Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 273
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

w koncu zaczęło sie układanie polłogi na parterze. Jak tylko dojda z gresem do kuchni to zamwiam w końcu moje królestwo. Juz marzę o tym a by to wszystko se skończyło chyba dopada mnie jakies zmęczenie czyzby spóźnione wiosenne przesilenie? :-?

A tak właśnie zaczyna sie prezentować podłoga na parterze.

http://mbiela.photosite.com/~photos/tn/668_1024.ts1149520712343.jpg

http://mbiela.photosite.com/~photos/tn/669_1024.ts1149520753656.jpg

Monique,

widzę, że łazienki już prawie na ukończeniu - ale fajnie :D :D .

To nie tak, jak z moim kafelkarzem, który dłubał miesiącami.

Łazienka dzieci wyszła taka wesoła :D - podoba mi się :D .

A na jaki kolor pomalujesz ściany?

W Waszej łazience zamiast tego żółtego paska z płytek, ja bym pewnie dała białe i jeden rodzaj mozaiki, ale moim zdaniem się nie kieruj, bo ma się podobać Tobie, a nie mnie :wink: .

Nawet nie wiedziałam, że DADO robi takie mozaiki. To dla mnie nowość.

Podłoga w holu jest super!!!!! :D Bardzo mi się podoba.

Jak on układa w takim tempie, to możesz juz zamawiać kuchnię :D .

A może już zamówiłaś?

Pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy

Sonika no tak w naszej łazience się mnóstwo dzieje, ale nie ukrywam ,że tak właśnie sobie to wymysliłam, natomiast mój mąż był przerażony. Jednakże teraz gdy łazienka jest juz zafugowana wszystko sie wyciszyło i łazienka również jemu zaczęła sie podobać :p Postaram się zrobić zdjęcia zafugowanej juz łazienki.

A propos łazienki dzieci to tutaj nie mam pomysłu na kolor ścian, na początku miał być żółty, ale teraz myslę o białym ehh i jeszcze długo mi pewnie na tym mysleniu zejdzie.

Schody planuję obłożyć drewnem, widziałam ostatnio ładne schody bodajże firmy teko i chyba przy tym wykonawcy zostanę.

A kuchnię zamawiać bedę może w przyszłym tygodniu a jak nie to dopiero po urlopie ;)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Mam już obłożone schody wejściowe. Skończona jest podłoga na parterze oraz ułożony parkiet na górze, który teraz będzie ok miesiąca leżakował. W tym tygodniu wchodzą chyba malarze no i zostanie jeszcze wykonanie podjazdu i ścieżek, być może jeszcze też tarasów.

Jej, jak ja bym chciała to wszystko zobaczyć.... :D .