jaszczurka 05.09.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 hej, czy to drewniana podłoga? a co do imienia to może Tymuś(tymoteusz) mam takiego w domku hihihi-fajny chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 05.09.2006 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 jaszczurka tak to podłoga z drewna egzotycznego merbau. Już polakierowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 05.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ta podłoga jest poprostu cudna. ja marzę o egzotycznej podłodze ale nie zdecydowałam jeszcze co to bedzie a ten merbau wygląda pięknie. jak będę już na etapie takim jak Wy to wtedy na pewno coś wybiorę.powiedz czy sami układaliście? A moze potrzebna do tego firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 05.09.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 komarek nie jestesmy niestety aż tacy zdolni i układanie podłogi powierzylismy fachowcom. Poszło im to bardzo zgrabnie i szybciutko. Jak narazie jesteśmy z efektu ich pracy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 05.09.2006 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Od wczoraj ruszyli malarze. Muszę ich pogonić to może za dwa tygodnie w końcu się wyniosą i zobaczę swój domek w swej kolorowej szacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 05.09.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Byłam zobaczyłam i sypialnia prawie skończona. A jutro zaczynają palikowanie terenu przed ułożeniem kostki. Wrzesień miesiącem intensywnych robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.09.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 jeszcze 1 pytanko ile kosztuje 1m takiej podłogi w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hej. Też jestem zainteresowana ceną tej pięknej podłogi. Ten lakier to półmat ,czy mat? Czekamy na zjęcia! Pa. POzdówka dla Ciebie idla maluszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 07.09.2006 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jaszczurka Roszponka podłoga kosztowała mniej więcej 80,00 zł za metr kw. A lakier to faktycznie półmat. A jutro wielki dzień początek montażu kuchni. Wczoraj kupilismy już zlewozmywak i baterię do kuchni, jeszcze tylko musimy zamówić sprzęt i za jakieś 3 tygodnie kuchnia będzie w pełnej krasie. na górze zaczęły się malowac pokoje dziecięce. Ciekawa jestem jak to wychodzi. Mężo dziś jest na budowie i mówi, że kolory nieźle dają po oczach. No trudno w końcu to pokoje dzieci i ma być wesoło, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 07.09.2006 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A zdjęcia oczywiście będą prosze o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 twój dom nabiera charakteru i coraz ładniej się robi. Ciekawa jestem jeszcze kuchni. Poczekam na zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 07.09.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wyobraźnia posuwa się o wiele szybciej niż roboty, niestety, a jej oczami już widze urządzone poszczególne pokoje, kształt i kolor mebli itp. rzeczy. Teraz dopiero zaczną się przyjemne zakupy a nie jakieś tam tysiące złotych kosztujące kabelki, rurki, które są ukryte gdzieś w ścianie zupełnie niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Rozumiem Cię. ja jak urządzaliśmy nasze pierwsze mieszkanie (w którym mieszkamy do dziś) cieszyłam sie kupioną każdą nawet najmniejszą rzeczą. teraz z utęskniem patrze jak Wy forumowicze urzadzacie swoje domki i czekam kiedy nadejdzie mój czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 07.09.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jutro wielki dzień trzymajcie mocno kciukasy żeby mebelki do kuchni dojechały całe i żeby wogóle dojechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 08.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Trzymałam kciuki .Czy mebelki dojechały? Czekamy na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 08.09.2006 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No cóż moge powiedziec, chyba po prostu : A NIE MÓWIŁAMm meble dojechały ale fronty nie były w tym kolorze, który zamawialismy. No i oczywiście fronty do wymiany. A tak się cieszyłam że za trzy dni będę miała mebelki co prawda bez blatu, ale zawsze coś. A tak to mam tylko szkielety szafek. Dlaczego to wszystko musi byc takie skomplkowane. POMOCY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cudną masz podłogę Monique , a z kuchnią rzeczywiście pechowo . Jak to zrobili w innym kolorze ? żeby w innym odcieniu, ale w zupełnie innym kolorze ? Jak długo musisz teraz czekać na nowe fronty? Nie denerwuj się tylko za bardzo - pamiętaj o brzusiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 08.09.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Sonika no w zasadzie mogę napisać, ze w innym odcieniu. Bo okazało się, że bazowo fronty pomalowane były właściwym wybranym przez nas kolorem ale szkło było w jakimś innym odcieniu i zupełnie zmieniło to sam kolor frontu. Ja wybrałam ciepłą magnolię a wyszło lekko mietowo. A co do terminu t może jutro będę cos wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 09.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witaj, Monique teraz dopiero zobaczyłam wasz domek, toż to cudo,brzuszek oczywiście też, kuchnia piękna.Monique, napisz proszę na jaką pompę ciepła się zdecydowaliście i jakikolektor (poziomy czy pionowy).Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 09.09.2006 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 angi dzieki za słowa uznania. Pompa IVT GreenLine kolektory pionowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts