Griszka 06.05.2002 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 nie wiem co wybrać futryny metalowe czy drewniane. oczywiście do drzwi wewnętrznych. Na co uważać aby nie kupić badziewia - ile to kosztuje. dzieki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 07.05.2002 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Pytanie rzeczywiście retoryczne. Futryny metalowe nadają się do bloku ew. do piwnicy. Ja preferuję futryny wykonane przez stolarza, dokładnie na wymiar ścian. Tzw. półśrodkiem są futryny regulowane. Kosztują słono, a efekt jest i tak gorszy od oczekiwanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lysy 07.05.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Aziel: napisz cos wiecej o futrynach zamawianych u stolarza - ceny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.05.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Ja dam metalowe tylko na garaż-pomieszczenie gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.05.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Futryny /inaczej zwane ościeżnice/ przeważnie kupuje się razem z drzwiami. Są różni producenci, różne też ceny. Polecam drewniane, trzeba tylko zwrócić uwagę na ich szerokość / na tyle duża, aby było łatwo je oprawić/. Metalowe drzwi będą u nas tylko pomiędzy garażem a pom. gospodarczymi /względy przeciwpożarowe/. Pozdr. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts