lasche 23.04.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi62/0da5240100080b684db2775c/zdjecie.jpg Wielkanocnej radości, nadziei i miłości, długiej wiosny i czystych rączek życzy Ci Zajączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.04.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i3.fmix.pl/fmi914/b706f254000850864db319d5/zdjecie.jpg rodzinnych Świąt w nowym domku, mokrego dyngusa życzy Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://img132.imageshack.us/img132/8383/comp2845061.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 23.04.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dużo, dużo zdrowia, miłości i nadziei ciepła rodzinnego i przyjaźni i przede wszystkim odpoczynku i wiele uśmiechu życzy Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.05.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 dziekuje wszystkim za zyczenia! niestety nie mam stałego dostepu do netu..Ciagle ogarniamy sie, maz z tesciem zrobili garderobe (czesciowo z płyt z castoramy czesciowo z regalow z IKea) wyszła super, potem wrzuce foty.Pokoj synka i garderoba juz tez prawie skonczone, wiadomo brak dodatków typu narzuta, obrazki itp. ale zarys juz jest;-)Na dole ogarniamy gabinet (tam juz sa nawet listwy przypodłogowe) a potem przejdziemy do salonu i wkoncu poskładamy te Ektorpy;-) i bedzie gdzie tv ogladac chociaz narazie i tak nie ma na to czasu...a wogole to fajnie sie mieszka;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.05.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Zeby moj watek nie umarł smiercią naturalną wrzucam pare fotek, nie patrzcie na niedoróbki, brak stylizacji i porządku pracujemy nad tym wszystkim;-)) Pokój synka: oczywiscie brak narzuty, niepomalowany stolik i krzesełka i zreszta nie w tym miejscu itp.. garderoba synka: jedna strona bo na drugiej same zabawki nasza garderoba made by moj mąż i tesciu i troszke IKEA salon widok na kuchnie i kuchnia i kawałek gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aniu aż mi coś z zazdrości urosło na widok tych zdjęć Prześliczne kanapy w salonie i ten stolik kawowy Zdradź gdzie je kupiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 13.05.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Super,exstra,de'lux! co planujesz powiesic w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aniu,ale ślicznie!!!Jasno, świeżo, przejrzyście.Duuuużo bieli + dużo Ikei:) = rewelacyjny efekt!BARDZO mi się podoba, świetnie się urządziłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.05.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witaj! Jestem pod wrażeniem:)Bardzo mi się u Ciebie podoba ,poza tym UWIELBIAM biale kuchnie .Zastanawiam się czy planujesz "ubrać" okna? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aniu ale super! Ikea rulez Widzę, że ektorpy też masz leciutko pogniecione jak ja - najbardziej wkurza mnie zagniecenie środkowej poduszki tej z oparcia w trójce, ale cóż jakoś z tym żyję bo są za to nieziemsko wygodne Pięknie się u Was robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.05.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dzieki;-)) ale do super lux jeszcze daleko;-)) Ektorpy hmm dłuuugo sie wahalismy co kupic, z jednej strony cena przystepna choc to gniecenie sie jest zlekka wkurzające.. Nie mielismy czasu i wolelismy kase za naroznik który mielismy w starym mieszkaniu inaczej wykorzystac wiec jednak kupilismy ektorpy. Budza one skrajne emocje- tesciowej sie baaaardzo niepodobają a my jestesmy zadowoleni Stolik hmm Venus powiedz ze zartujesz to staroc z piwnicy... oczywiscie tymczasowy.... Kuchnia bedzie miała szare rolety rzymskie i mysle ze te okna za ektorpami tez, tylko okno balkonowe bedzie miało firane z tego samego materiału... niewiem czy tak mozna? ale to jeszcze chyba dłuuuuuuuga droga;-) A listwy widziały?hmm w sumie słabo je widac:rotfl:robia sie w tepie oszałamiającym jakis metr na dzien heheh no ale do przodu codziennie;-))) Dzisiaj doszły jeszcze lampy oczywiscie made by Ikea;-) ale przynajmniej nie stercza kable, jutro bedziemy robic lampy w kuchni juz tez kupione... W przyszłym tygodniu bedzie u nas kamieniarz, musze wkoncu zdecydowac co na kominek mam pare typów, jutro wkleje bo dzisiaj jeszcze czeka mnie prasowanie;-((( aha pralnia, łazienka i sypialnie na jednym poziomie to jest to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ania ja z tym stolikiem kawowym nie żartowałam Chcesz mi go odsprzedać jak kupisz sobie nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.05.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Aniu listwy to ja widzę wszędzie dlatego nawet nie pomyślałam, że mogłoby ich nie być. Oczywistym było dla mnie, że są, dlatego nawet nie skomentowałam, ale oczywiście piękne Nasz ektorp też się niezbyt widzi teściowi ale my go uwielbiamy za jego wygodę ( i szary kolor oczywiście ) A na inne tak jak piszesz - nie bardzo była teraz kasa. Podoba mi się też ten hemnes w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.05.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Heheh Venus jak mi tak piszesz to moze zacznie mi sie poodobac no i to prawie juz jak antyk bo ze 20 lat ma! Ale fajnie jest;-) deszcz pada mi nad głową na okna połaciowe- fajny usypiający dzwięk, mąz na dole szaleje i lampy w kuchni zakłada. Jutro pewnie bedzie dalej robił listwy. To moze bedzie wiecej do pokazania. Aha miałam wam pokazac moje typy na obudowe kominka. Wiec tak: Breccia Sarda- piekny marmur http://granmar.net/img/products/Breccia-Sarda6.jpg albo Kashmir Gold granit http://www.korrado.pl/galeria/granit/images/kashmir_gold.jpg albo trawertyn classic light http://www.kominki.net/images/kamienie/big/LIGHT_TRAWERTYN.jpg piekne nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Aniu pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 no ładne Tylko czy tobie podoba się połączeniu kremu z szarością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.05.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Venus jak wstawiłam kanapy to juz jest sporo tej szarosci, i pomyslałam ze jednak trzeba zrobic zeby ten kominek zlał sie troche ze scianą, tak zniknął wgłąb. przypomne jak wyglada: stare zdjecie. Jak myslicie? nie pogryzie to sie z cegłą? bo jeszcze po bokach mają byc takie ławeczki z tego samego co ramka z przodu, a ramka ma byc do ziemi od miejsca gdzie nie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.05.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Trochę mnie nie było a tu i lampy wiszą i pokój synka świetny ...w ogóle wszystko już prawie skończone ja kamienista nie jestem ale jakbym miała wybierać to zdecydowanie nr 3 trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.05.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 mi ten trawertyn tez sie podoba i widziałam ze na kominki jak najbardziej sie nadaje. Go nie bedzie az tak duzo wiec chyba nie bedzie sie gryzł z ta cegłą z tyłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts