psosin 17.03.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 zeco???????? o kurcze juz sie przeprowadzacie?? a podłogi a schody?nono niezle;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia i sama planuję podobny układ tyle, że w odbiciu lustrzanym. Mam jeszcze sporo czasu, bo na razie jesteśmy na etapie piwnicy, ale szukać pomysłów nie zaszkodzi:) Mam pytanie o szafki po lewej stronie przy ścianie. Zamiast drzwiczek masz roletę? Chyba inny sposób otwierania odpada, bo wtedy nie można nic postawić na blacie między szafkami i zlewem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Aniu my musimy sie sprezyc z przeprowadzaka, bo umowa na wynajem konczy sie z koncem marca Zreszta gora juz pomalowana wygladzona tylko panele zapiac trzeba. Łazienki tez gotowe na tyle zeby juz je uzytkowac. We wtorek kuchnia i jazda, jeszcze tylko jakies tanie sosnowe lozko musze kupic na teraz poki nie wybiore czegos konkretniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 17.03.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 no to super wiadomosc,czekam na fotki zmontowanej kuchni i drzwi przesownyhch miedzy kuchnia a jadalnia,bo sama mam ochote na takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.03.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Agalind witam;-) mozna było zostawic tam otwartą półkę, bo chyba drzwiczki odpadają. Ja nie lubie takich otwartych półek bo zawsze tam mam bałagan Venus no to super! ale łazienki na dole nie pokazałas Castel a jak tam u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 No bo nie ma co pokazywac jak jeszcze jest nieposprzatane nie ma palisandru ani deszczownicy, ani tez zamontowanego zyrandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Agalind witam;-) mozna było zostawic tam otwartą półkę, bo chyba drzwiczki odpadają. Ja nie lubie takich otwartych półek bo zawsze tam mam bałagan .... Ja też jestem zwolenniczką pozamykanych szafek. Kuchnia piękna!!!! Właśnie o coś takie mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 17.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziewczyny,prosze o pomoc musze szybko wybrac dachowke,bo ma bardzo podrozec.Napiszcie jaka macie i czym sie kierowalyscie przy wyborze.Zastanawiam sie nad roben sradzka plus angobowana albo creaton balans miedziana angoba nuace a moze cos innego.Czytalam w internecie o wielu firmach ale na naszym terenie(podkarpacie)wybor jest niewielki.Podba mi sie kasztan lub miedz ale kazda firma inaczej oznacza kolor.Niestety nie mam mozliwosci zobaczyc na zywo a decyzje trzeba podjac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.03.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 My mamy Robena S kasztan angobowaną własnie. Mi sie nasza bardzo podoba, pieknie lśni w słońcu! Podobają mi sie też ciemno szare dachówki, ale to zalezy jakią masz zamiar dac elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 17.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Psosin dzieki za szybka odpowiedz,a czy fachowcy nie narzekali na to,ze jest krzywa , zle sie uklada albo,ze jest nieszczelna?Na zdjeciach wydawlo mi sie,ze masz ciemniejszy odcien.Planujemy jasna elewacje ale jeszcze nie zdecydowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 17.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jestesmy na zerowym etapie jesli chodzi o budowe tzn jak przyjade w maju to bedzie wylewany fundament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 17.03.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 To zdjecie na mim profilu to miejsce gdze,mam nadzieje,ze kidys bedzie taka ladna jak Twoja MIRABELKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.03.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 z tego co wiem było wszystko ok, ale mam trochę zastrzezen co do tego jak połozyli je przy oknach połaciowych, ale to raczej wina fachowców a nie dachówki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 17.03.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 napisz mi( jak chcesz moze na priv) ile Cie kosztowala dachowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 22.03.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witaj, przyleciałam z wątku kuchennego. Dziękuje za zaproszenie. Gratuluje ślicznej kuchni, bardzo mi się podoba. Widzę, że czarny zlew i czarna płyta będą strzałem w dziesiątkę Czy masz gdzieś może zbliżenie zlewu? z chęcią bym zobaczyła... Wybrałam także podobną baterię do Twojej. Jaki to dokładnie model? U mnie ma być franke lula - ładna i niedroga Jestem w trakcie lektury Twojego wątku i widzę, że mamy wspólną inspiracje: mieszkanie z wrześniowej werandy. Też chcę tak właśnie urządzić dom. Czy masz jeszcze inne inspiracje tego stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.03.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witaj Ankie to bateria Grohe Concetto z wyciaganą wylewką. Kosztowała niecałe 600zł wiec tez przystepna cena. Inspiracji jest pełno na forum, i to własciwie główna moja inspiracja;-))) Castel ale chciałabys znac cene za cały dach? czy pojedyncza dachówkę? musze poszperac w fakturach bo ja nie mam pamiecie do takich rzeczy... A u nas niewiele sie znowu dzieje, maz w rozjazdach, schody dopiero w nastepny poniedziałek (przemilcze to co myśle o tej firmie...) Tymczasem zabralismy sie za mur-noge blatu/barku: oczywiscie bedzie pomalowana na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Hmn...a myslalam ze robicie tak jak na tej inspiracji z noga ceglana 2x2 cegla. Czekam na efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.03.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 noga 2x2 jakos nie pasowała do naszej kuchni i do szerokosci blatu. Ta mysle ze bedzie fajnie nawiazywała do sciany obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 No nawiazywac to bedzie na pewno Troche zaskoczylas mnie ta szerokoscia nogi, bo bylam przekonana ze bedzie identyczna jak na zdjeciu a tu taka niespodzianka Pokaz koniecznie jak to bedzie juz wygladac po pomalowaniu i z blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.03.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 ale ze co nie podoba ci sie? na 2 cegły byłoby brzydko wiec musiało byc na 2,5.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts