atika 13.08.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam i mam krótkie pytanie. Dom parterowy 185m2 + garaż 39m2. Na całości wiązary-na nich - tworzące podłogę poddasza/strychu deski.I teraz pytanie - jak to ocieplić.Poddasze będzie nieużytkowe.Sufit zrobiony z płyt G-K.Czy między deski podłogi a płytę G-K dać 20 cm wełny ?? dobry pomysł czy lepiej styropian?.Czy do ocieplenia dawać folię - między płytę GK a wełnę ??I czy takie ocieplenie wystarczy ?. I jakiej grubości ocieplenie - jeśli w ogóle położyć nad garażem ?? Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 13.08.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 A jak masz w projekcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.08.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 No właśnie projekt "się robi" indywidualny - i chciałabym by było jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.08.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 hmmm skoro projekt "sie robi" to bedziesz mial malo, ze jak najlepiej. dobra, jestem blondynka i chyba nie zrozumiałam... Projekt jest u architekta, on jednak starej daty i ocieplenie u niego zostało na poziomie - podłoga - styro pod podłogówkę 8cm - ja chcę 15. Dlatego pytam o strop by było najlepiej i proszę Was o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts