Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie podobno a napewno....jakby mi tak miał chodzić kolektor jak ta ładowarka .................to w ŻYCIU nie zamontowałbym solarów, gadzet i tyle...

No przecież jest po sezonie, musisz poczekać do lata:)

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no szczerze mówiąc, gdzieś tam w duchu liczyłem że te ładowarki będą bardziej wydajniejsze.. ;)) swoją drogą taka ładowarka, która by "pociągnęła" pompę w układzie solarnym i całą elektrykę systemu solarnego by była na prawdę niezłym dodatkiem do całego zestawu .. patrz..kilka groszy mniej za zużycie prądu...
A mój kolektor nie działa (pewnie za karę taki dostałem). Podłączyłem w ten słoneczny poranek dwie komórki i kiszka:( Kurcze muszę go reklamować!

ee ja tez byłem negatywem w stosunku do solarów ale dostalem :)

A co do ładowarki to nie mam czasu aby ja testowac na słońcu ale podstawiłem ją pod żarówkę tradycyjną bo inne zabawki ktore mam słoneczne pod nią działaly ale łądowarka jakoś dziwnie glupiała i dziwnie się komórki bateria zachowywała.

pzdr