lasche 09.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 a można ...i do tego jest wiele sposobów pomalować specjalnymi farbami dwuskładnikowymi ( u mnie w firmie stosujemy na szkle) pomalować farbami do metalu (tu nie wiem jak z połyskiem) pomalować farbami do karoserii samochodowych (z lakierem na wierzchu ładnie się błyszczą, mąż malował części w domu na granat metalik ) ozdobić specjalną techniką srebrzenia (zabijcie nie pamiętam jak się nazywa - Kasiorek jest ekspertem ) tu produkty do niej potrzebna i w ogóle ciekawa strona odnośnie materiałów do dekoracji http://sklep.twojeozdabianie.pl/folia-arkuszsrebro-p-122.html koniecznie pochwal się efektem bo mnie czeka malowanie lamp w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 tylko za drugim spojrzeniem na zdjęcie nie jestem pewna czy lampa jest tylko srebrna bo wygląda trochę jak antyczne srebro a tu to zupełnie nie wiem jak pomóc choć bym chciała bardzo wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.03.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ee ja to nawey nie marzyłam ze ona mogłaby wygladac identycznie;-) kupie poprostu srebrny spray i zobaczymy, do tego szary albo czarny klosik;-) A kiedy przeprowadzka? hmmm no nie wiem moze za tydzien? nie goni nas nic za bardzo bo mieszkanie nie sprzedane, kasy na dalsze wykonczenie brak.... ale jesli chody beda zrobione w piatek to moze z soboty na niedziele zrobimy tam obie pierwszy piknik ze spaniem? moj synek juz nie moze sie doczekac!!))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ania to moze narazie pod wynajem mieszkanie? zawsze to jakies stale zrodlo dochodow, zalezy tylko ile sie u was bierze za wynajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 co byś z nią nie zrobiła to koniecznie daj znać jak wyszło jako że ja ciągle wypowiadam się tylko teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.03.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Lasche jasne;-) Panowie od schodów nie przyjechali;-( zaczynają jutro.... Za to ja zabrałam sie za mycie okien, umyłam 3 zostało mi jeszcze TYLKO 20 Zastanwiam sie nad tym lakobelem w kuchni.. własciwie chyba tylko połozenie go koło płyty pod okapem ma sens, jak myslicie? tak jak tu: a co ze scianą w pozostałych miejscach? zostawic białą? sama nie wiem.... w sumie tutaj wyglada to fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 psosin podoba mi się to jak jest to rozwiązane na pierwszej fotce tzn.lakobel za płytą i za zlewem Tam co prawda reszta ścian jest chyba betonowa, ale z białymi, a ciemniejszym lakobelem też będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.03.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 ja jednak zrobie szary bo musze "zlac" go z okapem.. choc wolałabym odwrotnie zeby nie zostawiac białych scian... chyba ze zrobie o ton jasniejszą niz ten lakobel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dokładnie - jeśli nie chcesz białych ścian to mogą być jasnoszare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.03.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 normalnie jak ja kocham tych fachowców...... przywiezli dzisiaj schody.... i zabrali je spowrotem. Wszystko nie tak, a nie stopnie były ok oprócz 4 szt. Balustrada nie taka, podstopnie zle pomalowane, tralki nie takie, słupy nie takie...... MASAKRA normalnie;-((( Całe szczescie ze wczoraj nie mogli bo dzisiaj był moj mąż ze mna i razem ich pogonilismy!! Mają wrócic z poprawkami za tydzien. I znowu tydzien w łep;-(((( aaaaaa ja juz mam dosyc tych wsyztkich "fachowców" od siedmiu bolesci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.03.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 no psocin nie nerwuj sie złość piekności szkodzi tydzień w tę czy tydzień w tęzdrowie najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.03.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 eh słonce wiem, ale jak sie człowiek nastawi to ciezko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 no rozumiem tez mnie mory biora. ale u was to cały czas postęp a my czekamy na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 11.03.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witaj psosin,przyjemnie tu u CIEBIE.Pociesze Cie,ja dopiero w maju zaczynam przygode z fachowcami i w zwiazku z tym mam wiele watpliwosci i pytan.Kuchnia super i w zwiazku z nia mam pytanko,bo wydaje mi sie duza,zrezygnowalas ze spizarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.03.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam Castel dzieki;-) Tak zrezygnowałam ze spizarki, bo moim zdaniem kuchnia byłaby za mała. Choc nie powiem spizarka fajna rzecz...no ale nie mozna miec wszystkiego. Ale zycze powodzenia w równie trudnych decyzjach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 11.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 A okna w kuchni masz tak jak w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.03.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 tak, okna pozostały bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 11.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 tak to prawda nie mozna zjesc ciasteczka i mic ciasteczka.Jestem osoba bardzo praktyczna wiec spizarka to dla mnie koniecznosc. Okna w kuchni sa takie jak w projekcie?czy zrobilas oba jedakowe i jakie wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 11.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 zaplatalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.03.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 moje zdaje sie ze maja po 120cm kurcze nie pamietam czy w oryginale były inne?. Chyba je troche podnieslismy po to zeby blat na wys. 90 był parapetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts