Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aniu my dzwonilismy do kilku serwisow pralek i pan powiedzial, ze najlepsze sa Electrolux pod wzgledem zywotnosci i czesci ale takie o 1300 zl. Mamy, kilka pran juz bylo woda nie stoi - polecam :)
  • Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pysiaczek nie wiem prawde mówiac, tak powiedział mąż ze do 500kg jest 500zł do nas.... ale skad to wie?

Venus powiem szczerze ze Elektroluxa nie brałam pod uwage.....

Mi się kiedyś obiło o uszy, że z poznańskiej Ikei do nas kasują za transport właśnie 500zł ale jakoś nie pomyślałam by spytać za jaką to ilość towaru. Ale może być tak jak piszesz :yes:

U mnie w rodzinie, wśród znajomych teraz 3 Electroluxy zakupione w przeciągu ostatniego roku powiedzmy i wszyscy happy :)

psosin ale u Ciebie cudniascie.. zastanawia mnie bardzo sprawa tralek w schodach ...jak chcialam takie zrobic to moj porabany stolarz powiedzial mi ze nie robi sie dwoch tralek na jednym stopniu bo to zle wyglada i niezgodne ze sztuka, a jak widac u Ciebie wyglada to okej. a teraz bede sie stresowac ze mi dzieci poleca przez te megasne dziury.:bash:
kacha ojeju jak to sie nie robi?? jak ja uwielbiam takie teksty! ja musiałam sto tysiecy zdjec pokazac zeby wszyscy zajarzyli o co mi chodzi! bo tez mi wmawiali ze albo sie nie da albo sie tak nie robi...

kacha.crac nauczona doświadczeniem powiem tak: jak mówią Ci że się nie da odwróć się na pięcie i idź tam gdzie Ci zrobią jak chcesz. Ja dzięki temu teraz mam biały 3,5 metrowy parapet wyglądający jak drewniany za ludzką cenę. A wszyscy mówili że się nie da :)

psosin sorki za off a jeśli o Ciebie chodzi no to gratuluję przeprowadzki i świąt z nowym domku. Zazdroszczę strasznie ukrywać nie będę :) Drzwi super. Możesz przypomnieć gdzie robione?

I jeszcze w sprawie ścianki z tv w salonie. Może Ci się spodoba...:lol:

http://polkoskuchnie.waw.pl/wp-content/uploads/szafka-RTV-Marki.JPG

Venus nie mamy tylko jeden sterownik na górze.

A wogole to juz jestesmy na swoim;-) wczoraj przewiezlismy wszystko (no prawie oprócz kwiatów i paru pierdół) Poszlismy spac o 3 w nocy i generalnie jest bosko ale zmeczenie jakos nie pozwali mi sie cieszyc;-(.... Własciwie pokoik synka tylko wyglada jako tako, reszta to rozpierdziel jakich mało.... sama nie wiem co gdzie jest.. ale sie ogarnę;-) ide nadrabiac zalegosci na forum ;-)

Aniu super niusy :D Trzymam kciuki za caly proces rozpakowywania :D

a to wogole mozliwe??;-))) bo mam wrazenie ze zawisłam gdzies w czasoprzestrzeni..... i jeszcze brak netu;-(

No pewnie :D U nas w tajnym pokoju na dole jest jeszcze kilka kartonow, ale to juz bardziej taka graciarnia :D

Gotowalas juz cos w kuchni? i czy jestes zadowolona z jej rozplanowania?:)