psosin 05.03.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 słonce ale my mówimy o kamieniu na kominek, blat bede miała drewniany, dębowy (czyli standard) Dobra nie uprzedzam sie ale jak wpisałam w google IMPALA to wyskoczyło mi "kamien nagrobkowy"... A maz siedział na budowie do 2 w nocy, montował okap. I powiem wam mamy OGROMNY OKAP, ale za to wciaga jak odkurzacz (jaka to bedzie odmiana bo w mieszkaniu mam okap niepodłączony:-)) A reszta nooooo powiem wam ze mi sie podoba;-)) dzisiaj pan przycina u siebie blaty, potem bedzie je montował..No i musze jechac kupic uchwyty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 oooo! to sorry ja się tu wywodzę a nie jestem w temacie, trzeba usunąć zaśmiecam Ci tu nagrobkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 a kiedy będzie zdjęcie tego OGROMNEGO okapu ??? my też planujemy jakiegoś olbrzyma ale to w dalekiej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 My tez mamy sporasnego okapa:) psosin dawaj jakas fote albo chociaz fote producenta okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 gdzie sie nie obrócisz to kacha i lasche już są ciekają pochałupkach a ja za nimi:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.03.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 słonce spoko;-)))))) dziewczyny jutro wkleje dalsze fotki bo maz ma aparat a ja juz z młodym wróciłam. Blaty sa pikne, jeszcze nie poolejowane. A okap wygląda jak pralka Frania powieszona na ścianie narazie nei wiem czy sie cieszyc. czy płakac;-) http://image.ceneo.pl/data/products/2164297/4206d9c5-d866-4036-a6c2-fa941e7106b0_product.jpg kupilismy tez uchwyty, myslałam o innych ale jak zaczelismy wybierac w hurtowni to albo było widac odciski palców, albo sotre, albo za mocno odstawały od szafek.. cos w tym stylu http://www.daro.com.pl/oferta/uchwyty_meblowe,43/,0/bibgraf/produkty/455_1.jpg no i teraz mysle jak je zamontowac, nie moga byc wszystkie w poziomie, bo mam malutkie kargo (około 20 cm) i tam ten uchwyt w poziomie sie nie zmiesci.. poza tym szafki na górze sa otwierane anie do góry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 to jak u Ciebie frania to u mnie raczej dach stodoły albo wiejskiej chatki planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.03.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 lasche on jest zajebiscie duzy!!! hmmm nie wiem,planowałam zeby dac go na białej szybie zeby go podkreslic i pomalowac sciany na szaro, ale chyba zrobie odwrotnie, dam szary lakobel i zostawie białe sciany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.03.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 dzisiaj przewiezlismy pare rzeczy do nowego domu (łózko z sypialni, stoliki nocne ) i okazało sie ze ktos nam ukradł jeden stolik nocny, kurcze fajny był (choc absolutnie nie widziałam go w nowej sypialni..) postanowiłam wiec ze ten co został przemaluje na biało i dam do pokoju synka. Znalazłam tez starą ławę z pieknie toczonymi nogami od tescia. No i mam tez stare organy które moj mąż kupił na uakcji w Danii. One tez mają byc białe..Tu wiec moje dylematy czym malowac i jak malowac.Wiem ze farby Flugera sa extra.. chciałabym uzyskac efekt "szaby" jakby jakas expertka podpowiedziała jak sie za to zabrac? podstawy juz przeczytałam, szlifowanie, malowanie ciemnym podkładem (ale czy całosc??) potem swieca, i znowu malowanie białym i potem skrobanie... no fajnie sie pisze ale pewnie sa jakies haczyki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.03.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 psosin a może do tego cargo taki uchwyt typu punkcik czy kuleczka? My mamy taki kwadracik (jakiś 1cm na 1cm) i wtedy wszystko ładnie licuje się w poziomej płaszczyźnie z innymi szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.03.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 ja shabby popełniłam na wieszakach ...wersja obrazkowa u mnie w wątku ...generalnie idea chyba ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.03.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 wiem lasche tylko zastanawiam sie jak to sie ma do wiekszychg powierzchni? np blat tego stołu? malowac wałkiem? chyba tak... oj sporo bede miała tego malowania: łózko synka, jego stolik i krzesełka tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.03.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 ja też się zamierzam na kilka mebelków w wakacje ...leciałabym wałkiem całość bo nie będzie równej powierzchni a o wątpliwości techniczne spytaj np. Lutajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dziewczyny ja ekspertem nie jestem ale mam pewne spostrzezenia.Po walku struktura jest bardziej gladka, taka idealna...no i latwiej malowac walkiem. po pedzlu struktura bardziej nierowna no i trzeba wiecej popracowac, zeby nie bylo zaciekow . ja osobiscie bardziej wole pedzel bo bardziej mi sie podoba. mam meble malowane i pedzlem i walkiem ale nie mam mozliwosci zrobienia zdjecia, zeby Wam zobrazowac o co mi chodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.03.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 no to pare fotek z placu boju... wiem ze to nie ma wygladu bo nie skonczone, nie poobdzierane z folii i nie poolejowany blat... ale zarys jakis tam juz jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.03.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 aha uchwyty daję w poziomie, a na to małe kargo tak jak podpowiadała pysiaczek jade kupic jakis mały uchwyt pasujacy do koloru . uwagi mile widziane;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ja nadal czekam na efekt koncowy, bo tak jak pisalam z folia to nie to samo. Okap uwazam, ze super wyglada i nie jest za wielki...zobaczysz jak my nasz zamontujemy to dopiero jest kloc P.S. Fajnie, ze blat jest rowniez parapetem, jaka macie wysokosc szafek dolnych juz z blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.03.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 uff myslisz ze nie duzy?)) hehhe wysokosc blatów 90cm barek którego nie widac bedzie podniesiony ale nie wiem ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 U nas też blaty na wysokości 90cm, mimo, że my oboje niewysocy, ale jest nam tak zdecydowanie wygodniej niż przy niższych o te 5cm (zwłaszcza przy zmywaniu). psosin mi się bardzo podoba, aczkolwiek fakt, że przez tą folię nie widać wszystkiego Czekam na efekt końcowy, ale już widzę, że zapowiada się świetnie - boski blat połączony z parapetem, bardzo fajny okap i świetna (pojemna ) wysoka zabudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.03.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 my w obecnym mieszkaniu mamy identyczne rozwiazanie z blatem, no tutaj mamy 89cm, ale moja mama mowi ze jej niewygodnie bo za wysoko.. My tez tacy raczej srednio wysocy;-) Musze tylko doszukac jakie sa mniejwiecej standardy wysokosci barku do hokerów.. 100cm? czy ile? Dzisiaj kuchani bedzie skonczona, oprócz olejowania blatu i barku, bo musimy wybudowac noge... A blat bedziemy olejowac jak nam go "zaoblą" na rantach. A to moga zrobic panowie od schodów, którzy wchodzą chyba w czwartek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts