Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

heh a my zamiast sie wykanczac to robimy demolke ;-(

maz rozebrał wczoraj obudowany regipsem słup, poniewaz strasznie popękał i poskręcał sie. Mielismy obic go deskami ale stwierdzilismy ze poprostu przeszlifujemy go i pomalujemy na biało.

DSCN3363.jpg

rozebrali ten słup po lewej, który przylega do murka i wczoraj tez wycinali kawałek sciany tej po prawej tej dziwnie wystającej..... skrócili ją do wysokości murka, teraz przynajmniej sciana idac po schodach nie konczy sie kawałkiem prostej scianki.... jak bede zrobie fotki...

pysiaczek no własnie a jak do tego sie ma "fachowca" bez głowy który cały regips poprzykrecał do samego słupa zamiast do podłogi i sufitu (który tez jest z płyty g-k to juz pozostaje tylko łatac dziury akrylem.... :( przyjdzie nam sie remontowac jeszcze przed wprowadzeniem.....

Wam tez tak pękają łączenia ścian z sufitem???

a.. przemilcze juz fakt ze nastepny mądry "fachowiec" przyszedł i zaczął mi srubokrętem majstrowac przy roletach..:mad: podziubał tynk, podziubał klapki od tych rolet normalnie dobrze ze tam teraz nie jezdze bo zeszłabym na zawał jak nic...... mężowi nie kazałam nawet mi tego na zdjeciu pokazywac opowiesci mi wystarczyły.......:evil:

teraz mają to łatac, docinac, cokolwiek ale ja nie chce tego widziec i złyszec tekstów typu "firanke powiesisz".....

"fachowcy" - robiłam kiedyś łazienkę, i miałam na podłogę kilka dekorów i tłumacze takiego "fachowcowi", że chcę żeby były te dekory rozrzucone, taki nieład, żeby broń Boże nie robił z nich wzoru, oczywiście rozumiał, zapewniał, ze będzie "jak kierowniczka sobie życzy",,, wracam do domu a tam ścieżka z dekorów ułożona od wejścia do wanny,,, krew mnie zalała, opieprzam go, on mówi że przecież tak jest ładniej a jak mi się nie podoba to mam sobie pieprznąć na to dywanik i nie będzie widać,,,,,,,,,

Ania nam narazie nic nie peklo, ale u nas konstrukcje troche inne niz u was. Panownie ktorzy to wszystko u nas majstrowali doradzali nam jak zrobic zeby nie pekalo i im zaufalismy. Narazie jest dobrze.

Naprawde wspolczuje :( Czasem trzeba patrzec fachowcom na rece nawet 26h na dobe :D ale na dluzsza mete tak sie nie da.

znalazłam fajną lampe, skoro nie moge miec Colage Poulsena to podoba mi sie tez ta:

http://www.skleplampy.pl/sklep_foto/big/3426.jpg

Kartell Ge

to sobie jeszcze dorzuce ta strone:

http://www.atakdesign.pl/produkt/viewProd/121

zeby sie poznęcac nad sobą...

Edytowane przez psosin