nowa1982 04.04.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witaj PSOSIN. od jakiegoś czasu cichutko przyglądam się Waszej mirabelce. My z mężem także się zdecydowaliśmy na ten właśnie projekt. dla nas jest super!!! Marzę o tym aby być już na etapie urządzania!! podobnie jak ty budujemy wersje z garażem jednostanowiskowym. Zmieniliśmy dach nad garażem i parę innych rzeczy. Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę.napisz proszę czy wejście do garażu zostawiliście tak jak w projekcie czy macie może jakiś inny pomysł. zastanawia mnie po prostu ta łazienka bez okna. co o tym sądzisz? schody baardzo mi się podobają i pięknie wyglada ta otwarta przestrzeń. w obecnym mieszkaniu też mamy takie rozwiązanie. chciałabym cie prosić o opinie, mam zamiar urządzić tam pokoiku dla dziecka. da sie tam coś sensownie poustawiać? przeglądając fora wodzę że większość ludzi rezygnuje z pokoju i urządza tam coś innego. pozdrawiam cyrka, odnosnie tego pokoju nad wejsciem - ja mam tam lazienke, ale jesli chcesz urzadzic tam pokoik dla dziecka, mysle, że spokojnie.... nawet ostatnio tak patrzylam sobie na to pomieszczenie, i doszlam do wniosku, ze jest ono o wiele bardziej ustawne jesli chodzi o pokoj dla dziecka, niz ten maly pokoj nad gabinetem - latwiej tam wstawic jakas szafe itd... no i dzieki temu oknu pokoj naprawde moze byc uroczy, moim zdaniem bedzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyrka 05.04.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Co do zmian to zgadzamy się w paru punktach: 1. też zlikwidowaliśmy podcień i zastanawiamy się czy nie zlikwidować okna na tej ścianie czy też nie wstawić mniejszego, ponieważ zmieniliśmy położenie tarasu. taras będzie wzdłuż bocznej ściany domu, wejście ma być z salonu w wykuszu no i w kuchni. mój mąż nie do końca jest przekonany co do wyjścia na taras z kuchni ale wydaje mi się że to fajny pomysł np. podczas grillowania bezpośredni dostęp do kuchni, śniadanka na świeżym powietrzu tak sobie wymyśliłam ale nie wiem czy na pewno dobrze. 2. scianka kolankowa też ma być podniesiona 3. no i garaż też chcemy podnieść. fajnie że bryła się nie zmieniła bo obawialiśmy się tego. 4. co do łazienki na dole to w masz rację i rozwiałaś moje wątpliwości 5. u góry ta sama zasada jak u was: łazienka na przeciwko klatki, w łazience (planowanej) ma być pralnia bo jej kosztem robimy przejście do pomieszczenia nad garażem 6. chcę zamienić pokój dziecięcy na naszą sypialnię a sypialnie na pokój dla naszych dwóch urwisów. nad wejściem zostanie pokoik dla córeczki. marzy mi się coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.04.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czas u nas troche zwolnił bo małżon wyjechał, a potem okazało sie ze ma kolano do wymiany;-( nie wiem kto nas przeprowadzi;-( eh.. Tymczasem szperam i szukam pomysłu na sciane z tv. o na ta: telewizor 46" albo 52" i sprzet. Myslałam o tapecie... ale nei na całej scianie tylko na czesci.. no i jakis mebel by sie nadał... w wizualce było tak: ale to za nowoczesnie... moze podrzucicie jakies inspiracjon-) bo mam pustke w głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.04.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 psosin u mnie inspiracjon w 99% nowoczesne więc za bardzo nie pomogę ale podrzucam parę może Cię natchnie Myślę że jak dasz odpowiednią tapetę i szafki nie na wysoki połysk tylko np z przecierkami to tak nowocześnie nie będzie Poza tym mając taki wypasiony tv zawieszony na ścianie trudno o nienowoczesność Moje propozycje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ale ladna pierwsza inspiracja od Korozji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.04.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 dzieki, sama nie wiem co chce, bo to zalezy tez jakie kanapy bedziemy mieli a to zalezy od tego czy kupujacy chca nasze czy mamy je zabrac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 O tak pierwsza inspiracja Korozji też mi wpadła w oko - zapisuję sobie Na ostatniej natomiast jest taki okap jak psosin Nie wiem czy układ nie jest nawet troszkę podobny? I ta lampa koło tv chyba też taka jak chciałaś Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.04.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Masz racje Pysiaczku;-) podobnie nawet lampa;-) ale za nowoczesnie jak dla mnie... No tez myslałam o jakims meblu podłużnym moze i błyszczacym czemu nie? ale musze poszukac chyba na stronach producentów mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.04.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 musze podzielic sie nowinami;-) przeprowadzamy sie!)) do swiąt bedziemy juz mieszkac w domu;-) we wtorek wstawili nam drzwi, sa super pozniej wkleje fotki. NIestety bez jednej sztuki bo oscieznice przysłali prawa a nie lewą i do tego drzwi były chropowate- do reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Noooo Ania nareszcie Trzymam kciuki Macie chociaz na czym siedziec? Bo u nas to 2 krzesla w kuchni sprzed 20 lat na ktore strach usiasc bo chyba zebraly caly kurz i pyl z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.04.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 siedziec to moze i tak ale ale zeby tv poogladac to juz nie..) ale co tam damy rade;-) co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.04.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 psosin gratulacje To czekam na mnóstwo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 no pewnie My akurat nie mamy na czym posadzic gosci, ale tv i internet jest Do tego podwojny pompowany materac + ala garderoba z leroy'owskich regalow garazowych zmontowana Macie chociaz jakies szafy w wiatrolapie? My wczoraj kupilismy takiego "konika" na kolkach za 29 zl zeby chociaz plaszcz powiesic, mam nadzieje ze juz niedlugo zamowie szafe do wiatrolapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.04.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 aaa do wiatrołapu to mamy;-) z ikea;-)nie mamy tv ani internetu (tzn dochodzi do nas sygnał od sąsiada hihi) łózko mamy w sypialni, garderoba w workach;-) po swietach robimy nalot na Ikea;-)\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 hahaha no to Aniu sukcesu zycze Ja mam nadzieje, ze juz niedlugo zamowie szafe na wiatrolap bo troche mnie to meczy...ciekawe czy jest mozliwosc zrobienia cargo na buty a co ja sie bede schylac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.04.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 obiecane zdjecia drzwi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 baardzo ladne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.04.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 na sobote mamy transport mebli wiec z soboty na niedziele 1 noc!))) tymczasem robie liste zakupów z Ikea bo musze za jednym zamachem kupic wszystko (bo transport 500zł) wiec znajomi tez sie dorzucają z zamówieniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.04.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 jeszcze tu napisze:-) która PRALKA lepsza LG czy BOSCH? Mam teraz Boscha ale w kołnierzu pozostaje mi woda która spowodowała tam grzyba... ale w sumie kolezanka nie ma takiego problemu.. A LG niby polecił mi pan który naprawia pralki ze niby bardziej niezawodne i tansze czesci i serwis niz Boscha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 psosin zamawiacie transport z Ikei z Poznania tak? To jest niezależnie od ilości produktów te 500zł? Co do pralek to pojęcia nie mam co Ci doradzić. Miałam tylko styczność z Boschem ale żadnego grzyba nie było. Pralki LG nie ma nikt z moich znajomych nawet żeby porównać. Ale myślę, że nie mogą być złe Ja mam Electroluxa aktualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts