Venus_m 07.01.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Noo Ania super Co prawda nie moj styl, ale bardzo, bardzo ladnie A kuchnia kiedy bedzie? Czy wy obsadziliscie drzwi wewnetrzne przed polozeniem podlog? ;/ nam kazdy fachowiec to odradza ze wzgledu na laczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.01.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Te drzwi kóre sa wstawione nie sa na podłodze drewnianej, tylko na kaflach (akurat w takich wyszły) wiec nie było problemu. Na górze czekamy z drzwiami własnie na podłogi, dopiero jak je położą to wtedy zamówimy. A kuchnia po podłogach własnie, a podłogi? hehe nie wiem kiedy chba na koniec stycznia? wszystko sie znowu przeciagnie bo mi sie maz rozłozył..;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.01.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Przylazlam z szarosci i zostaje czy ja moge poprosic o wymiary twojej lazienki z prysznicem? cos mi sie podobne do mojej wydaja a ciagle mnie martwi jak ona bedzie wygladac ...i wiele rzeczy mi sie podoba ale najbarziej ...drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.01.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ja też przyszłam z szarości, i wysłałam już @ pytanko o okna, bo wyjątkowo piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.01.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 dzieki dziewczyny, eh nasze szarosci widze ze skromniutkie w porównaniu z innymi.Lasche musze poszukac projekt to spisze ci jakie wymiary. Jest malutka a miejsce na prysznic zrobilismy kosztem małego pokoju obok ale mysle ze nic na tym nie stracił bo ma to byc tylko gabine/pokój goscinny/moja robótkowalnia;-) łazienka jest narazie bardzo surowa i zastanawiam sie nad dodatkami, potrzebuje jakis kosz/skrzynie zeby postawic po prawej pod blatem na srodki czystosci itp... ale narazie i tak kasy za mało wiec dodatki chyba beda juz jak bedziemy mieszkac (czyli mam nadzieje ze w marcu!)A na górze drzwi chyba beda Fiordy Polskone.. Aniu wysłałam ci priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 10.01.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 To ja się przyłączam do zachwytów - nad drzwiami, płytkami w dolnej łazience i ceglastą ścianą... Za marzec kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.01.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 psosin, a te drzwi co wrzuciłaś to nie Fiordy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.01.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) ojej dzieki!Ane3ka nie to nie Fiordy to drewniane drzwi na zamówienie.. mielismy prooblem tam z wielkoscia drzwi, szerokoscia muru itp.. ale na góre potrzebujemy 7 szt wiec to juz za drogo (za te 4szt drzwi zapłacilismy przeszło 9tys). Na górze sa raczej standardowe wielkosci wiec zaraz po podłogach zamawiamy Fiordy.. tylko nie wiem jakie plaster miodu czy jakie? a no i mam zagwozdke ze zlewem. Chciałam Teka ale maz cos słyszał ze sa nie bardzo no iteraz nie wiem.... Edytowane 10 Stycznia 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ania a ten zlew to ma byc jaki? granitowy czy blaszany? Mi tez sie cos obilo o uszy ze zlewami Teka, uzytkujemy bardzo dobry w mieszkaniu Shock'a zlew granitowy - nie ma problemu z czyszczeniem, niszczeniem czy czymkolwiek innym Taki sam kupimy do Mirabelki, to jest chyba Schock Cubo lub Cubik P.S. Przez Ciebie mam ochote na miod!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.01.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 psosin, wyglądają dość podobnie jak Fiordy poza tym, że mają na kasetonach takie "ramki". Bardzo dużo zapłaciliście za te drzwi, ale jak mus to mus. U nas wszystkie fiordy są plaster miodu jedynie te między garażem i wiatrołapem są wzmocnione (pełne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 11.01.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 drzwi są piękne, a do tego drewniane,,, mhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.01.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ane3ka no własnie dlatego na gorze bedzie wersja oszczednosciowa;-) co wcale nie znaczy ze brzydsza;-)) Venus no musze doczytac z tymi zlewami, no a tak mi sie nie chce bo juz wybrałam sobie Teka Kea 60 antracyt i kurcze stary mi w głowie namieszał no... dzieki Wanda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.01.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ufff zamówilismy schody. Beda za około 4 tyg, zaraz po podłogach. Stopnie jesionowe, podstopnie jednak tez drewniane ale malowane na biało, porecze drewniane a tralki białe;-) bez polików.. eh nie moge sie doczekac.Inspiracja było oczywiscie pare schodów z forum;-) min. Ane3ki, AnetkiS, Duluni i Martu;-) piekne biało drewniane;-)) dziekuje bardzo;-) A teraz szukam pomocy;-) bo jestem zakochana w szafie Mychy73, mozna ja zobaczyc tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160316-Nasz-dom-.../page6 i pasowałaby mi idealnie (wzorem) do wiatrołapu. No i mysle i chodze i zastanawiam sie czy: kupowac stara i sama malowac, bielic itp, czy moze jednak kupic gotową nową-jak starą.. Najgorsze to to ze mam tam 147cm szrokosci czyli niezbyt wiele jak na szafe 3 drzwiową, zeby zmiescic w niej płaszcze, czapki i buty...Znalazłam tez cos takiego i nie wiem gdzie i skąd, a wygląda to na nową robioną na starą szafę czyli niejako na wymiar:http://lh5.ggpht.com/_ixzsC0gDalg/TTTJJUBjohI/AAAAAAAAASE/41GNpoy5OP4/s512/23954302_klups.jpgna przeciwko pasowała by mi mała wąska ławeczka zeby przysiąsc i zawiazac buty;-)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Psosin, czy wiesz jak miło jest przeczytać, że jest się dla kogoś inspiracją. Jest mi bardzo miło... aż nie wiem co powiedzieć. Dziękuję! A propos schodów to właśnie wczoraj się skończyły. Nie mają co prawda białych podstopnic, ale nawet takie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.01.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Psosin, super pomysł z tą szafą! Rada jest prosta - jeśli znajdziesz starą szafę pasująca Ci idealnie wymiarem i układem wewnątrz, to jasne, że kup! Tylko upewnij się, w jakim jest stanie "technicznym", czy nie jest zawilgocona, czy z kornikami....Na pewno prościej byłoby zamówić szafę do zabudowy wg wymarzonego układu (półki, szuflady, drążki - mnóstwo opcji), ale stylizowaną na starą - z fajnymi frontami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.01.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ane3ka no własnie widziałam twoje schody! )) eh zebysmy tez juz mieli skonczone;-)) Anjazzielonego, no własni z tymi szafami to jest tak: boje sie starej bo moze strasznie smierdziec a kase jaką wydam na odnowienie i malowanie (nigdy tego nie robiłam) pewnie byłaby spora wiec nie wiem czy czasami nie warto nowej takiej idealnej jak sie chce? Jest jeszcze jedna wersja jak u Kici ze stylizowane drzwi i "komandorowy" srodek, tak przynajmniej pisała, musze wrócic do tematu...., Lutajka tez ma piekny korytarz!!!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja też skłaniam się ku nowej, zaprojektowanej wg własnych marzeń i widzimisię, z super stylowymi frontami:)Przy używce zawsze mnóstwo wątpliwości i pracy. Mimo, że niewątpliwe stare meble mają duszę, to mogą być trudne do odnowienia. Szafa w wiatrołapie jest "specyficzna", ma pomieścić buty, kurtki, płaszcze, i miliony małych dodatków właśnie - czapki, szaliki, rękawiczki, parasole. A Kici nie wiem, czy ostatecznie pokazała swoją szafę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.01.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 No nie pokazała, tzn pokazała z zewnątrz;-) fajna idealnie wpasowana, czyli nie traci sie tak cennego miejsca;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ania ja tez zdecydowanie jestem za szafa na wymiar ze stylizowanymi frontami Mozesz sie wpedzic niepotrzebnie w nerwy i niezly wydatek, a po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.01.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Venus no wiem wiem i to chyba pozorna oszczednosc....;-(( no ale to chyba juz bedzie nastepny etap po sprzedazy mieszkania dopiero;-(( bo zródełko wyschło prawie..;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts