Venus_m 16.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 zeby byla faktura drewna wyczuwalna pod palcami i okiem to musi byc fornir naklejony chyba...to sa zwykle najdrozsze opcje w tych firmach np porta, dre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Justyna nie dobijaj mnie maz pojechał ogladac drzwi do Galerii na rynku....zobaczymy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 przykro mi Ania, ale cos ala drewniane to wlasnie fornir, czyli najszlachetniejsze po drewnie Moze zglosicie sie do naszego stolarza w woj. podlaskim? Ceny drzwi drewnianych ponizej 1000, nie wiem natomiast jak licza za takie rzezbione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 no ale własnie z tymi stolarzami to róznie jest..... znajomi własnie mieli tako około1000zł... i pienie sie rozsychają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No jak wolisz Ja wybralam ten zaklad stolarsi ze wzgledu na opinie, zawsze czytam nim cos wybiore. Sama jednak dopiero przymierzam sie do zakupu wiec z autopsji nie powiem czy sie rozsycha czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 te drzwi które mamy na dole to sa drzwi sosnowe oklejone fornirem dębowym i malowane na biało bo podobno tylko to zapewnia ze drzwi sie nie beda rozsychac... eh, w galerii drzwi sa tylko niemieckiej firmy Ringo, ale ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.02.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 psosin uprzedzałam że tam mają kosmiczne ceny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.02.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Kacha ile???????? 1200?? no to za 1500zł mam juz extra drewniane drzwi! nie z bylejakiego zakładu! Fiordy 750?? tez duzo? nam wyliczyli około 650zł za Fiordy... Jeszcze mysle nad Porta Wiedeń- ale mojemu małżowi nie podoba sie wyzłobienie..;-( chciałby takie sameo jak na dole (czyli takie jak w fiordach...;-( i znowu wracamy do poczatku. A ciekawe czy są Fiordy ale w okleinie takiej zeby była truktura drewna?? A to ja nie wiedzialam ze tobie zalezy na strukturze drewna, mnie sie to nie podoba i szukalam czegos gladkiego malowanego bez tej naklejki zwanej slojami drewna. Jak jeszcze nasz Pan ze sklepu "drzwiowego" nie zaczail ze nie chce efektu drewna to wyslal mi taka propozycje: DRE Stylus 10, 446,52zł skrzydło Calkiem dobrze wygladaly nie naklejkowo okleinowo ale ja chcialam gladkie. Sprawdz moze jeszcze te. Co do roznicy w cenie fiordow to jestesmy z dwoch roznych krancow Polski wiec roznice na pewno beda, zmarwtilabym sie gdybym przeplacila 350 zl za skrzydlo 100 jeszcze przelkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Sprostowanie sprawdzilam fakture i cena za fiorda z oscieznica regulowana to 532zł Ha czyli nie przeplacilam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) eh to ja tez musze sprostowac drzwi drewniane miałabym za 1950zł z montażem za sztukę... (moj mąż poprostu zawsze zaniza ceny...) Darcy a ty masz Klimek&Klus tak? ile dawałas za szt? to są okleinowane? czy malowane? Edytowane 16 Lutego 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Darcy (ze sie tak wtrace skoro jzu jestem) ma robione u stolarza na zamowienie na wzor Klimka ale bodajze z mdf-u nie z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 aaaa rozumiem;-)) jutro jade ogladac DRE... ale moj maz uparł sie na taki wzór jak mamy na dole (czyli takie jak Fiordy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 dziewczyn a czy widziałyscie moze na zywo ta ławkę z Yuskahttp://resources.jysk.com/getimage/web.large/3833106/WEB/1005bo zastanawiam sie do wiatrołapu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 widzialam wczoraj kupujac moje Medfordy:) nawet sie nad nia na chwile pochyliłam. Nie wyglada najgorzej ale to nie drewno tylko jakas płyta malowana ale zle nie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.02.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 aaaa rozumiem;-)) jutro jade ogladac DRE... ale moj maz uparł sie na taki wzór jak mamy na dole (czyli takie jak Fiordy) Ale moment chwile bo czegos nie rozumiem to czemu nie kupisz fiordów? chodzi o to ze nie maja struktury drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 chodzi o to ze nie maja struktury drewna i sa lekkie i "plastikowe" jak to mowi moj maz, nie podoba mu sie tez wykoncznei oscieznic;-(( mi tam one sie podobają... ale ja nie jestem maruda a on a i owszem.. pozyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.02.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ktokolwiek widział proszony o namiary:-)szukam takich koszy:http://www.urzadzamy.pl/s/photos/thumbnails/19564/Bia_a_azienka_w_stylu_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpgjak te białe koło umywalki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.02.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Psosin ja mam takie kosze, na emblemacie jest napisane HANDED BY the original DIEZJIN from Holland, probowalam znalezc linka ale moja wyszukiwarka pokazuje tylko jakies chinskie stronki:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 psosin widziałam dziś dużo różnych koszy w Netto ale nie takich Ale dość ładne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.02.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Aneta mi tez jakies chinskie wyskakuje;-(( szkoda... Pysiaczek w netto? ide zobaczyc na ich strone, ale ja nie mam pojecia gdzie u nas netto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts