ignac5 13.08.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Domek stoi już kilkanaście lat, lecz jakoś nie było nigdy okazji by wykończyć schody betonowe na zewnątrz. Nie chciałbym się w płytki bawić dlatego szukam jakiegoś innego rozwiązania. Na stronie głównej jakiejś firmy widziałem stopnie schodów wykończone tynkiem mozaikowym o ziarnistości 2mm - bynajmniej tak to wyglądało. Co Wy na to nie ścierałoby mi się to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 03.12.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Też myślałam o takim rozwiązaniu. Płytki odpadają, a tynk bardzo mi się podoba. Moi teściowie mieli położony taki tynk na elewacji przy drzwiach wejściowych, wszystko było ok, ale czytałam, że taki tynk nie nadaje się na powierzchnie poziome gdyż coś się z nim dzieje jak za długo stoi woda. Może ktoś ma doświadczenie jak to jest ze schodami. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Jak to jest tynk to nie posadzka. Tu są podobne ale posadzkihttp://www.zo-michalek.pl/index.php?option=com_content&do_pdf=1&id=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 04.12.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Tylko jak będzie z trwałością takich schodów? Ja myślę, że warto zainwestować w kamień. Znajoma ma duże płyty z płomieniowanego (chyba tak to się nazywa) granitu. Rewelacja, piękne, trwałe, łatwe w utrzymaniu i nie śliskie. Drogie, fakt - ale myślę, że to inwestycja na długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts