psosin 26.06.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Słońce jestes niesamowita!) piekne te na zamówienie, musze napisc do faceta czy zrobi mi 2 mniejsze.. albo taki do kominka (tylko ze je chciałam z materiałem do kominka..) znalazłam takie kosze o których pare stron wczesniej pisała Anetka S. Slizczne ale drogie;-(- te miały byc w łazience na dole.. http://glamstore.com.pl/userdata/gfx/47501c7169a0c9654cdf36b9556e21c3.jpg albo http://glamstore.com.pl/userdata/gfx/238e4d0e725eb50a0f6c7f216310ada9.jpg ale kurcze 200zł? za 2 sztuki? Ane3ka chcesz wieksze? daj meila na priwa;-) My robimy z kostki która jest trapezowata wiec pieknie wychodza te wszystkie łuki;-) Ane3ka a jaka masz lampe koło lustra? u nas tam jest wiszaca tuz nad lustrem, potem za podciagiem druga i kinkiet na scianie, ta takie jakby jedno pomieszczenie.. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Psosin, maila masz na prv. U nas koło lustra nie ma nic. Nad lustrem, a w zasadzie po prostu na suficie w przedpokoju mamy lampę (plafon - strasznie nie lubię tej nazwy) Eglo Optica. Są dość noowoczesne, ale mam zamiłowanie do takich lamp. Zerknij do Duluni, ona ma też duże srebrne lustro i lampki (kinkiety) Siena. Kryształki moim zdaniem też by ładnie wyglądały. Ja myślę o kryształkach na klatkę schodową - ostatnio mnie tak wzięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 27.06.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 lustro wygląda cu do wnie!! mnie sie podobają koszyki nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.06.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 a co myslicieo takich plafonach?http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/5bc5ef4d68ee558409a42c0787a39834.jpg&maxwidth=300Italux Plafon TRISTA 7178/4C-CR kicha? czy szukac co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.06.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 czy raczej szukac cos takiego?http://img198.imageshack.us/img198/5746/1495d3d6b6e7942130b6c90.jpgale musiały by byc one dosyc krótkie bo "na przestrzał" bedzie widac lampe w salonie, zreszta nie wiem tez jaka;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 hm jeśli chcesz bardziej wyeksponować lampę w salonie to te na przedpokoju muszą być delikatne i raczej bliżej sufitu, bo co za dużo to....... No i zwróć uwagę na funkcjonalność i utrzymanie, bo je też trzeba będzie myć jak dla mnie to wersja nr 1 ale nie do końca, wszystko zależy od wnętrza i wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.06.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 wkleje zdjecie jak to wyglada. Sufit jest w sumie nowoczesny, i chyba tylko jakies plafony tutaj pasuje. Widac dwa punkty oswietleniowe, kinkiet jest na scianie z tyłu ale w tym samym "pomieszczeniu czyli musi byc spojny. chyba;-) w korytarzu ma stanac jeszcze stylowe, białe biurko albo konsolka i jakies albo stylowe krzesło albo ghost albo eams.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ja nie doradzę bo kompletnie nie czaję tego stylu norweskiego, mi do cegiełek kryształ pasuje, ale o całej koncepcji pojęcia nie mam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.06.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no własnie tam musi byc cos czego nie bedzie widac... bo chciałabym ładna fajna lampe w salonie zamiast papierowej kuli.Taraz zastanawiam nad takimi super nowoczesnymi np taka tuba np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Panowie od bruków beda w nastepny poniedziałek wokół domu mamy rozkopy pod deszczowe kanalizacje.. a tymczasem trawka urosła i dzisiaj bedzie koszenie nową kosiarą juz sie moi Panowie ciesza;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 a co za kosiarke macie? mój narzeczony stwierdził że on to by chciał do koszenia trawy i zgarniania śniegu taki pojazd ( 9 tys jedyne....ta jakbym ja nie miała co kupować) w LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Yokasta no właśnie ja się śmieję, że on by się nawet nie miał gdzie rozpędzić To ja też czekam na srylion inspiracji, może się wreszcie dokształcę o co kaman w tym norweskim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.07.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Nie no moj kosiarke chyba przez tydzien wybierał!!! Zaczeło sie jak zwykle od szukania uzywanej za 400zł a skonczyło na nowej za 1200zł... No podobno sama jezdzi i wogóle;-))) Traktorek tez był przez chwile brany pod uwage ale mu go wybiłam z głowy. Mamy działke 1200m wiec spoko marko sie skosi kosiara;-)) Yokasta juz lece;-)))) kochana jestes!!! A ja tymczasem mam dylemat i licze na wasza pomoc;-) Zamawiam u betib stolik kawowy ten podobny do RM: http://www.rivieramaison.com/rms_new/files/118720-132730tafel.jpg wielkosc chyba 100x100. no i zastanawiam sie czy blat szary czy drewniany? ale bardziej jestem przy szarym, bo podłoga jesion, blaty dąb i trzeci kolor drewna? sama nie wiem... dla przypomnienia: No i za ektorpem ma stanac taka ława: stojaca za ta jasna kanapą i teraz zastanawiam sie czy robic ja tak jak na zdjeciu, czy moze z nogami jak stolik kawowy? w RM tak wygladają te ławy: http://www.rivieramaison.com/rms_new/files/146430.jpg albo tak podobna do tej ze zdjecia: http://www.rivieramaison.com/rms_new/files/168700_1.jpg tylko ta ma szufladki.. Jakos tak wydaje mi sie bardziej ze prostą z tym krzyżakiem na bokach bo wtedy pasowałaby ona do krzeseł z IKEA które stoja przy barku: a ława ta jednak bedzie stała przodem do strony jadalnianej i chyba tam trzebaby ja wpasowac? sama juz nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.07.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 psosin jak dla mnie blat w stoliku kawowym szary A jeśli chodzi o konsolkę za kanapą to najbardziej podoba mi się ta biała z krzyżakiem z pierwszej inspiracji PS. Ależ u Ciebie ładne ciemnoszare te ektorpy wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 popieram Pysiaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.07.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 czyli jednak ze stolik stylowy, szary blat a ta ława juz cała biała kwadratowo-krzyzakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.07.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ja Ci jeszcze tylko napiszę ze spokojnie mozesz łączyc te krzyzaki i ludwiki, na zdjeciu z gazety jest tak samo , bo ta pufa jest na ludwikach .....stól tez a konsola nie....mysle ze wtedy jest ciekawiejnatomiast uwazam ze blaty mozna zrobić w obu meblach szare- będzie widac słoje i to będzie wspólnym mianownikiem tych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.07.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 dzieki Beti;-) cos poczta mi nie działa napisałam meila do ciebie i nie moge wysłac wrrr. No tez tak myslałam ale wolałam sie upewnic, tylko ciagle mysle o tym szarym blacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.07.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 jeszcze czytam o zegarach mora.......ja uwazam ze tysiaczek to bardzo przystepna cena moj kupilam wlaśnie za tysiaka i uwazam ze to byla świetna okazja bo wart jest z 10 razy tyle....... ja mam zegar sygnowany, z oryginalnym nabitym numerem i data produkcji......moj zegar ma cos kolo 150 lat gdybym miala raz jeszcze wydac taka kase na taki zegar to zrobiłabym to bez mrugniecia .......uwazam ze co jak co ,ale taki zegar nie straci nigdy na wartosci a ozdobą jest niesamowitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.07.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 dzieki Beti;-) cos poczta mi nie działa napisałam meila do ciebie i nie moge wysłac wrrr. No tez tak myslałam ale wolałam sie upewnic, tylko ciagle mysle o tym szarym blacie.... juz Ci pisalam zrobimy co zechcesz.......na allegro sa nasze konsole i maja rózne blaty......popatrz i przemysl sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts