rrmi 13.08.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Kupilam ostatnio koszyczki , takie wygladajace jak wiklinowe . Czy ktos sobie poradzil ze smrodem , ktory wydzielaja ?To jest nie do zniesienia .Koszyczki byly kupione , zeby postawic je na wyspie w kuchni , mam bardzo duza wyspe i wciaz na niej balagan , chcialam ja uporzadkowac , tymczasem stoja na tarasie i smierdzi kiedy sie przechodzi kolo nich .Co to jest takiego ?Mylam je juz w zmywarce i teraz smierdzi w zmywarce .Oczywiscie wyrzuce je , albo w garazu na jakies srubki beda .Pytanie jest co to za cholera , bo lubie wiedziec .W sklepie tak nie smierdzialy , przez kiolka dni w domu tez nie .Nie sa chinskie , producent polski .W kazdym razie ostrzegam przed kupowaniem czegos co imituje wikline . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 20.08.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 mam ten sam problem tyle że ta osłonkę mam w salonie obok kanapy i za cholere nie idzie tam wysiedzieć, wypieprzyłem to dziadostwo, bo żaden ze znanych mi specyfików tak nie śmierdzi nie wiem co to jest i nie chciałem aby się okazało, że to jakimś świnstwem pzaimpregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts