Monique 23.05.2006 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Mam nadzieję, że będą jeszcze w tym tygodniu. Tylko martwi mnie, że mi się limit na photosite wyczerpał. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.05.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 śliczna ta zielona łazieneczka, reszta też zapowiada się ciekawie. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.05.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Mam nadzieję, że będą jeszcze w tym tygodniu. Tylko martwi mnie, że mi się limit na photosite wyczerpał. hmm Z tym nie ma problemu Monique, po prostu zakładasz inne konto mailowe i logujesz się jako ta inna . Czekamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 05.06.2006 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witajce, witajcie po krótkiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 06.06.2006 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 w koncu zaczęło sie układanie polłogi na parterze. Jak tylko dojda z gresem do kuchni to zamwiam w końcu moje królestwo. Juz marzę o tym a by to wszystko se skończyło chyba dopada mnie jakies zmęczenie czyzby spóźnione wiosenne przesilenie? A tak właśnie zaczyna sie prezentować podłoga na parterze. http://mbiela.photosite.com/~photos/tn/668_1024.ts1149520712343.jpg http://mbiela.photosite.com/~photos/tn/669_1024.ts1149520753656.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Monique, widzę, że łazienki już prawie na ukończeniu - ale fajnie . To nie tak, jak z moim kafelkarzem, który dłubał miesiącami. Łazienka dzieci wyszła taka wesoła - podoba mi się . A na jaki kolor pomalujesz ściany? W Waszej łazience zamiast tego żółtego paska z płytek, ja bym pewnie dała białe i jeden rodzaj mozaiki, ale moim zdaniem się nie kieruj, bo ma się podobać Tobie, a nie mnie . Nawet nie wiedziałam, że DADO robi takie mozaiki. To dla mnie nowość. Podłoga w holu jest super!!!!! Bardzo mi się podoba. Jak on układa w takim tempie, to możesz juz zamawiać kuchnię . A może już zamówiłaś? Pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 I mam jeszcze pytanie - czym będziesz obkładać schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 07.06.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Sonika no tak w naszej łazience się mnóstwo dzieje, ale nie ukrywam ,że tak właśnie sobie to wymysliłam, natomiast mój mąż był przerażony. Jednakże teraz gdy łazienka jest juz zafugowana wszystko sie wyciszyło i łazienka również jemu zaczęła sie podobać Postaram się zrobić zdjęcia zafugowanej juz łazienki. A propos łazienki dzieci to tutaj nie mam pomysłu na kolor ścian, na początku miał być żółty, ale teraz myslę o białym ehh i jeszcze długo mi pewnie na tym mysleniu zejdzie. Schody planuję obłożyć drewnem, widziałam ostatnio ładne schody bodajże firmy teko i chyba przy tym wykonawcy zostanę. A kuchnię zamawiać bedę może w przyszłym tygodniu a jak nie to dopiero po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 09.06.2006 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 w przyszłym tygodniu zamawiam kuchnię, o rany ale fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 No i jak z ta kuchnia? Udalo sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 17.06.2006 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Dziś została zamówiona. Tak więc machina ruszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 O to super, czekamy na efekty...Bedziemy kibicowac tak jak Sonice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2006 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Czekamy niecierpliwie na kuchnię. A jaki masz termin realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 30.06.2006 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Niestety dopiero koniec sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Niestety dopiero koniec sierpnia Strasznie długo , ale za to jak już będzie..... to na pewno będzie piękna . A co teraz się dzieje u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 02.07.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Mam już obłożone schody wejściowe. Skończona jest podłoga na parterze oraz ułożony parkiet na górze, który teraz będzie ok miesiąca leżakował. W tym tygodniu wchodzą chyba malarze no i zostanie jeszcze wykonanie podjazdu i ścieżek, być może jeszcze też tarasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Mam już obłożone schody wejściowe. Skończona jest podłoga na parterze oraz ułożony parkiet na górze, który teraz będzie ok miesiąca leżakował. W tym tygodniu wchodzą chyba malarze no i zostanie jeszcze wykonanie podjazdu i ścieżek, być może jeszcze też tarasów. Jej, jak ja bym chciała to wszystko zobaczyć.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Monique - czy Ty się urlopujesz? Odezwij się proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 12.07.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Piękny dom i piękne wnętrza. Czy możesz podać co masz na podłodze w holu. Jakiej firmy, kolor, może nazwa i jaki wymiar majš te kafle - gres . Z góry dziękuję. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Mnie się podoba łazienka dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts