Kolores 13.08.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam.Mam ręcznie podnoszoną metalową bramę garażową w kolorze brązowym. Odrzwia z blachy ocynkowanej. Chciałbym całość pomalować na inny kolor. Jaką farbę polecacie z własnego doświadczenia, żeby nie złuszczała się i miała trwały kolor (brama od południa)?Dzięki za wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 13.08.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 a ja muszę pomalować drzwi stalowe wewnątrzklatkowe do mieszkania. Pokryte są jakby okleiną pcv, jak to pomalować? zrywać do blachy, na to podkładówka i normalna czy jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.08.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 dołączę się do koncertu życzeń : czym pomalować stalowe drzwi zewnętrzne, nasłonecznione bo tez od południa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.08.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Spróbujcie lakierami samochodowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolores 15.08.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Lakiery samochodowe mają wysoki połysk, a ja chciałbym mat lub chociaż półmat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts