Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

Witam po przerwie :)

ale fajnie się u Ciebie robi super że już mieszkacie! :) okap w kuchni na tle płytek wygląda świetnie! No i w końcu mogłam się na niego pogapić już bez foli ;) rozterki łazienkowe przeczytałam z wielką ciekawością bo mam te same płytki co Ty i też niedługo będę się głowić jakie dodatki, gdzie co i jak. Te kwiatki fajne ale kurna teraz ciężko coś do nich dobrać. Pomysł z lustrem we wnęce popieram:yes:

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia łazienki z lustrem i zdjęciem :)

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U was idzie wolno?! Moja droga my prawie od roku nie możemy wykończyć małego mieszkanka a Ty kurna masz na głowie cały dom! Wiadomo że czasem coś idzie szybciej a coś wolniej ale nie ma się co dołować. Mieszkacie już, pięknie u was. Resztę się pomału zrobi. Nie od razu Rzym zbudowali jak to sie mówi :) jest więcej czasu do namysłu, na zmiany. A wiem po sobie że nie raz wyszło nam na dobre że coś się w terminie przesunęło :)

Ania marmur faktycznie piękny ;)

Natomiast jak pisałam nie lubię szarego i beżu, cegiełka gryzie mi się z maziami i podłogą we wzorek. Być może jakbym zobaczyła na żywo nie miałabym się do czego przyczepić ;)

P.S. Eh znowu się nie przelogowałam, Venus z profilu męża.

a dzisiaj szukam i nie moge znalesc kosza na drewno- najlepeiej biały z wysciełanym materiałem (szarym?)

i tych poduszek co juz były kiedys na forum - siedziska takie kwadratowe z francuskimi napisami- widziałyscie gdzies?

aaa no i szafki RTV na wysoki połysk, najlepeiej 2-2,5 metra długa...

Korozja jak ty znalazłas tyle szafek?? ja szukałam i nic nie mogłam znalesc... dzieki;-)

choc jednak po przemysleniu chyba zamówimy tą:

http://www.meblemodern.pl/00-meble/82-stoliki-kawowe--awy/1274-brisbane nie moge wkleic zdjecia;-(, ma 198cm.

Ta z bydgoskich mebli ogladałam fajna ale cała zabudowana a co ze sprzetem?

Kacha nooo jednak;-) i nie załuje;-)

Słońce- kosz musi byc znacznie wiekszy taki na drewno, no nie moge nic znalesc, moze byc nie biały to sobie pomaluje..

A poduszki no to chyba te ale one były na allegro chyba tansze? cos mi tak swita? moze trzeba poczekac az sie pojawią?

a no i kupilismy w Jysku lustro:

http://cdn1.jysk.com/getimage/web.large/3805060/WEB/1005

ma wisiec na przeciwko schodów (ciekawe czy to zgodne z feng shui ;-))

no i problem z lampami. Potrzebuję 2 wiszacych i jeden kinkiet na sciane z boku. Te 3 lampy sa na korytarzu wiec musza byc chyba takie same albo chociaz w tym samym stylu...

Edytowane przez psosin

Korozja jak ty znalazłas tyle szafek?? ja szukałam i nic nie mogłam znalesc... dzieki;-)

Nie ma za co :) tak się składa że szukając łóżka ostatnimi czasy natrafiłam na te stronki z szafkami i taki mi sie przypomniało ;)

Ta z bydgoskich mebli ogladałam fajna ale cała zabudowana a co ze sprzetem?

Eee...no zabudowana ale są przecież szafki i w nich byś trzymała sprzęt. No chyba że Ty wolisz żeby sprzęt nie był schowany tylko tak na wierzchu stał ale nie wiem czy to dobry pomysł bo te wszystkie dvd, dekodery i inne ustrojstwa to taka zbieranina kurzu więc chyba lepiej to schować. No ale jak kto woli :)