aneta s 31.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 fajny murek i lampkin wygladaja super. co za gniazdka macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.03.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Anetko Berker Kwadrat. Proste i nie za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa1982 31.03.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 psosin, co do lamp ja Ci radze zrobic tak - kup sobie wszystkie meble (typu stol, stolik kawowy itp), ustaw je tak jak chcesz aby staly, troche pomieszkaj i wtedy kup lampy - mowie to na podstawie wlasnego doswiadczenia - ja szybko powiesilam lampe nad stolem i skuwalam sufit bo chcialam aby byla centralnie nad nim, teraz jednak stol stoi troche dalej od okien (bo po czasie okazalo sie ze tak jest wygodniej) i juz lampa nie jest nad srodkiem - wiec znowu bede musiala ja skuwac:)oczywiscie nie kazdy moze sie tak pomylic, no ale czasem warto troszke poczekac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Psosin a pamietasz jaki model? ja myslalam o berkerze K1 ale nie widze w necie podwojnych gniazdek, tzn takich, ze jest 1 dziura - puszka i w niej 2 gniazdka, Masz u siebie tak?Apropo Mory, przypomnialo mi sie ze nasza forumowa Betib ma piekny zegar, sama go odnawiala i nie wiem czy nie ze Szwecji go sciagala - nie pamietam juz teraz dokladnie hostorii jej zagara ale jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.03.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nowa problem w tym ze chciałabym juz wszystko dopasowac.. poszukac, pomyslec... No ale i tak narazie dupa blada bo mieszkania nie mozemy sprzedac;-( Aneta hmm nie kojarze takich ja mam poprostu ramke i 2 gniazdka http://www.berker.com/uploads/pics/b3260_s1_09_pw_k2h_07.jpgchyba ze chodzi o cos innego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.03.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A zegar a i owszem widziałam u Betib;-) własnie tam go zobaczyłam i mężowi pokazałam, okazało sie ze kuzyn (w Szwecji) ma takiego samego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 31.03.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pytanko (przepraszam jeśli gdzieś o tym pisałaś a ja tego nie znalazłam).Co planujesz na ścianę w kuchni? Bo zauważyłam, że u innych jak jest drewniany blat to przeważnie nie ma nic na ścianie.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.03.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 madzioochna mamy miec szybę ale tylko pod okapem do samego sufitu. Szybe- lakobel w kolorze jasnoszarym.Ale musimy wezwac szklarza bo cos sie obawiam jesli chodzi o powieszenie okapu i dziury które trzeba wywyercic... Ewentualnie poszukamy wielkich kafli w tym kolorze i tylko tam położymy.... nie wiem czy to dobry pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 31.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A na pozostałej częsci? Hmm.. nie będzie się ściana brudzić ciagłym wycieraniem blatu. Bo ja też planuje drewniany blat i tak kombinuje co z tą ścianą zrobić, narazie wymyśliłam żeby zrobić taki malutki cokolik z tego samego drewna, coś takiego:http://www.meblekuchenne.org.pl/wp-content/uploads/zdrewna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 31.03.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 psosin, świetny murek moja noga nadal stoi i robi za słup ...no i świetna kuchnia, tak w ogóle. gratuluję postępów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.03.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) dzieki;-) Własnie tak sie zastanawiałam Monah jak tam Twoj murek? Madziochna nie głupi pomysł.... ale z czego to zrobic? hmmm musze przemyslec temat;-) bo tez sie boje o ta sciane ale ni jak nie widze u nas "fartucha" z kafli dookoła nad blatem... gdyby nie te okna, i gdyby były szafki wiszace to tak..... a tak najbardziej mi sie nie podoba jak te kafle wchodza we wneke okienna (normalnie z masarnią mi sie to kojarzy..) no ale rzecz gustu;-) Yokasta murek fanie wyszedł choc zastanawiam sie czy nie za cienki jest blat do nogi, no ale dawac jakąś listwe zeby go optycznie pogrubic to chyba znowu nie bardzo wygodne do siedzenia... poczekam az kupie krzesła. Wyszedł nam na wysokości około 104cm. Czyli 14 rzedów cegieł. Mora.. eh pewnie go nie kupimy... no chyba ze;-) wtedy stałby chyba gdzies koło telewizora.... Mi sie bardziej marzy wiszacy zegar na biało pomalowany, jakis stary... mam pare w obserwowanych na allegro. Podejrzałam taki u Szulim (hehe bardzo duzo rzeczy mi sie u niej podoba) tutaj nie bardzo go widac, ale o cos takiego mi chodzi: http://www.canalpluscyfrowy.pl/zmediastore/domo/jpg/dach_nad_gwiazdami/odcinek10/092.jpg wsciekam sie troche bo jak juz cos znajde fajnego np na necie w sklepach, to mąż mnie zbija z tropu tekstem "eee... na aukcji w Szwecji kupimy za 1/3 ceny.." i tak ze wszystkim.. a my sie jakos wybrac nie mozemy....;-( Edytowane 31 Marca 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.03.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 psosin, kuchnia wygląda ślicznie. Podobają mi się Twoje szprosy w oknach, żałuję, że nie mam, ale u mnie każde okno inne. Najbardziej to podoba mi się Twoja drewniana podłoga.Co do zegara to u mnie wisi taki stary Junghans, ale w drewnie. Ojciec swego czasu kupował na Allegro i restaurował. Niedawno dostałam drugi, choć zapierałam się rękami i nogami, ale jest inny, bardziej "barokowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.03.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ane3ka pokaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 To ten mniej strojny Drugi leży rozbebłany na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.03.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Fajny fajny;-))) musze poszukac na allegro.... a wogole fajny ten Twoj kolor scian;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Jest na Allegro trochę zegarów firmy Junghans i Gustav Becker, ale zdobyć coś w atrakcyjnej cenie chyba nie jest łatwo.Kolor ścian też lubię, ale farba strasznie dziadowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 01.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 psosin mi też się murek bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.04.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dzieki za wklejke z pstryczkami:), ja potrzebuje takiego, ktory ma wielkosc pojedynczego a ma 2 wejscia na wtyczke, kurde nie wiem jak Ci to wytlumaczyc, ja nie techniczna jestem, z tego co widze to Masz K1, mnie sie one tez podobaja ale u mnie nie za wiele jest puszek powierconych i musze miec podwojne gniazdka bi nie chce sie bawic z rozdzielaczami pradu, no i musze sie szybko decydowac bo o ile moge mieszkac z zarowkami to z dziurami w scianach juz nie bardzo, tym bardziej ze moj mlody na pewno by przy nich majstrowal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Aneta S to moze ja sie wypowiem. Seria Berker B Kwadrat chyba nie ma w kolekcji "wejscia" do jednej puszki z mozliwoscia wpiecia dwoch sprzetow, ale z tego co sie orientuje to ogolnie wiekszosc kolekcji ma takie rozwiazania. My tez mamy miec B Kwadrat, na poczatku kupilismy takie wlasnie podwojne z wyjsciem z jednej puszki, jednak lubimy symetrie i musielismy kuc puszki zeby kazdy jeden kontakt i zapalanie obsadzic w specjalnych ramkach...niestety te podwojne wyjscia nie maja ramek ;/ Jest taki mechanizm konkurencyjnej firmy ktory pasuje w ramki Berkera, bo jest na nim wzorowany. Chyba to Hager Polo Fiorena. Nie wiem czy cos rozjasnilam, jakby co pisz Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 kurcze ale ja tez chce miec wszystko w ramkach...czyli albo ramki i pojedyncze gniazdka albo podwojne ale juz nie tak estetyczne i bez ramek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts