Venus_m 15.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Aniu my dzwonilismy do kilku serwisow pralek i pan powiedzial, ze najlepsze sa Electrolux pod wzgledem zywotnosci i czesci ale takie o 1300 zl. Mamy, kilka pran juz bylo woda nie stoi - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.04.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 pysiaczek nie wiem prawde mówiac, tak powiedział mąż ze do 500kg jest 500zł do nas.... ale skad to wie? Venus powiem szczerze ze Elektroluxa nie brałam pod uwage..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.04.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mi się kiedyś obiło o uszy, że z poznańskiej Ikei do nas kasują za transport właśnie 500zł ale jakoś nie pomyślałam by spytać za jaką to ilość towaru. Ale może być tak jak piszesz U mnie w rodzinie, wśród znajomych teraz 3 Electroluxy zakupione w przeciągu ostatniego roku powiedzmy i wszyscy happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 15.04.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mam boscha od czterech lat i zastrzezen nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 psosin ale u Ciebie cudniascie.. zastanawia mnie bardzo sprawa tralek w schodach ...jak chcialam takie zrobic to moj porabany stolarz powiedzial mi ze nie robi sie dwoch tralek na jednym stopniu bo to zle wyglada i niezgodne ze sztuka, a jak widac u Ciebie wyglada to okej. a teraz bede sie stresowac ze mi dzieci poleca przez te megasne dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.04.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 kacha ojeju jak to sie nie robi?? jak ja uwielbiam takie teksty! ja musiałam sto tysiecy zdjec pokazac zeby wszyscy zajarzyli o co mi chodzi! bo tez mi wmawiali ze albo sie nie da albo sie tak nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.04.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 kacha.crac nauczona doświadczeniem powiem tak: jak mówią Ci że się nie da odwróć się na pięcie i idź tam gdzie Ci zrobią jak chcesz. Ja dzięki temu teraz mam biały 3,5 metrowy parapet wyglądający jak drewniany za ludzką cenę. A wszyscy mówili że się nie da psosin sorki za off a jeśli o Ciebie chodzi no to gratuluję przeprowadzki i świąt z nowym domku. Zazdroszczę strasznie ukrywać nie będę Drzwi super. Możesz przypomnieć gdzie robione? I jeszcze w sprawie ścianki z tv w salonie. Może Ci się spodoba... http://polkoskuchnie.waw.pl/wp-content/uploads/szafka-RTV-Marki.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.04.2011 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Korozja dzieki;-)Drzwi to jednak Fiordy Polskone;-) w baardzo porzadnej cenie i naprawde sa ok.A scianka z tv troche nie moja bajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Aniu czy wy macie 2 sterowania rekuperatorem? Jedno w salonie i jedno na korytarzu na gorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.04.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ojej a ten sufit na tym linku od Korozji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.04.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Venus nie mamy tylko jeden sterownik na górze. A wogole to juz jestesmy na swoim;-) wczoraj przewiezlismy wszystko (no prawie oprócz kwiatów i paru pierdół) Poszlismy spac o 3 w nocy i generalnie jest bosko ale zmeczenie jakos nie pozwali mi sie cieszyc;-(.... Własciwie pokoik synka tylko wyglada jako tako, reszta to rozpierdziel jakich mało.... sama nie wiem co gdzie jest.. ale sie ogarnę ide nadrabiac zalegosci na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 psosin ale teraz będą już na stałe w domu łatwiej uda Wam się to wszystko ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Aniu super niusy Trzymam kciuki za caly proces rozpakowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.04.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Aniu super niusy Trzymam kciuki za caly proces rozpakowywania a to wogole mozliwe??)) bo mam wrazenie ze zawisłam gdzies w czasoprzestrzeni..... i jeszcze brak netu;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No pewnie U nas w tajnym pokoju na dole jest jeszcze kilka kartonow, ale to juz bardziej taka graciarnia Gotowalas juz cos w kuchni? i czy jestes zadowolona z jej rozplanowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img706.imageshack.us/img706/1054/43911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/AnneGeddes_Wallpaper1024_223.jpg Wesołych świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.04.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 psosin radosnych pierwszych(!) świąt w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.04.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.04.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dzieki!!! I wzajemnie Wesołych Świat!!!.. A u mnie bedzie tak sobie bo młode sie pochorowało i ma zapalenie krtani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts