesz miec płytki w innych łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 28.11.2005 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 w łazience dzieci będą płytki Villeroy&Boch Creative System New zielony błysk- żólty błysk + dekor multi stripes W łazience na dole płytki Venis SARRIA + pasek drewna Venge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 28.11.2005 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Tak się prezentują płytki które będą w łazience dzieci.http://mbiela.photosite.com/~photos/tn/444_348.ts1133216623687.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Weszlam na strone Archetonu i widzialam Wasz projekt. Jest bardzo ladny. Fajne to zejscie do salonu po tych schodkach, salon pieknie przeszklony, to znaczy jasny..., a wszystkie pokoje tez przestrzenne... Jest jadalnia. no i nie ma aż tyle na komunikacje... Troche musi byc bo jest to duzy dom... Te polokragle okna sa bardzo fajne. a czy wy tez na zewnatrz dookola tych okien zrobicie tak jak jest tam na stronie archetonu.., tym piaskowcem? Fajnie to wyglada Pozdrawiam! p.s. Pytalas o nasze pokoje jakie duze. U nas jeden ma troche ponad 15m2, dwa maja po 16m2, a czwarty ma 20m2. Salon ale razem z jadalnia ma 40m2...No i poniewaz tez jest dlugi dom 14/23 , to nie mozna bylo uniknac tej nie malej komunikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 29.11.2005 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Zeljka projekt Archetonu trochę przerobilismy, dodalismy drugie stanowisko garażowe, wyprostowalismy złamany nad garażem dach bo w oryginalnym projekcie była tam niewykorzystana pustka i calkowicie przerobilismy w środku znaczy się wszystkie pomieszczenia, prawie wszystkie są poprzestawiane. Poszerzylismy również klatkę schodową powiekszyliśmy okna w salonie i jadalni, dodalismy okna do naszej sypialni. Może uda mi się jakos wkleić plan obecnego domku. Bo jak teraz sama czytam to tych przeróbek nie było wcale tak mało. Ale dzieki nim zyskaliśmy mnóstwo dodtakowej pow. uzytkowej prawie dwukrotnie wiekszą niz w oryginalnym projekcie. A przy oknach w jadalni tez będziemy obkładac te łuki piskowcem tak jak na projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 29.11.2005 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 coś się stało z albumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Rany julek, ale tam jest powierzchni . Już sie nie mogę doczekać jak zaczniesz wykańczać, bo na pewno będzie pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Cos pieknego! Tylko czekac na zdjecia po przeprowadce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/155.png Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.11.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 SUUUUPER!!!!!Kurcze ,ale bedziesz miala powierzchni do wykanczania,jakie pole do popisu.....Naprawde super,gratuluje jeszcze raz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 30.11.2005 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Hello ale się dziś nabiegałam za piaskowcem. Brakło nam dosłownie parę metrów na ukończenie cokołu ale za tydzień maja dowieźć materiał i wówczas dom z zewnątrz byłby mnie więcej skończony. fachowcy od KG kończą już sufity na poddaszu dziś podziwiłam wnękę w której ma się chować opuszczany ekran. A jutro ważny dzień przyjeżdżają przęsła do ogrodzenia. Postaram się wieczorkiem pokzazć jakieś fotki z placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 30.11.2005 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 aha a co do wykańczania powierzchni, to wiesz nie wiem czy moje wnętrza będą jakies takie odlotowe. Jak patrzę na projekt wnętrz i na to co widze u innych forumowiczów to mam wrażenie, że ten mój jest jakis taki słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A ja myślę, że skromna z ciebie babka. I niecierpliwie czekam na nowe zdjecia.., bo na pewno będą super.., jak te dotychczas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 01.12.2005 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No i kicha przęseł nie zamontowali. Ehh budowlańcy ... Na nich raczej nie można polegac jak na Zawiszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts