Korozja 07.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 psosin o jacie ale super że już kuchnię masz! Nie ukrywam, bardzo zazdraszczam. Zapowiada się smakowicie Pewnie już gdzieś pisałaś i może ja też się już o to pytałam ale możesz przypomnieć gdzie kuchnię robiłaś i skąd blacik? I ile Cię kosztował? Bo ja ciągle szukam kogoś poleconego co mnie nie ograbi na tej cholernej kuchni a na razie takie ceny że szok kurde aha super okap tez taki chciałam ale M. mówi że jak bojler wygląda moim zdaniem on się nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.03.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 jak bojler albo pralka frania;-))) Kuchnie robi nam stolarz który robił nam kuchnie w naszym mieszkaniu... Blat kupowałam w DLH na Struga. Były wtedy w promocji i 3 blaty kazdy po 3 metry kosztowały nas około 1200zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 07.03.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A można wiedzieć co to za stolarz....? może jakieś namiary czy cuś, może być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 psosin a z czego noga do barku będzie? Nie mam pojęcia jaka powinna być wysokość takiego barku, ale zobacz sobie ile przykładowo mają hokery i może wyspy np.z Ikei? Tam są przynajmniej wymiary na stronie Podoba mi się określenie okapu vel frania Świetną promocję na te blaty udało Wam się trafić. Zazdraszczam, choć to nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.03.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) Korozja własnie mówiłam mezowi zeby go podpytał czy mozemy dac namiary znajomej;-) wiec jesli sie zgodzi to napisze ci ok?) A dzisiaj kończą noga ma byc w ten deseń ale chyba bardziej prostokątna i oczywiscie na biało pomalowana tak jak sciana obok. i marza mi sie takie krzesełka Edytowane 7 Marca 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.03.2011 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 no to wstepnie skonczona: Korozja namiary na priva;-) oczywiscie kuchnia jest biała;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ania pieknie Zerwij jeszcze tylko ta okropna folie z frani Fajnie, ze wszystkie uchwyty w jednym poziomie, chociaz ja i tak bronie jak niepodleglosci bezraczkowych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 super kuchnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no no fajna kuchnia czekam tez na franie bez foli i płaczę patrząc na twoja kuchnię - dlaczego ja nie zabudowałam lodówki Super Psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.03.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Za namiary podziękowałam ale dziękuję też tu Twoja kuchnia super. Też czekam na rozebraną franię i zdjęcia kuchni w świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 psosin świetnie to wyszło Zazdroszczę takiej ilości szafek Planujesz jakąś plamę koloru w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 08.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nie ukrywam, że podpatruję Wasze postępy (Venus również). Aniu kuchnia wyszła naprawdę fajnie. Właśnie pokazałam mojemu mężowi, że można wszystko złożyć w 2 dni. U nas w domu w Warszawie robią pół roku .... o zgrozo... mogłabym książkę napisać. Wklej zdjęcia jak już będziesz miała górne światła no i barek... no i oczywiście ze zdjętą folią z frani vel bojlera ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.03.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 dzieki;-) fajnie ze wam sie podoba;-) Frania bedzie odsłonięta mysle ze w weekend, bo narazie nie chce ruszac kuchni bo w czwartek wchodza panowie od schodów i boje sie kolejnego syfu i podwójnego sprzatania. Planuję Franie dac na tle szarego lakobelu, reszte scian w kuchni zostawic białą, dac tez szare laniane rolety rzymskie na okna..te zdjecia pokazywała kiedys monahhttp://img685.imageshack.us/img685/2162/rivieramaisonkitchen3.jpg Lampy chcialabym tylko punkty takie wpuszcze w sufit...cos w tym stylu http://www.spotline.tomix.pl/photo/product_info/6/5/9/1_65942d478b29.jpg natomiast nad samym barkiem wiszace 2 lub 3 małe cos w tym stlu mamy juz... http://herstal.dk/FileExplorerV3/Fetchfile.aspx?ID=5619&MaxWidth=263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.03.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a to jeszcze wam cos pokaze, znalazłam w piwnicy takie cóś: a chciałabym zrobic z tego takie cos:-) spray srebrny da rade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.03.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 nowa1982 u nas to wygląda tak sciana z oknem przechodzi w wykusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 psosin bardzo fajnie się prezentuje ta koncepcja kuchni Gdyby Ci się tak udało przerobić tą lampkę to będzie absolutnie boska! Nie wiem tylko czy dostaniesz taki błyszczący spray? Ale mam nadzieję, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Kurde ja bylam przekonana, ze ta nozka na inspiracji jest transparentna, teraz jak patrze to chyba faktycznie srebrna Moze posmarowac ja jakims czyms klejacym i na to brokatem do wlosow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ale to się chyba będzie sypać mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jako, ze mistrzem jestem w wydawaniu pieniedzy a nie robieniu czegos z niczego to sie wypowiedziec na ten temat nie potrafie Sama jestem ciekawa czym to mozna potraktowac, zeby sie trzymalo Ania kiedy sie przeprowadzacie? Chyba dekoral ma teraz takie farby do ktorych mozna taki pigment dodac jak srebrny pyl...moze by tak wymieszac farbe z tym pigmentem i cos by z tego wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No właśnie psosin kiedy przeprowadzka? Łazienki są, kuchnia jest, schody zaraz będą to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts