Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 273
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jaszczurka Roszponka podłoga kosztowała mniej więcej 80,00 zł za metr kw. A lakier to faktycznie półmat.

A jutro wielki dzień początek montażu kuchni.

Wczoraj kupilismy już zlewozmywak i baterię do kuchni, jeszcze tylko musimy zamówić sprzęt i za jakieś 3 tygodnie kuchnia będzie w pełnej krasie.

na górze zaczęły się malowac pokoje dziecięce. Ciekawa jestem jak to wychodzi. Mężo dziś jest na budowie i mówi, że kolory nieźle dają po oczach. No trudno w końcu to pokoje dzieci i ma być wesoło, no nie? :roll:

Wyobraźnia posuwa się o wiele szybciej niż roboty, niestety, a jej oczami już widze urządzone poszczególne pokoje, kształt i kolor mebli itp. rzeczy. Teraz dopiero zaczną się przyjemne zakupy a nie jakieś tam tysiące złotych kosztujące kabelki, rurki, które są ukryte gdzieś w ścianie zupełnie niewidoczne.

No cóż moge powiedziec, chyba po prostu :

A NIE MÓWIŁAMm :-? :evil: :roll: :(

meble dojechały ale fronty nie były w tym kolorze, który zamawialismy. No i oczywiście fronty do wymiany. A tak się cieszyłam że za trzy dni będę miała mebelki co prawda bez blatu, ale zawsze coś. A tak to mam tylko szkielety szafek.

Dlaczego to wszystko musi byc takie skomplkowane.

POMOCY!!!!

Sonika no w zasadzie mogę napisać, ze w innym odcieniu. Bo okazało się, że bazowo fronty pomalowane były właściwym wybranym przez nas kolorem ale szkło było w jakimś innym odcieniu i zupełnie zmieniło to sam kolor frontu. Ja wybrałam ciepłą magnolię a wyszło lekko mietowo. A co do terminu t może jutro będę cos wiedziała.