Venus_m 18.01.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ania fajnie napisane o tym zrodelku A sa jakies realne widoki na w miare szybka sprzedaz mieszkania? bo ja trzymam kciuki caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.01.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Venus no coz jak znajdzie sie wkoncu kupiec to widoki beda;-)) tak czy siak najnowszy termin na przeprowadzkę to koniec marca;-) heheh zamówiony sprzet przyszedł i bardzo sie cieszymy bo tak jakos wyszło ze wszystkie uchwyty sa takie walcowate (tz lodówki i piekarnika) beda fajnie pasowały do tuby okapu;-) Teraz mam dylematy co do uchwytów do szafek, chciałam jakies inne ale wychodzi na to ze najbardziej beda nam pasowały takie jak mamy w starym mieszkaniuhttp://lh4.ggpht.com/_ixzsC0gDalg/TTiB9nnZDqI/AAAAAAAAASI/ZoIMRLGQViQ/s640/DSCN3828ma%C5%82e.jpg Edytowane 20 Stycznia 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.01.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 psosin czy Ty przypadkiem nie mieszkasz obecnie na lewobrzeżu? Bo u mnie na osiedlu balkony wyglądały jeszcze do nie dawna (przed ociepleniem) tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ania jestem ciekawa apropo tych sprzetow kuchennych...bo o ile nic sie nie zmienilo i dobrze pamietam mamy miec tak samo lodowke wolnostojaca s-b-s miedzy zabudowa szafkowa. Jak wy planujecie rozwiazac problem (przynajmniej dla nas) wystajacej lodowki lub ewentualnych szpar wokol niej? Czy w ogole chcesz miec uchwyty? Ja jestem za bezuchwytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.01.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 pysiaczek nie;-)) na prawobrzezu;-) Hmm wystajaca lodówka, nie wiem;-/ jakos ufam panu od zabudowy, bylismy bardzo zadowolni z popzedniej kuchni wiec pewnie teraz tez bedzie okej..A uchwyty chcemy, moj maz nienawidzi juz teraz szafek jakie mamy w łazience na górze bez uchwytów i pwiedział ze absolutnie nie chce takich w kuchni.. mi tez wydaja sie prakrtyczniejsze z uchwytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Widać cały Szczecin taki sam Bardzo przyjemna jest ta kuchnia I super te krzesła z siedziskiem z materiału! Jakoś ja nigdy u nas w sklepach nie potrafię takich wynaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.01.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Pysiaczku a to Jysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.01.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 szukam ekipy do położenia podłóg - deska barlinecka, na klej... jakby ktos miał to prosze na priv ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A widzisz dużo ludzi właśnie zachwala rzeczy z Jyska a ja co tam pojadę, to albo nic nie ma co by w oko wpadło, albo właśnie była wyprzedaż i wszystko wymiotło Oby z tą ekipą udało się faktycznie dogadać A tak z innej beczki - czy otworzyli już Starbucksa tam koło centrum Gryf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.01.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Starbucksa?? a co to?? nic nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A takie info znalazłam i przy okazji jest napisane, że ma zacząć działalność lada moment. To ma być tak jakby pomiędzy Gryfem a Leroy Merlin na Wiosennej http://szczecinblog.pl/2011/starbucks-w-szczecinie-odcinek-12124/ Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale rzadko bywam na prawobrzeżu, a lubię tą kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.01.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 nono, pysiaczku własnie potem tez doczytałam ze o to chodzi;-) nie wiem czy juz otworzyli mimo ze czesto przejezdzam tamtedy.. a teraz jestem uziemiona bo mam zapalenie płuc;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.01.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 hmm, zła jestem bo im czesciej patrze na te lampy w małej łazience tym bardziej mi sie nie podobają;-( szczególnie ta nad lustrem;-( no nie wiem co nas podkusiło no;-( postanowiłam wiec ze zabieram ją do pralni a w łazience chce jakies moze kinkiety? Venus pomozesz?nad prysznicem sa kwadratowe punkciki w satynie i do nich musiałabym nawiazac chyba... a wogole to mam problem z doborem lamp;-(((((tutaj zdjecie robocze:http://lh4.ggpht.com/_ixzsC0gDalg/TQE75T_1YcI/AAAAAAAAAQo/mhiEotfLuyk/s640/untitled.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.01.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 z kuchnią tez mam problem. Mamy kupione 4 lampki tego typu:http://www.herstal.dk/FileExplorerV3/Fetchfile.aspx?ID=4560&MaxWidth=263na poczatku chciałam je powiesic nad barkiem ale co wtedy w kuchni i jadalni? zeby pasowało razem? ne mam pojecia..;-(teraz pomyslałam zeby te lampy powiesic jednak w kuchni po dwie nad kazdym blatem roboczym ale co nad barek? kurcze jakos tak nie bardzo potrafie sobie te lampy wybrac no;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.01.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Aniu szczerze to mi sie ta jarzeniowka w lazience tez nie podobala dlatego nic nie pisalam Fajne sa takie lampy chociaz nie wiem czy sa gotowe czy je sie sklada, ze dajesz led w kolorze bialy zimny/bialy cieply i na to taki szerszy pas matowego bialego szkla. To bardzo ladnie swieci zwlaszcza w lazience Narzeczony ciagle mnie o takie oswietlenie gniecie i moze znajde na nie miejsce w dolnej lazience. Ania a w kuchni nie masz zadnego sufitu podwieszanego zrobionego? Same lampy rozumiem? Ja generalnie slabo obczajam te wasze klimaty skandynawskie - mimo ze sa takie piekne, sielskie, poprostu blizej mi do nowoczesnosci Dzisiaj na jakiejs stronie widzialam lampe inspirowana projektem poulsena ten karczoch za 433 zl ale gdzie to nie pamietam Ania popatrz na stronach z oswietleniem o ktorych wczesniej pisalam, jak cos wybierzesz to wklej wtedy poszukamy czegos pasujacego do reszty Generalnie skoro kuchnia otwarta na salon i hol pewnie tez to ja obstaje przy elementach laczacych cale oswietlenie. U mnie kazda lampa jest inna ale lacza je albo szklane klosze o tym samym ksztalcie albo ten sam rodzaj krysztalu. Chyba fajnie pasowalaby u was w kuchni takie troche industrialne lampy ale moze troche bardziej stylizowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.01.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) hmm ale o jakich lampach składanych piszesz? masz jakąs fotke? juz rozwazam kinkiety jakies kwadratowe chociaz mnie chłop zabije jesli miałby kuc teraz sciane na dwa kinkiety wiec moze jakis kwadratowy składajacy sie z dówch albo trzech lamp...moze takie cos?http://www.skleplampy.pl/sklep_foto/big/12801.jpgmassive bloc albo takiehttp://www.marketelektryczny.pl/image.php?w/650/h/650/woh/0/m/1/wp/4/po/0.5/data/offer/1/00003200/4203/KhQPeVTPhVQAUckjYbFC.jpgmassiva tara Edytowane 28 Stycznia 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.01.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Massive Tara very nice Moja propozycja na lampe skladana wymaga jeszcze wiekszej ingerencji niz tylko kucie pod kinkiety Bo ja sie zwykle wtapia w jakis karton gips... Moze dalabys 2x ta Massive Tara zeby rownomiernie bylo oswietlone cale lustro? Wlasnie natknelam sie na cos takiego: http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=1&vMenuItem=0&vSubPage=12224&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=637 http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=1&vMenuItem=8&vSubPage=12233&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=720 - moze ta? Tylko znajac mojego faceta to by powiedzial tak: po co zmieniac lampe na cos co wyglada tak samo tylko ma przod z blachy... Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.01.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 hmm to juz te kinkiety bardziej mi podchodzą, ale tara jest tylko podwójna a te pierwsze bloc sa poczwórne...dobra szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.01.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) Jako ze sobie choruje, ogladałam dzisiaj Tv i trafiłam na proglam Dach na Gwiazdami. Dzisiaj był odcinek u Agnieszki Szulim.Piekne wnetrza, biało, swietliscie, slicznie!Mozna obejrzec tez na necie tutaj link:http://www.domo.pl/2010/dach-nad-gwiazdami-agnieszka-szulim_308a tutaj sklep który polecała:http://atelieremerald.com/meble.phpfajne rzezy ale ceny chyba zlekka wysokie... Edytowane 29 Stycznia 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 29.01.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No no no Ależ masz piękne drzwi !!!!!!!!!!! Dawno nie zaglądałam do Ciebie a tu takie zmiany Pięknie wygląda elewacja, cegła, kominek - wszystko ! Cuda cuda cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts