Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi się kiedyś obiło o uszy, że z poznańskiej Ikei do nas kasują za transport właśnie 500zł ale jakoś nie pomyślałam by spytać za jaką to ilość towaru. Ale może być tak jak piszesz :yes:

U mnie w rodzinie, wśród znajomych teraz 3 Electroluxy zakupione w przeciągu ostatniego roku powiedzmy i wszyscy happy :)

psosin ale u Ciebie cudniascie.. zastanawia mnie bardzo sprawa tralek w schodach ...jak chcialam takie zrobic to moj porabany stolarz powiedzial mi ze nie robi sie dwoch tralek na jednym stopniu bo to zle wyglada i niezgodne ze sztuka, a jak widac u Ciebie wyglada to okej. a teraz bede sie stresowac ze mi dzieci poleca przez te megasne dziury.:bash:

kacha.crac nauczona doświadczeniem powiem tak: jak mówią Ci że się nie da odwróć się na pięcie i idź tam gdzie Ci zrobią jak chcesz. Ja dzięki temu teraz mam biały 3,5 metrowy parapet wyglądający jak drewniany za ludzką cenę. A wszyscy mówili że się nie da :)

psosin sorki za off a jeśli o Ciebie chodzi no to gratuluję przeprowadzki i świąt z nowym domku. Zazdroszczę strasznie ukrywać nie będę :) Drzwi super. Możesz przypomnieć gdzie robione?

I jeszcze w sprawie ścianki z tv w salonie. Może Ci się spodoba...:lol:

http://polkoskuchnie.waw.pl/wp-content/uploads/szafka-RTV-Marki.JPG

Venus nie mamy tylko jeden sterownik na górze.

A wogole to juz jestesmy na swoim;-) wczoraj przewiezlismy wszystko (no prawie oprócz kwiatów i paru pierdół) Poszlismy spac o 3 w nocy i generalnie jest bosko ale zmeczenie jakos nie pozwali mi sie cieszyc;-(.... Własciwie pokoik synka tylko wyglada jako tako, reszta to rozpierdziel jakich mało.... sama nie wiem co gdzie jest.. ale sie ogarnę;-) ide nadrabiac zalegosci na forum ;-)