psosin 02.02.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 oooo Duluni dziekuje;-))))) to czekam zniecierpliwoscia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Psosin wrzuciłam zdjęcia do Dulunidom, mam nadzieję, że choć trochę pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dzieki juz lece do Ciebie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 heh a my zamiast sie wykanczac to robimy demolke ;-( maz rozebrał wczoraj obudowany regipsem słup, poniewaz strasznie popękał i poskręcał sie. Mielismy obic go deskami ale stwierdzilismy ze poprostu przeszlifujemy go i pomalujemy na biało. rozebrali ten słup po lewej, który przylega do murka i wczoraj tez wycinali kawałek sciany tej po prawej tej dziwnie wystającej..... skrócili ją do wysokości murka, teraz przynajmniej sciana idac po schodach nie konczy sie kawałkiem prostej scianki.... jak bede zrobie fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 moze ktos łopatologicznie wytłumaczy mi gdzie sa te emotikony?? ja ich nie widze? jak sie je wstawia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ania nie wszystkie kombinacje dzialaja. Masz w oknie pisania wiadomosci taka usmiechnieta buzke kliknij w nia i wybierz emotke, ktora Cie interesuje. Jezeli nie znajdziesz nic to na dole masz "Show all smilies" czy jakos tak i otworzy Ci sie wieksze menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 hihie ale ja nie mam takiej buzki własnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 To moze masz wylaczone emotikony w profilu? nie wiem...poszperaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 znalazłam! tadam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.02.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 O widzisz jakie ładne emotki Co do tych słupów obudowanych płytami g-k to chyba niestety zawsze tak jest - u moich rodziców popękały wszystkie i to w bardzo krótkim czasie od ich obudowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 pysiaczek no własnie a jak do tego sie ma "fachowca" bez głowy który cały regips poprzykrecał do samego słupa zamiast do podłogi i sufitu (który tez jest z płyty g-k to juz pozostaje tylko łatac dziury akrylem.... przyjdzie nam sie remontowac jeszcze przed wprowadzeniem..... Wam tez tak pękają łączenia ścian z sufitem??? a.. przemilcze juz fakt ze nastepny mądry "fachowiec" przyszedł i zaczął mi srubokrętem majstrowac przy roletach.. podziubał tynk, podziubał klapki od tych rolet normalnie dobrze ze tam teraz nie jezdze bo zeszłabym na zawał jak nic...... mężowi nie kazałam nawet mi tego na zdjeciu pokazywac opowiesci mi wystarczyły....... teraz mają to łatac, docinac, cokolwiek ale ja nie chce tego widziec i złyszec tekstów typu "firanke powiesisz"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 04.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 "fachowcy" - robiłam kiedyś łazienkę, i miałam na podłogę kilka dekorów i tłumacze takiego "fachowcowi", że chcę żeby były te dekory rozrzucone, taki nieład, żeby broń Boże nie robił z nich wzoru, oczywiście rozumiał, zapewniał, ze będzie "jak kierowniczka sobie życzy",,, wracam do domu a tam ścieżka z dekorów ułożona od wejścia do wanny,,, krew mnie zalała, opieprzam go, on mówi że przecież tak jest ładniej a jak mi się nie podoba to mam sobie pieprznąć na to dywanik i nie będzie widać,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 04.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 po prostu współczuję!!! bądź dzielna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 nono dywanik jeszcze całe szczescie ze moj mąż raczej z tych upierdliwych a tesciu ma sufmiarkę w oczach, no ale nie mogą "fachowcom" 24h na dobe na ręce patrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ania nam narazie nic nie peklo, ale u nas konstrukcje troche inne niz u was. Panownie ktorzy to wszystko u nas majstrowali doradzali nam jak zrobic zeby nie pekalo i im zaufalismy. Narazie jest dobrze. Naprawde wspolczuje Czasem trzeba patrzec fachowcom na rece nawet 26h na dobe ale na dluzsza mete tak sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 nawiazujac do tematu tapet bardzo podobaja mi sie tapety Fluggera http://flugger.se/Inspiration/Tapetinspiration/LightBright.aspx a szczególnie to 2 zdjecie ze schodami jest sliczne!! Venus a to jestem ciekawa jak uwas robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No u nas robili jakos tak, ze nakladali np na podciag ten karton gips z kazdej strony, zeby nie bylo takich laczen i zeby nie pekalo Ania tapeta 1 i 10 dla mnie rzadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) znalazłam fajną lampe, skoro nie moge miec Colage Poulsena to podoba mi sie tez ta:http://www.skleplampy.pl/sklep_foto/big/3426.jpgKartell Ge to sobie jeszcze dorzuce ta strone:http://www.atakdesign.pl/produkt/viewProd/121zeby sie poznęcac nad sobą... Edytowane 4 Lutego 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 u najs bardzo ladna lampa, jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) e cos koło 900zł nie tak zle...... bo collage moj ukochany od 4-7koła... eh moj maz choruje na tą:http://www.designer-lights.com/products/images/ph-3-2-pendant._48626a44.jpg Edytowane 4 Lutego 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts