Liwko 18.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Nie podobno a napewno....jakby mi tak miał chodzić kolektor jak ta ładowarka .................to w ŻYCIU nie zamontowałbym solarów, gadzet i tyle... No przecież jest po sezonie, musisz poczekać do lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funkyzen23 19.10.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 no szczerze mówiąc, gdzieś tam w duchu liczyłem że te ładowarki będą bardziej wydajniejsze.. ) swoją drogą taka ładowarka, która by "pociągnęła" pompę w układzie solarnym i całą elektrykę systemu solarnego by była na prawdę niezłym dodatkiem do całego zestawu .. patrz..kilka groszy mniej za zużycie prądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evragiggs 19.10.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 ładowarka dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 24.10.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ja też już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.10.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 A mój kolektor nie działa (pewnie za karę taki dostałem). Podłączyłem w ten słoneczny poranek dwie komórki i kiszka:( Kurcze muszę go reklamować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 24.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ee ja tez byłem negatywem w stosunku do solarów ale dostalem A co do ładowarki to nie mam czasu aby ja testowac na słońcu ale podstawiłem ją pod żarówkę tradycyjną bo inne zabawki ktore mam słoneczne pod nią działaly ale łądowarka jakoś dziwnie glupiała i dziwnie się komórki bateria zachowywała. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts