Venus_m 03.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Aniu a ja dopiero teraz zwrocilam na to uwage...jak wy macie kafle przy kominku ulozone? Moze jakies zdjecie pogladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.03.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Justyna cyknę ci dzisiaj;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 trzymam za slowo a o ktorej montaz kuchni? bo ja sie stresuje jak swoim normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.03.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 eh Justyna jak widze jak ty sie stresujesz to ja sie stresuje ze sie do tej pory nie stresowałam;-))) i tak sie wczoraj zastanawiałam z mezem jakie to mialy byc szafki i gdzie?? nawet nie mamy dobrej wizualki.. no cóz i tak juz po ptakach. Dobra jade na budowe;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 oj bo ja jestem detalistka i mnie wszystko denerwuje jak ja tego dokladnie nie przemagluje w glowie Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.03.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 słońce dzięki psosin to będą dziś fotki kuchni? Fajny pomysł z tym lustrem na przeciwko schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.03.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no fajnie jest, narazie mi sie podoba;-)nie.. no dzisiaj nie złoza całej kuchni;-) poustawiali juz elementy jak maz wróci z aparatem to pokaze zaczątki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no kuchnie standardowo sklada sie 2 dni Chyba ze jakies sprytne chlopaki to moze szybciej Nie moge sie doczekac tych fotek, bo wasza kolorystyka to tez moja kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.03.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Justyna czyli brak kolorystyki czyli biała;-)) nasza narazie niebieska bo oklejona;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.03.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 psosin fajnie u Ciebie z lampami nie pomogę bo sama na myśl o dobieraniu oświetlenia dostaję gorączki. Zupełnie nie mam koncepcji ale pomysł z lustrem popieram. Czekam na fotki kuchni z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.03.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 najpierw dla Justyny kafle przed kominkiem (na kominek nie patrzec bo nadal bez płyty z przodu) a zaczatki kuchni wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ania dziekuje bardzo za fotke plytek przy kominku Bardzo ladnie gra ten jesion z nowa gala W kuchni balagan masakryczny, ale juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.03.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 no tylko mamy dylemat jaki tam dac kamien-ramkę, ma byc do samej ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 no ja bym zrobila raczej taka zlewajaca sie z podloga, zeby tworzylo to jedna kompozycje. Osobiscie wolalabym ramke nie do samej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.03.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ale szary kamien kojarzy mi sie tylko z jednym :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 dobra ja nie wiem z czym Ci sie kojarzy jezeli z tym o czym ja pomyslalam (cmentarz) to zalezy jaki rodzaj kamienia. Ja bym nie wprowadzala juz kolejnego koloru...teraz tak patrze na te wasze kafle przy kominku i widze ze one troche jakby burza symetrie wykuszu u was...jak chcecie ustawic stol i czy jestescie pewnie, ze jedno z krzesel nie wypadnie na kaflach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.03.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 z krzeseł z jadalni? nie.... tam jest sporo miejsca mieszcze, pamietaj ze my mamy bez podcienia przy balkonie i jadalnia jest wieksza.. no własnie cmentarz.. ale musze pojechac do kamieniarza popatrzec co szcze ma szarawy odcien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No nie wiem tak mi to jakos na zdjeciu nie gra, ale pewnie bedzie dobrze Jedz do kamieniarza z plytka zeby sobie przyrownac od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.03.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) płytki zapisałam do ulubionych- super. jakoś je przegapiłam szukajac szarych u różnych producentów, a blat też planuję z kamienia, niestety mały wybór w tych najbardziej dostępnych i nie najdroższych, osobiście podoba mi się szaro czarny IMPALA tylko jeszcze nie wiem czy da sie zrobić lekko matowy a i problem jaki zlew- myślałam o podwieszanym 1 kom. a ociekacz w blacie taki http://m1.fmix.pl/fmm2070/41a3acde0011b6ce4d7109b6/zdjecie.jpgalbohttp://m1.fmix.pl/fmm2303/bf659704001c177a4d710adc/zdjecie.jpgnie patrz na kolorciekawa jestem co Tobie powie kamieniarz Edytowane 4 Marca 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 I co skończyli dziś kuchnię? Bo strasznie ciekawa jestem końcowego efektu A jaki kolor ścian planujecie do salonu? Bo może wtedy jeszcze w takim odcieniu ten kamień przy kominku dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts